Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτη πρόκληση του σχεδιαστή Τομ Φορντ λίγο πριν τα Χριστούγεννα: Σχεδίασε σταυρό στο σχήμα του πέους!

Απίστευτη πρόκληση λίγο πριν τα Χριστούγεννα από τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Τομ Φορντ. 
Ο σχεδιαστής μόδας λανσάρει στην αγορά κοσμημάτων ένα μενταγιόν με σταυρό στο σχήμα του πέους. 
Το άκρως προκλητικό κόσμημα κοστίζει 790 δολάρια κυκλοφορεί σε μεγέθη small, medium, large και βγαίνει σε κίτρινο και λευκό χρυσό.

Η αμφιλεγόμενη Καθολική Λίγκα (οργάνωση που μάχεται για τα δικαιώματα των Καθολικών) θεωρεί το εν λόγω κόσμημα προσβλητικό.

«Όταν μάθαμε για όλο αυτό είπα αμέσως ότι ο Τομ Φορντ είναι ομοφυλόφιλος. Και είχα δίκιο», είπε ο πρόεδρος και CEO της Λίγκας Bill Donahue και συνέχισε: «Ο σχεδιαστής πήρε ένα σύμβολο του Χριστιανισμού λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και το έκανε σύμβολο το σεξ. Όλο αυτό είναι ένα αμαρτωλό τέχνασμα».

Τα προκλητικά κοσμήματα έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε βιτρίνα το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια επίδειξης ρούχων. 
Τώρα όμως που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα ο Τομ Φορντ αποφάσισε να λανσάρει επισήμως τα κολιέ σε σχήμα φαλλού, τα οποία όμως στην πραγματικότητα παραπέμπουν στο σχήμα του σταυρού.

«Κοντά στα Χριστούγεννα αυτός είναι ένας τρόπος να βρίσει κάποιον τον Ιησού. Είναι άρρωστο»έγραψε στο twitter γυναίκα χρήστης, ενώ άλλος σημείωσε:

«Αυτό είναι απίστευτα προσβλητικό για εμένα. Είναι τρελός ο Φορντ;»

.

 attikanea.

Σχόλιο: Σχεδίασε τόν δικό του σταυρό, ο άμοιρος. Διότι  η ανικανότητα τού ανδρός έχει φτάσει σέ τέτοιο σημείο, που τό πέος είναι πλέον σταυρός βαρύς καί ασήκωτος, πού λέει καί η γλώσσα μας. Οποιος εγκαταλείπει τήν φύση του τό πληρώνει ακριβά κι'  άς έχει όλα τά πολιτικά συστήματα γιά συμμάχους.
Αμέθυστος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο διάβολος δεν έχει όρια.Τι έχουμε να δούμε ακόμα.. Ο Κύριος μας προειδοποίησε ότι η εποχή μας θα είναι όπως τα Σόδομα, και ακριβώς αυτό βλέπουμε. Όλοι οι άρρωστοι και οι διεστραμμένοι όχι απλά να μην συναισθάνονται και να ντρέπονται αλλά να επιδεικνύουν την διαστροφή τους και να μας την επιβάλλουν ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ..
Μια κοινωνία σε κατάσταση μέθης και ζάλης, ανίκανη να αντισταθεί... που δεν ξέρει τι ακριβώς της συμβαίνει... με δική της κυρίως ευθύνη, αφού στον λίγο ελεύθερο χρόνο αντί να ψάξει και να αποκωδικοποιήσει την κατάσταση, βλέπει τούρκικα ή άλλα έργα "του κιλού".. "για να περάσει η ώρα"..
Και όλοι οι "υπέρμαχοι" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων... πρόθυμοι να υποστηρίξουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, (ακόμα και κόμμα παιδεραστών στην Ευρώπη), ομοφυλόφιλους, ισλαμιστές... εκτός από οτιδήποτε χριστιανικό..
Τι να πούμε.. το σκοτάδι γίνεται όλο και πιο πυκνό. Μ.

Καλημέρα και.. υπομονή.. θα μας χρειαστεί.

Ανώνυμος είπε...

Μαρια ωραιο το σχολιο σου!
Σαρκολατρεια = ειδωλολατρεια.
Οταν επισης δεν υπαρχει πνευμα,ποια εγκρατεια, εις βαθος πλατος,μακρος και μηκος θα κατευνασει,θα συνετισει,θα υπομεινει?
Περι ορεξεως ,κολοκυθοπιτα.π

Ανώνυμος είπε...

Αμέθυστε απίστευτη η προσέγγιση του θέματος στό σχόλιό σου !Ελεγα κι εγώ μέ ποιό καλό λογισμό νά προσεγγίσουμε τό θέμα !Είδες που όταν είναι κανείς ξεμέθυστος λέει ωραία πράγματα !

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός σχεδίασε το "αντικείμενο της λατρείας του". Οτι είναι για τους χριστιανούς ο σταυρός είναι προφανώς γι αυτόν... αυτό που σχεδίασε. Μη συνειδητά όμως, με βάση την ερμηνεία της ψυχολογίας, αποτύπωσε την αλήθεια, ότι οι επιλογές του είναι ο προσωπικός του σταυρός.
Συμπονούμε αυτούς τους ανθρώπους και τους σεβόμαστε όταν είναι σε ένα δρόμο αγώνα και αγωνίας για να θεραπευτούν από αυτό το πάθος.
Όταν όμως με θράσσος το επιδεικνύουν, και συμπαρασύρουν και νέα παιδιά, πως μπορούμε να μην αγανακτούμε... Μ.

Ανώνυμος είπε...

8.51 Δεν είναι έτσι που το λες. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα όταν κάθεται σπίτι του και κάνει ότι θέλει. Όταν προσβάλει δημόσια τα ιερά και όσια των άλλων, δεν πρέπει αυτοί να αντιδράσουν?