Το τελευταίο του «κατόρθωμα»; Είναι έτοιμος να αναλάβει τη θέση του κεντρικού τραπεζίτη στην Ουκρανία, τη χώρα που «έσωσε» το «αγαθών προαιρέσεων» ΔΝΤ από τα χέρια της Ρωσίας!!! Το κουβάρι της αλήθειας αρχίζει να ξετυλίγεται και ο Σόρος είναι αυτός που βρίσκεται στις άκρες του… Τίποτα, μα τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο της εποχή της Παγκοσμιοποίησης…
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που δημιούργησε το πραξικόπημα της κυβέρνησης στην Ουκρανία, μπορεί σύντομα να διορίσει τον «κορυφαίο και έμπειρο οικονομολόγο» (!!!) κορυφή οικονομικό πείρο για να… τρέξει την κεντρική τράπεζα της Ουκρανίας. Παράλληλα και το Πρακτορείο Ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν αναφέρει πως ο George Soros βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.
Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι «112», επικαλούμενο πηγές της Verkhovna Rada, του κοινοβουλίου της Ουκρανίας, καθώς και ατόμων που συνδέονται με τον πρώην μεγιστάνα ζαχαροπλαστικής και σημερινό πρόεδρο της χώρας, Πέτρο Poroshenko.
Και το… κερασάκι στην τούρτα: Ουκρανική κυβερνητική πηγή αναφέρει πως ανάμεσα στους υποψηφίους για τη θέση του κεντρικού τραπεζίτη είναι και ο πρώην διοικητής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν. Ναι αυτός που στις 14 Μαΐου 2011, συνελήφθη στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης, απόπειρας βιασμού και ομηρίας καμαριέρας ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε…
Τίποτα, μα τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο της εποχή της Παγκοσμιοποίησης…

 .hellasforce.

Σχόλιο: Ιδού ο τρόπος μέ τόν οποίο η άθεη καί ά-χριστη σημερινή εκκοσμικευμένη διοίκηση τής εκκλησίας μεταλλάσσει  τούς Ελληνες σέ ινδουιστές, σέ ιερές αγελάδες. ''Εμείς βλέπουμε όλους τούς ανθρώπους σάν εικόνες τού θεού'', λένε. Καί όμως δέν διδάσκεται στό Ευαγγέλιο.  Δέν είπε ποτέ ο Κύριος ότι οι Φαρισαίοι δέν ξέρουν τί κάνουν. Αντιθέτως μάς προειδοποίησε ότι είναι γιοί Σατανά. Καί μετά τήν τρίτη νουθεσία νά παραιτούμαστε. Τά πρόσωπα αυτά λοιπόν καί  οι συνεργάτες τους, όπως οι σημερινοί πατριάρχες, αρχιεπίσκοποι καί επίσκοποι είναι εικόνες τού εωσφόρου. Ας τινάξουμε λοιπόν ακόμη καί τίς σκόνες από τά παπούτσια μας, άς μήν ματαιοπονούμε ότι μπορούν νά αλλάξουν, ξέρουν τί κάνουν, καί άς επιστρέψουμε στήν αληθινή πατρίδα, όσοι δέν έχουμε πουλήσει τήν ψυχή μας ακόμη. Βρισκόμαστε γι' άλλη μιά φορά μπροστά στήν παγκοσμιοποίηση τού κακού.

Αμέθυστος