Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Η γυναίκα μπορεί να επιλέξει η ίδια πώς θα διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της.


 Ηχηρό άδειασμα στον ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο για την ψήφο του κατά των αμβλώσεων, κάνει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα αναφέρει:

Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον Πρόεδρό του.

ΝΔ για αμβλώσεις: Η ψήφος Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον πρόεδρό του - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online (tovima.gr)

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΑ ΟΝΤΑ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Διαχειρίζομαι', όρος που ταιριάζει πλήρως με την ουσία της ΝΔ. Η ετυμολογία: ''έχω κάτι στο χέρι μου και το διαχειρίζομαι''. Αλλά και : '' λόγ. < ελνστ. διαχειρίζομαι `σκοτώνω΄ ''

Ανώνυμος είπε...

εδώ ο κόσμος χάνεται και το.....ο Μητσοτάκης συστήνει επιτροπή με σκοπό τη σύνταξη εθνικής στρατηγικής για τους λοατκι...!!ούτε μια ημέρα δεν είχαν κρατησει οι αφίσες στην Αθήνα κατά των εκτρώσεων...ΑΠ.

amethystos είπε...

Γιατί; Γιατί ο Μητσοτάκης είναι τόσο μπλεγμένος μέ τό φαινόμενο; Ενας παληός τό αναρωτιέται πρώτο πρώτο. Εκλεκτικές συγγένειες; Ας τό εκσυγχρονίσουμε. Εδώ ο κόσμος χάνεται καί ο ...... ξύνεται.

Ανώνυμος είπε...

οι παλιοί λενε πως πάντα ήταν φίλα προσκείμενος στη δήθεν αριστερά...γιατί έχει μπολικους ψηφοφόρους_στηριξη από εκεί...σωματεία,οργανισμοι κα εξάλλου έχει πολλους συνεργάτες με αυτό το παθος αντί να κανει καμια επιτροπή με οικονομολόγους να βοηθήσει οικογενειες που κυριολεκτικά πεινάνε τα δικαιώματα των λοατκι μας μαραναν..ΑΠ.

Θωμάς είπε...

https://www.kathimerini.gr/opinion/561298972/o-kympoyropoylos-apenanti-stis-mainades/