Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Πάλι... αδιάβαστος ο Χρυσοχοΐδης!...



Δείτε τι δήλωσε ανώτερο στέλεχος της Ε.Υ.Π. που ρωτήθηκε σχετικά και που είχε εμπλακεί στην υπόθεση του Έργου «Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών» (το περίφημο "GIS" δορυφορικό σύστημα επιτήρησης των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων μας με το ρώσικο λογισμικό), ως απάντηση στη δήλωση του Μιχ. Χρυσοχοίδη στον τηλεοπτικό σταθμό "ALPHA" στην εκπομπή "HAPPY DAY" την προπερασμένη Δευτέρα, που ανέφερε ότι το σύστημα αυτό είναι ένα "άχρηστο GPS"!...
«Ο Χρυσοχοίδης πιάστηκε πάλι αδιάβαστος... Θα πρέπει κάποιος να του εξηγήσει και να το καταλάβει φυσικά, ότι άλλο GPS και άλλο GIS”.Και αν δεν μπορεί ή δεν προλαβαίνει να διαβάσει ή δεν τα καταλαβαίνει, ας ρωτήσει τους «λαδιάρηδες» που «φύτεψε» επί θητείας του στην Ε.Υ.Π. το 2009, να του τα εξηγήσουν. Κι επειδή ανέφερε ψευδώς ότι η Ευρωπαική Ένωση απένταξε το Έργο να ξαναδιαβάσει με προσοχή τα σχετικά έγγραφα γιατί εκεί θα δει ότι αυτό έγινε παραμονές Πρωτοχρονιάς του 2010, δηλαδή τέλη Δεκέμβρη του 2009 από την τότε διοίκηση της ΕΥΠ επί υπουργίας του δηλαδή και όχι από την Ε.Ε....
Και μήπως θυμάται αν είχαν φτάσει στο γραφείο του Καταγγελίες και Αναφορές υπαλλήλων της Ε.Υ.Π . που είχαν εμπλοκή με το Έργο αυτό και αναφέρονταν σε bullying και εκβιασμούς από την τότε διοίκηση της υπηρεσίας (Κ. Μπίκα - Φ. Παπαγεωργίου - Χρ. Τσαντρίζου) προκειμένου να προσυπογράψουν την απένταξη ενός καθ΄ όλα εξαιρετικού συστήματος όπως αποδείχθηκε και από τις σχετικές δικαστικές πραγματογνωμοσύνες τέσσερα χρόνια αργότερα; Και αν τις θυμάται τι έπραξε ως αρμόδιος Υπουργός γι΄ αυτές τις καταγγελίες; Τέλος, καλό θα είναι, ο κύριος αυτός να βρει και να διαβάσει σε ένα λεξικό τον ορισμό της λέξεως "Ντροπή"»...!!!
Στήλη "Τσουκνίδα
Εφημ. Ελεύθερη Ώρα


kostasxan

ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΚΡΙΜΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. 
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ.

Αμέθυστος

12 σχόλια:

Θωμάς είπε...

Η άγνωστη ζωή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
http://www.dimokratianews.gr/content/23414/%CE%B7-%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%BF%CE%90%CE%B4%CE%B7

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα να αναρτάς δημοσιέυμα αβασάνιστα
επειδή στρέφεται κατά ενός πολιτικού.
Σκέφτεσαι με το θυμικό Αμέθυστε.
Δεν έχει νόημα να σου γράψω ότι είναι προβοκατόρικο
(το δημοσίευμα) και ότι ο δημοσιογράφος πληρώθηκε εργολαβικά γι αυτό.
Δεν προσφέρεις υπηρεσία στην αλήθεια και στην πατρίδα
Αμέθυστε. Δεν υπηρετείς κανέναν σκοπό.
Μόνο σύγχυση επιφέρεις αναρτώντας κείμενα από ιστότοπους σαν τους΅Kostaxan, ATTIKA NEA, ΘΑΝΟΣ KOYK Family".

Υπηρξε μεγάλη απάτη το Γεωγραφικό "ένα άδειο πουκάμισο".

Υ.Γ.
Είναι επιλόγη ξένων και ντόπιας ελίτ να ερθουν μουσουλμάνοι στην πατρίδα μας.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά

amethystos είπε...

Mπορεί, είναι καί Ρώσικο. Δέν είναι αξιόπιστο μάλλον. Αλλά καί ο Χρυσοχοίδης; Πιστεύεις ότι είναι αξιόπιστος πολιτικός;

Μαρία Π. είπε...

7.58 Κάποιες αναρτήσεις (γενικά μιλάω) μπορεί να μπαίνουν και για σχολιασμό, δηλ. για να ακουστεί η γνώμη του κόσμου χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνεί το blog που τις βάζει. Κοιτάζω κι εγώ μερικές φορές όταν το θυμηθώ τα "Αττικά Νέα" της Π.Σουφλή, ή το Kostaxan, χωρίς να έχω γράψει ποτέ, και χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνώ σε όλα όσα γράφουν (είτε με το ύφος τους όπως π.χ. τα Α.Ν.)..

amethystos είπε...

Ακριβώς. Ευχαριστούμε. Τείνουμε όλοι μας ή νά ξεφύγουμε από τήν πραγματικότητα ή νά αγκιστρωθούμε σ' αυτή. Αυτό πληρώνουμε σήμερα. Ακόμη καί οι ασκητές παλιά ρωτούσαν. Πώς πάει ο κόσμος;Πιστεύει;

χαλαρωσε είπε...

Μισο λεπτο ρε φιλε. Εσυ ποιος εισαι;

Κρίμα να αναρτάς δημοσιέυμα αβασάνιστα
επειδή στρέφεται κατά ενός πολιτικού.
Δεν έχει νόημα να σου γράψω ότι είναι προβοκατόρικο
(το δημοσίευμα) και ότι ο δημοσιογράφος πληρώθηκε εργολαβικά γι αυτό.
Δεν προσφέρεις υπηρεσία στην αλήθεια και στην πατρίδα
Αμέθυστε. Δεν υπηρετείς κανέναν σκοπό.
Μόνο σύγχυση επιφέρεις αναρτώντας κείμενα από ιστότοπους σαν τους΅Kostaxan, ATTIKA NEA, ΘΑΝΟΣ KOYK Family".

ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΗΜΟ. ΑΝ ΕΝΝΟΗΣΑ ΚΑΛΑ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Είναι επιλόγη ξένων και ντόπιας ελίτ να ερθουν μουσουλμάνοι στην πατρίδα μας.

ΑΥΤΟ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ; Ε ΤΙ ΛΕΣ;
ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΑ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΓΑΛΛΙΚΑ.
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΗΓΕΙς ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΓΛΙΣΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟ. ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕ ΜΑΣ.
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ.
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

χαλαρωσε είπε...

Κι επειδη οπως ειπα ειμαστε και ολιγον ντουγανια εξηγησε μας τι ακριβως εγινε εδω ρε φιλε;

https://kostasxan.blogspot.gr/2018/03/blog-post_138.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/vhzE+(%CE%91%CF%82+%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82!)

δεν πιστευω να ντρεπεσαι επειδη ειναι απο τον κωσταξαν;

χαλαρωσε είπε...

Κι εδω ασχετο με τα παραπανω αλλα αφορα την ηγεσια των κουρδων και την τυχοδιωκτικη πρακτικη της

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2018/03/blog-post_304.html#more

amethystos είπε...

Αυτοί είναι οι πληρωμένοι τού Σόρος. Τά μπλόγκς πού στοχοποιεί είναι πατριωτικά μέ τόν τρόπο τους άς πούμε. Είναι προχωρημένη η σήψη στήν σημερινή Ελλάδα. Εφιαλτική. Ο Χρυσοχοίδης. Καί όμως επιπλέει ακόμη. Δέν άρχισε ακόμη η μάχη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Μαρία Π. είπε...

12.40 Aπίστευτα όσα γράφει αυτή η ανάρτηση..Οι Αμερικανοί, YPG και FSA βοήθησαν το πέρασμα των τζιχαντιστών..Το YPG χειραγωγείται από ΗΠΑ-Ισραήλ και συνεργάζεται με Σ.Αραβία..[Με υποσχέσεις;; Με άλλα ανταλλάγματα;; Ποιος ξέρει τι ακριβώς γίνεται..]..
Όλοι λοιπόν εναντίον του Άσαντ. Τα σιωνιστικά σχέδια προχωρούν στην περιοχή..

Μαρία Π. είπε...

12.21 Αυτή είναι μια πολύ καλή ανάρτηση του Kostaxan, και επειδή το σχόλιό μου 5.42 ήταν εντελώς γενικό, θέλω να πω ότι οι περισσότερες αναρτήσεις του είναι καλές, και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη (φαίνεται άλλωστε και από τις θέσεις που παίρνουμε απέναντι στα γεγονότα), απλά δεν βλέπω το μπλογκ καθημερινά (ούτε έχω γράψει εκεί ποτέ) ίσως γιατί δεν το έχω συνηθίσει, και όχι γιατί διαφωνώ με τη γενική του στάση (ανεξάρτητα αν οι λεπτομέρειες της κάθε ανάρτησης είναι 100% απόλυτα σωστές όπως και στη συγκεκριμένη).

Σχετικά τώρα με τα Αττικά Νέα ας με συγχωρήσει ο Χαλάρωσε αλλά μου φαίνονται λίγο σαν "δημοσιο-θηρικό" μπλογκ (ίσως όχι εσκεμμένα), με την έννοια ότι πολλά πράγματα είναι φουσκωμένα, ή ότι πολλές φορές δημιουργούνται εντυπώσεις για κάποιες "φοβερές αποκαλύψεις" που τελικά είναι πληροφορίες από κάποιους ανθρώπους (στρατιωτικούς ή άλλους) για "αναμενόμενα γεγονότα" που δεν ξέρουμε καν αν είναι έγκυρες.
Πιθανόν αυτό το "ύφος" των Α.Ν. να οφείλεται αποκλειστικά στην ιδιοσυγκρασία της Π.Σουφλή, που ίσως πιστεύει 100% όλα όσα γράφει (τις διάφορες πληροφορίες που συγκεντρώνει, που δεν μπορούν να ελεγχθούν απόλυτα), και όχι σε κάποια εσκεμμένη δημιουργία εντυπώσεων.

Στο σχόλιο 5.42 ήθελα να τονίσω κυρίως ότι ακόμα και από μια ανάρτηση με την οποία δεν συμφωνούμε καθόλου μπορεί να βγει θετικό αποτέλεσμα μέσω του σχολιασμού του κόσμου, που θα αναδείξει και άλλες πλευρές του θέματος.

χαλαρωσε είπε...

αφιερωμενο στον ανοιχτοματι φιλο μας.

https://kostasxan.blogspot.gr/2018/03/blog-post_852.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/vhzE+(%CE%91%CF%82+%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82!)