Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

"Ορθόδοξοι" αρχιερείς και πατριάρχες, δεν μοιράζουν πλεον το Αγιο Ευαγγέλιο, αλλα το ΑΝΙΕΡΟ Κοράνιο, εξ αιτίας του οποίου, μαρτύρησαν χιλιάδες νεομάρτυρες. Τους προτείνουμε, να γίνουν Ιμάμηδες και Μουφτήδες, δεν εχουν καμμιά δουλειά μέσα στην Εκκλησία του Χριστού.

ΠΗΓΗ: ΤΡΕΛΟ-Γιάννης

Ο νεοχειροτονηθείς μητροπολίτης Κομοτηνής Παντελεήμων, προέβη και σε νεες γελοιότητες.
Επισκέφθηκε τον Μουφτή Κομοτηνής Χαφίζ Τζεμαλή Μέτσο και του δώρησε Κοράνιο.
Είμαστε περίεργοι, αν και ο μουφτής του ανταπέδωσε Αγιο Ευαγγέλιο.
Αν και εκ προοιμίου, αμφιβάλλουμε.
ΕΔΩ

Η δημιουργία του αγίου Αδάμ και του γένους των ανθρώπων

Ο άγιος Αδάμ

Ο ύψιστος Θεός, που μόνον η απόλυτη τελειότητα Τον διακρίνει, έπλασε τον άγιο Αδάμ. Στο Ιερό Κοράνιο αναφέρεται: «Η κατάσταση του Ιησού μπροστά στον Αλλάχ είναι όμοια με εκείνη του Αδάμ, που τον έπλασε από χώμα και έπειτα του είπε: ‘Γεννηθήτω’ και έγινε» (Σούρα Άλ Ιμράν 59).
Σε άλλο σημείο το Κοράνιο λέει: «…και όταν το προσαρμόσω και εμφυσήσω σ’ αυτόν στην ψυχή Μου, (τότε), να πέσετε κάτω υπακούοντες σε αυτόν».
 Έτσι, όταν το πνεύμα του Θεού μπήκε στη σχηματισμένη λάσπη, τότε φανερώθηκε η ζωή. Ο Θεός τίμησε με το πνεύμα Του αυτή την ταπεινή λάσπη. Ο άγιος Αδάμ πλάστηκε κατευθείαν από το Θεό, δίχως την ανάγκη μιας μάνας κι ενός πατέρα.

Η αγία Εύα
Ο μεγαλοδύναμος Θεός έπλασε την αγία Εύα από την αριστερή πλευρά του Αδάμ, για να μη ζει στη μοναξιά αλλά και για να πληθύνει η ανθρώπινη φυλή. Στο Κοράνιο αναφέρεται: «Σας έχει δημιουργήσει (όλους) από ένα άτομο. Έπειτα, – απ’ αυτό- δημιούργησε τη σύντροφό του». ( Σούρα Άλ Ζούμερ, 6.).
Δηλαδή, η δεύτερη ανθρώπινη ύπαρξη που πλάστηκε χωρίς μητέρα και πατέρα, είναι η αγία μητέρα μας, η Εύα.

Ο Ιησούς
(ας τον σκεπάζει η ειρήνη του Θεού)
Αυτός που πλάστηκε στη μήτρα από το πνεύμα του Θεού είναι μόνον ο Ιησούς. Στο Σούρα Άλ Ιμράν, εδάφιο 59 είναι γραμμένο: «Η κατάσταση του Ιησού μπροστά στον Αλλάχ είναι όμοια με εκείνη του Αδάμ, που τον έπλασε από χώμα και έπειτα του είπε: ‘Γεννηθήτω’ και έγινε».
Μέσω του Αρχαγγέλου Γαβριήλ το πνεύμα του Ιησού εισήλθε στη Μητέρα Μάριαμ. Σχετικά με αυτή την αλήθεια, στη Σούρα Αλ Νισά, εδάφιο 171, αναφέρεται: «Ο Ιησούς Χριστός είναι ένα πνεύμα από τον Αλλάχ».

Οι άνθρωποι
Ο ύψιστος Θεός στο Ιερό Κοράνιο λέγει: «Ω εσείς οι άνθρωποι! Σας έχουμε πλάσει από έναν άνδρα και μια γυναίκα και σας διαιρέσαμε σε λαούς και σε φυλές για να γνωρίζει ο ένας τον άλλο».

( Σούρα Αλ Χουτζουράτ, 13)Μουφτής Κομοτηνής
Χ. Τζεμαλή Μέτσο

Δεν υπάρχουν σχόλια: