Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

NWO προγραμματίζει να Μειώσει τον πληθυσμό της Γης.

Του Steve Jones
 "Αν μπορούσα να μετενσαρκωθώ, θα ήθελα να επιστρέψω στη Γη ως θανατηφόρος ιός για να χαμηλώσω τα επίπεδα του ανθρώπινου πληθυσμού", ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου

Ο παγκόσμιος πληθυσμός, είναι από κάθε άποψη, εντελώς εκτός ελέγχου.

Τό σχέδιο είναι τώρα σε εξέλιξη, υλοποιείται από την ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, για να μειώσει τον πληθυσμό των 6-7 δισεκατομμύριων του πλανήτη, σε ένα διαχειρίσιμο επίπεδο των 500 εκατ. έως 2 δισ.ανθρώπων.

Υπάρχουν πολλά μέσα και μέθοδοι μείωσης του πληθυσμού που χρησιμοποιούνται σήμερα, οι 3 πρωταρχικοί των οποίων περιλαμβάνουν: βιώσιμη / εκμεταλλεύσιμη διεθνή ανάπτυξη, η οποία οδηγεί σε μαζική πείνα, ο λοιμός και η λιμοκτονία σε όλο τον κόσμο (τουλάχιστον 40 εκατομμύρια θανάτους ετησίως), η υπόθαλψη του πολέμου, το μίσος και τις στρατιωτικές προμήθειες σε όλα τα έθνη που οδηγούν σε εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως, και τελικώς, τη δημιουργία και εξάπλωση των μολυσματικών ασθενειών που οδηγούν σε παγκόσμια πανδημία, πανούκλα και σε λοιμό σε μια πρωτοφανή κλίμακα.

 
Άλλες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν: Τη δημιουργία και τη χρήση των πυρηνικών, χημικών και βιολογικών παραγόντων, τα όπλα και τους πολέμους, τη δηλητηρίαση και τη μόλυνση των τροφίμων του πλανήτη και την υδροδότηση, την εισαγωγή και χρήση των θανατηφόρων μικροβίων, τα ναρκωτικά στην κοινωνία, την τροποποίηση του καιρού και την ενεργοποίηση σεισμών, την εκρήξεων ηφαιστείων και τα τσουνάμι μέσω ηλεκτρομαγνητικών Psychotronic όπλων τόσο στη Γη όσο και στο διάστημα, την προώθηση της ομοφυλοφιλίας για τον περιορισμό της αύξησης του πληθυσμού και την εξάπλωση του θανατηφόρου ιού του AIDS, την αναγκαστική στείρωση σε χώρες όπως η Κίνα, τούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς, την έκτρωση, την ευθανασία κ.ά...

Ο θάνατος, και η διαχείριση του ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, έχει γίνει η κεντρική οργανωτική αρχή του 21ου αιώνα.

Ο προηγούμενος αιώνας είναι, κατά πολύ, ο πιο αιματηρός στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η πείνα, ο λιμός και η αρρώστια πήραν δισεκατομμύρια αθώες ζωές. Οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι 1 και 2, μαζί με τα δεσποτικά καθεστώτα του Μάο, Πολ Ποτ, Στάλιν, Χίτλερ, Ρέιγκαν, Μπους και άλλων, πήραν εκατοντάδες εκατομμύρια ζωές. Ο 21ος αιώνας προετοιμάζεται για να επιταχυνθεί αυτή η θλιβερή εξέλιξη, όπου η πείνα, ο λιμός και οι ασθένειες φτάνουν σε επίπεδα ρεκόρ τον θανάτο (το ισοδύναμο με 7 ολοκαύτωματα εβραϊκών ετησίως). Σύγχρονοι πόλεμοι συνεχίζουν την οργή και  πολλαπλασιάζονται. Με το έθνος του Ιράκ, οι ομαδικοί τάφοι έχουν λάβει τις ζωές περισσότερων από 2 εκατομμύρια ανδρών, γυναικών και παιδιών (κυρίως παιδιών) την περασμένη δεκαετία από την εξωτερική πολιτική και οικονομική παρέμβαση. Απείρως λαθραία είναι η γενοκτονία που συμβαίνει στο Κονγκό, όπου περισσότεροι από 4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν θανατωθεί, ακρωτηριασθεί και σφαγεί πρόσφατα χωρίς να δοθεί η ελάχιστη προσοχή του κόσμου.

Προσθέστε σε αυτό, την απεριόριστη και πολύ επικερδή συσσώρευση των όπλων μαζικής καταστροφής -πυρηνικά, χημικά και βιολογικά- στον κόσμο, ιδιαίτερα στην ασταθή περιοχή της Μέσης Ανατολής, με την εκπεφρασμένη επιθυμία και την προθυμία να τα χρησιμοποιήσουν πραγματικά, και έχετε μια Αποκάλυψη του 3 Παγκοσμίου Πολέμου να γίνεται ένα εικονικό αναπόφευκτο. Ο αριθμός των νεκρών του πολέμου ΑΥΤΟΥ είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε μέγεθος και σε έκταση, όπως έχει προγραμματιστεί.
 

Η διεθνής εκστρατεία για την εξάλειψη των "άχρηστων παράσιτων" (σύμφωνα με την Λέσχη της Ρώμης), εξ ονόματος της προνομιακής άρχουσας ελίτ του πλανήτη, είναι σίγουρα να υιοθετήσει μια πιο αδηφάγο δίωξη σε παγκόσμιο επίπεδο τών πληθυσμών που εξακολουθούν να αυξάνονται.

Για την εφαρμογή της "τελικής λύσης" τους για την μείωση του πληθυσμού 4 - 5.000.000.000 ανθρώπων στη Γη, η ελίτ του κόσμου θα αξιοποιήσει αναμφίβολα την αναδυόμενη βιοτεχνολογία και νανοτεχνολογία για τη δημιουργία ενός υπέρ «βιολογικού όπλου», ενός ιού που θα δημιουργήσει μια «φονική» παγκόσμια πανδημία, από την οποία μόνον ΑΥΤΟΙ θα έχουν τη θεραπεία.


Αμέθυστος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα λες, αδερφέ μου...
ΌΠπως τα λές...

Διαβάζω και το "Δόγμα του Σοκ"
της Ναόμι Klein...

ΕΧΩ ΦΡΙΞΕΙ...

Άντε βρε...
Καλή ψυχή!
Καλό βόλι!
Καλή Αντάμωση στον Παράδεισοοοοο!

Ανώνυμος είπε...

«Η συνωμοσία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO) επιδιώκει να καταστρέψει όλες τις συλλογικές δυνάμεις, φυλές, θρησκείες, τα έθνη και τις οικογένειες, οτιδήποτε ανταγωνίζεται τους τραπεζίτες και την εξουσία των ελίτ. Στην πιο βασική περιγραφή της, είναι σατανική και στρέφεται κατά του Θεού. Επιδιώκει να υποβιβάσει όλους τους ανθρώπους στο επίπεδο που περιγράφεται από τον George Orwell και τον Aldous Huxley στα κλασικά δυστοπικά τους έργα".

Πηγή
http://redskywarning.blogspot.com/2011/05/cruel-hoax.html

Ανώνυμος είπε...

Εξήγα γρήγορα!
( Με κυνηγάνε!)

Τι πάει να πει "δυστοπικά έργα";

Αν συνεχίσεις να γράφεις ακατανόητες λέξεις θα αρχίσω να διαβάζω άλλη εφημερίδα!
:-(

amethystos είπε...

Δεν βρήκαμε καμμία παρόμοια έκφραση.