Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Σοκ! Εκλογές με το “φάντασμα” των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας;

Μια είδηση η οποία ενδεχομένως να αποδειχθεί μοιραία για την κυβέρνηση, δημοσιεύουν σήμερα τα “Νέα”, που δεν κάμπτονται από τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, και διατυπώνουν την έντονη ανησυχία ότι από την 1η Ιανουαρίου 2015 η πρώτη κατοικία θα είναι απροστάτευτη μπροστά στον τρόμο των πλειστηριασμών.
Όπως είναι γνωστό, την 31η Δεκεμβρίου 2014 λήγει η σχετική ομπρέλα ασφαλείας
στην οποία είχε προχωρήσει η κυβέρνηση, όταν προκλήθηκε σάλος και μεγάλη ανησυχία, για το ενδεχόμενο να είναι η πρώτη κατοικία των πολιτών απροστάτευτη από τους πλειστηριασμούς.
Ο αρμόδιος Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, εξερχόμενος χθες από το Μέγαρο Μαξίμου, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την πρώτη κατοικία, καθώς εκτιμά ότι το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο είναι επαρκές.
Τα “Νέα” ωστόσο, που κάθε άλλο παρά αντιπολιτευτική διάθεση έχουν επιδείξει στο παρελθόν, αναδεικνύουν σήμερα την προοπτική του τρόμου, να βρεθούν Έλληνες πολίτες μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσουν το σπίτι τους μέσω πλειστηριασμών.
“Βόμβα πλειστηριασμών στην α’ κατοικία. Προς απελευθέρωση, με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης”, είναι ο τίτλος που επιλέγουν τα “Νέα” στην πρώτη σελίδα τους, ενώ στις εσωτερικές σελίδες το σχετικό ρεπορτάζ επιμένει ότι “η πρώτη κατοικία θα βρεθεί χωρίς προστασία από πλειστηριασμούς”.
Πηγή: ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: