Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Traffiking, πορνεία και ναρκωτικά βασιλεύουν στο κέντρο της Αθήνας – Εικόνες ντροπής που κάνουν τον γύρο του κόσμου. Του Άρη ΔημόπουλουΒΙΝΤΕΟ


Είναι γνωστές τοις πάσι πλέον οι εικόνες με τις ορδές των μεταναστών να κατακλύζουν τους δρόμους των ελληνικών μεγαλουπόλεων, κυρίως δε στην Αθήνα και τα νησιά του Αιγαίου. Οι “στοκ άνθρωποι” της Νέας Τάξης...
που είτε ηθελημένα είτε με το ζόρι άφησαν τα σπίτια τους στην εμπόλεμη Μέση Ανατολή, σήμερα συσσωρεύονται στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ευρώπης και όχι μόνο.
Στο επίκεντρο αυτών των μεταναστευτικών ροών βρίσκεται και η ελληνική πρωτεύουσα, που από τις αρχές του 2015 έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο “hot spot” αλλοδαπών κάθε εθνικότητας. Ένα κράμα από “στοκ ανθρώπους”.
Τρία χρόνια μετά την “μεταναστευτική έκρηξη” που παρατηρήθηκε μεταξύ άλλων και στη χώρα μας, η κατάσταση συνεχίζει να επιδεινώνεται και πλέον οι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα μετανάστες κάνουν τα πάντα προκειμένου να επιβιώσουν.
Η ρωσική τηλεόραση του Russia Today έκανε αυτοψία στην Αθήνα, απεικονίζοντας από κοντά την οικτρή κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της πρωτεύουσας, που μόνο με ελληνική δεν μοιάζει πλέον.
Στις εικόνες που θα ακολουθήσουν από το ντοκιμαντέρ “Sex, drugs & refugees”, το οδοιπορικό έχει ως βάση του την πλατεία Συντάγματος και την πλατεία Ομονοίας, που πλέον έχουν σχεδόν εξ ολοκλήρου καταληφθεί από μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων.
Όλοι τους οι μετανάστες -ως…δια μαγείας- είναι άνδρες, κυρίως νεαρής ηλικίας, πράγμα που αυτόματα συνεπάγεται πως επρόκειτο για άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας που απλά μαζικά έφυγαν από τις εμπόλεμες χώρες τους.
Στο απέραντο γκέτο της Αθήνας, υπάρχουν ορισμένα “κοινά σημεία” στα οποία άνδρες (Έλληνες ή ξένοι) πλησιάζουν τους νεαρούς μετανάστες και τους προσφέρουν τροφή, ναρκωτικά και κάποια πενιχρά χρήματα έναντι….σεξ.
Είναι τουλάχιστον αποκρουστικό το γεγονός πως οι “συμφωνίες” με τους υποψήφιους “πελάτες” κλείνονται ακόμη και τις πρώτες βραδινές ώρες, όταν ακόμη κυκλοφορεί αρκετός κόσμος στο κέντρο της Αθήνας.

Στο 10:19 συσσωρεύεται ολόκληρο το νόημα του ντοκιμαντέρ του RT, με τον νεαρό Σύριο να ομολογεί πως θα “έκανε τα πάντα προκειμένου να επιβιώσει και να μην πεθάνει από την πείνα”.
Στο 11:25 μάλιστα, ο ίδιος άνδρας δηλώνει πως θα ήταν πολύ καλύτερα να έμενε να πολεμήσει στη Συρία, παρά να ερχόταν σε μία χώρα “δίχως ανθρωπιά”.
Σε άλλα σημεία του ντοκιμαντέρ, η ρεπόρτερ από το ρωσικό κανάλι έρχεται αντιμέτωπη ακόμη και με την αγανάκτηση των μεταναστών για τους Έλληνες και το ελληνικό κράτος, επειδή δεν έχει…προνοήσει να τους βρει στέγη, ασφάλεια και φαγητό ακόμη!
Μάλιστα αντιπαραβάλλουν τα παραδείγματα άλλων ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Γερμανία, στις οποίες οι κάτοικοι εκεί έχουν επιδείξει “πραγματική ανθρωπιά” στους πρόσφυγες!
Όσο για το τι είναι ικανοί να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, που δεν είναι καταγεγραμμένοι από οποιαδήποτε υπηρεσία ή ΜΚΟ και κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στους ελληνικούς δρόμους, τα πρόσφατα παραδείγματα από την “πολυπολιτισμική Σουηδία” δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για αισιοδοξίες.
Είναι απλά θέμα χρόνου:
el.gr
skeftomasteellhnika

Δεν υπάρχουν σχόλια: