Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΒΑΣΙΛΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΕΡΕΥΣ ΟΥΤΕ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΟΥΤΕ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.  Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ, Η ΕΥΧΗ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η Θ. ΜΕΤΑΛΗΨΗ.  Ο ΜΑΓΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ.

Αμέθυστος

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρανοϊκός είσαι εσύ και όλο σου το σόϊ κακόδοξε και υβριστά των Αγίων του Θεού.
Είσαι γιά δέσιμο ηλίθιε.
Αϊ σιχτίρ.

amethystos είπε...

Είσαι οπαδός τού Τρικαμηνάρα;;

Ioanna thiva είπε...

Γιατι βρίζετε, ε; Μου λετε;

ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ είπε...

Το "Ακαινοτομητον" Πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος ( η οιασδηποτε αλλης Τοπικης Εκκλησιας η Πατριαρχειου ) ειναι εκεινο το οποιον-οπως αγιοπατερικως επι εικονομαχιας κατα τον Αγιον Θεοδωρον τον Στουδιτην "Ενισταται Ορθοδοξως και Θεαρεστως" επι τω σκοπω της διασωσεως και διατηρησεως της Ορθοδοξου υποστασεως και ιδιοτητος της Εκκλησιας,"διαστελλον εαυτο" απο των "...σφαλλομενων ποιμενων του",καθοτι, μονον ουτω δυναται τουτο αυτοδικαιως να ισταται και να παραμενη "Εντος της Εκκλησιας", εις ην τουτο τοπικως ανηκει, "χωρις ν' αποτελη ιδιαιτεραν και ανεξαρτητον Ορθοδοξον Εκκλησιαν εν Ελλαδι",δεδομενου  οτι τουτο, ως "Ακαινοτομητον" Πληρωμα Αυτης, αποτελει την "φαεινην και αλυμαντον πλευραν της αυτοκεφαλου Εκκλησιας της Ελλαδος, ως μια φρουρα" Αυτης περιφρουρουσα αφ' ενος μεν τον θεσμον του Ορθοδοξου Εορτολογιου, αφ' ετερου δε " ρυουσα την Εκκλησιαν εκ των μερισμων και σχισματων", ως και εκ της αντιχριστου παναιρεσεως του Οικουμενισμου, τα οποια,ως μη ωφειλεν, η Ιεραρχια της Ελλαδος συνεχιζει να υιοθετη και αποδεχηται δια της πληρους συμπορευσεως και κοινωνιας αυτης μετα των αυτουργων της αιρεσεως, καθιστωσα ουτω εαυτην κανονικως "υποδικον Συνοδικως" και αξιαν "αποτειχισεως" εναντι της Ορθοδοξου ταυτης φρουρας του "Ακαινοτομητου" ενισταμενου εκκλησιαστικου πληρωματος της, ητις φρουρα "συνεχιζει την ιστοριαν ( και σωτηριον αποστολην ) της Εκκλησιας της Ελλαδος".
> Εκεινο ομως, το οποιον κατοχυρωνει την "Εντος Εκκλησιας" Ορθοδοξον υποστασιν του "Ακαινοτομητου" τουτου εκκλησιαστικου πληρωματος, ειναι η υπ' αυτου μετ' απολυτου πιστεως και αδιακριτου υπακοης,"παραυτα" επιτασσομενη εκπληρωσις της κανονικως θεμελιουμενης Συνοδικης εντολης και Διαταξεως της "Διαστολης" και "Αποτειχισεως" απο των, ως ανω ελεχθη, "...σφαλομενων" και δια τουτο "καλουμενων" και "υποδικων" εκκλησιαστικων αυτου ποιμενων, ητις πραξις της "αποτειχισεως" επιτελειται παντοτε δια του Κανονικου Μετρου της " Προ Συνοδικης Διαγνωσεως και κρισεως" των "Υποδικων" ποιμενων.Καταφανως καταδεικνυεται οθεν, οτι η Ορθοδοξος και Θεαρεστος  "Ενστασις", η υπο του "Ακαινοτομητου" Πληρωματος της Εκκλησιας της Ελλαδος Πατερικως διενεργουμενη, δεν αποβλεπει εις δημιουργιαν και συνεχισην μονιμου καταστασεως επι σκοπω υποκαταστασεως η αντιποιησεως και σφετερισμου της ιδιοτητος και αποστολης της Εκκλησιας της Ελλαδος η εις ιδρυσιν αλλης ιδιας αυτου Εκκλησιας,αλλα, δια των Κανονικων και Συνοδικων Μετρων τοσον της "αποτειχισεως" οσον και της "Προ Συνοδικης Διαγνωμης και κρισεως" της "...σφαλλομενης" Ιεραρχιας της Εκκλησιας της Ελλαδος, αποβλεπει "εις συγκροτησιν Γενικης Ορθοδοξου Εκκλησιαστικης Συνοδου" προς κατακρισιν της οικουμενιστικης αιρεσεως και του Νεο-Ημερολογιτικου Σχισματος, ως αιτιων του Εκκλησιαστικου διχασμου και της διαιρεσεως του Πληρωματος της Εκκλησιας και εδραιωσιν της εν "ενι στοματι και μια καρδια" ενοτητος της πιστεως και "κατισχυσιν της Ορθοδοξιας" και οπως "των διεστωτων την διαφωνιαν εις συμφωνιαν μεταγαγη και το μεσοτειχον αρθη της εχθρας και η αρχηθεν θεσμοθεσια της Καθολικης ( Ορθοδοξου ) Εκκλησιας το κυρος απολαβοι".

amethystos είπε...

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ;; Προταση εισαγγελεως;; Θα μας συλλαβετε;;

amethystos είπε...

3:02. Είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας μέ τούς ανθρώπους αυτούς. Δέν υπάρχει αρκετή νοημοσύνη καί η καρδιά τους έχει βηματοδότη.

ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟΣ είπε...

Ελα ρε αμεθυστε μην κανεις ετσι σε αγαπανε οι αποτειχισμενοι αφου ξερουν οτι βασανιζεσε απο την συνειδηση σου. Μεσα σου ξερεις την αληθεια οσο και να κανεις τον αντιδραστικο.

amethystos είπε...

Λέγεται Εξευμενίζω.

ΠΑΤΕΡΙΚΟΣ είπε...

Τα μυστηρια των ακριτων αιρετικων, σχισματικων, και παρασυναγωγων  ειναι εγκυρα
( εαν εχουν φυσικα Κανονικη Αποστολικη Διαδοχη ) και δυνατα,  προ συνοδικης διαγνωσεως, διοτι δεν εχουν καταδικαστει απο Ορθοδοξη Συνοδο και Αγια.
Οποιος ομως ενω γνωριζει την κατασταση και εχει εκκλησιαστικη κοινωνια με τους ακριτους και δυναμει αιρετικους- σχισματικους και  παρασυναγωγους μολυνεται κολασιμα και αν δεν αποτειχιστει απο την κοινωνια τους προ-συνοδικης καταδικης θα καταδικαστει μαζι τους, διοτι δεν πηγανε στην κολαση μονο οι αιρετικοι-σχισματικοι και παρασυναγωγοι  αλλα και αυτοι που συγκοινωνουσανε μαζι τους. Οταν Μια Αγια Ορθοδοξη Συνοδος διαγνωσει δικασει και καταδικασει τους αμετανοητους  αιρετικους-σχισματικους και παρασυναγωγους τοτε αυτοματως γινονται κεκριμενοι και ενεργεια
αιρετικοι-σχισματικοι και παρασυναγωγοι με ακυρα και ανενεργητα μυστηρια.
Η εκκλησιαστικη κοινωνια με τους δυναμει ακριτους κακοδοξους προ-συνοδικης διαγνωσεως μολυνει και κολαζει τους Ορθοδοξους και οχι τα εγκυρα μυστηρια τους.
Για να μην κολασθουνε οι Ορθοδοξοι ειναι υποχρεωμενοι
να λαμβανουν τα  πλουσιως εγκυρα και δυνατα με την Χαρη του Αγιου-Πνευματος  μυστηρια απο Ορθοδοξους  και οχι απο κακοδοξους  ακριτους εν δυναμει προ-συνοδικης διαγνωσεως ποσο μαλον απο κακαδοξους κεκριμενους εν ενεργεια μετα συνοδικης καταδικης με ακυρα και ανυποστατα μυστηρια.

amethystos είπε...

Σωστό καί ισορροπημένο. Ευχαριστούμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...