Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, 198 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ

Ευχόμαστε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες Χρόνια Πολλά για τη σημερινή επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 – ελπίζοντας να μην επιτρέψουν στη διχόνοια να συνεχίσει να κυριαρχεί, καθώς επίσης να έχουν διδαχθεί από τους εμφυλίους πολέμους που προηγήθηκαν. Διαφορετικά θα καταστραφούν εντελώς όλα όσα μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας – ενώ είμαστε υποχρεωμένοι να κληρονομήσουμε στα παιδιά μας περισσότερα από αυτά που μας κληροδότησαν οι γονείς μας.

.Βασίλης Βιλιάρδος

Επικαιρότητα

Η Ελλάδα σήμερα γιορτάζει τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της, υπό την οικονομική κατοχή των δανειστών της – 200 χρόνια διχόνοιας και 198 εμφυλίων πολέμων, αφού ο πρώτος ξεκίνησε το 1823. Κανένας δεν θα ξεχάσει δε τον αιματηρό εμφύλιο πόλεμο που ακολούθησε μετά τη γερμανική κατοχή του 1940 – με αποτέλεσμα να χάσουμε όλα τα οφέλη της επιλογής της σωστής συμμαχικής πλευράς, κατά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η διχόνοια, χαρακτηριστικό αυτοκτονικό στοιχείο του ελληνικού γονιδίου, δεν σταμάτησε ποτέ να κυριαρχεί στην ελληνική κοινωνία – ιδίως στην πολιτική που άγεται και φέρεται από μία διεφθαρμένη, μεταπρατική, κρατικοδίαιτη και απάτριδα οικονομική ελίτ. Μία βρώμικη ελίτ των 10-20 οικογενειών που δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την ευημερία της χώρας της – αλλά μόνο για τα ιδιοτελή της συμφέροντα.

Η διχόνοια αυτή φαίνεται στο παράδειγμα ενός από τα πολλά νέα κόμματα που ιδρύονται στην Ελλάδα κάθε φορά – προφανώς όχι για τους δήθεν πατριωτικούς λόγους που ισχυρίζονται, αλλά εξαιτίας της έμφυτης δυστυχώς μισαλλοδοξίας της «φυλής» μας. Ξεκινώντας από το όνομα του «Πρώτα η Ελλάδα», απορεί κανείς με το μιμητισμό που το χαρακτηρίζει – αφού δεν διαφέρει από το «Πρώτα οι Έλληνες, πρώτα η Ελλάδα» που αποτελεί σύνθημα άλλου κόμματος που συμμετέχει στη Βουλή και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθεί ο προβληματισμός του για τα μνημόνια και για το PSI, με το οποίο υποθηκεύθηκε η Ελλάδα – δηλαδή κάτι ανάλογο με το κόμμα που ήδη υπάρχει στη Βουλή, έχοντας τεκμηριώσει με πάρα πολλές ομιλίες τη θέση του. Το ίδιο ακριβώς διαπιστώνεται με την αντίθεση του στη συμφωνία των Πρεσπών, με τους φόβους του για την τουρκική επιθετικότητα, με τον εθνομηδενισμό, με την αντίθεση του όσον αφορά την ανεξέλεγκτη παγκοσμιοποίηση, με την επιλογή της Γαλλίας ως συμμάχου κοκ. – γεγονός που σημαίνει πως ο μιμητισμός του υπερβαίνει όλα τα όρια της αξιοπρέπειας, ενώ αποτελεί ξεκάθαρο δείγμα ραγιαδισμού. Ντροπή!

Εύλογα τώρα απορεί κανείς γιατί δεν στηρίζουν τα στελέχη του ένα ήδη υπάρχον και επιτυχημένο κοινοβουλευτικό κόμμα που δεν πιστεύει όλα τα παραπάνω θεωρητικά, αλλά πρακτικά – ένα κόμμα που έχει αποδείξει πως εργάζεται για τα συγκεκριμένα πιστεύω σε καθημερινή βάση, ενώ έχει αποκλεισθεί εντελώς από το σύστημα και τα ΜΜΕ του, λόγω αυτών ακριβώς των ενεργειών του.

Η απάντηση είναι βέβαια απλή: λόγω της μισαλλοδοξίας και της διχόνοιας, εξαιτίας των οποίων η Ελλάδα, μία πάμπλουτη, πολλαπλά προικισμένη χώρα, κινδυνεύει να εξαφανισθεί ως Έθνος, χωρίς καμία απολύτως διάθεση υπερβολής. Προφανώς δε, οι νέες κομματικές κινήσεις θα στηρίζονται από την ίδια απάτριδα οικονομική ελίτ, η οποία δεν θέλει να υπάρχουν εντός της Βουλής παρατάξεις που την αμφισβητούν και που δεν υποκλίνονται μπροστά της – οπότε βοηθάει και προωθεί άλλου είδους κόμματα, πιστή στο δόγμα του «διαίρει και βασίλευε».

Λογικά λοιπόν χρηματοδοτεί την προβολή τους, εν πρώτοις σε δήθεν μη συστημικές εφημερίδες που επιμένουν στην καθαρεύουσα – θεωρώντας πως έτσι πετυχαίνουν την αξιοπιστία τους. Εν τούτοις, οι Πολίτες είναι αυτοί που τελικά αποφασίζουν – ενώ η χειραγώγηση έχει όρια που μάλλον ξεπεράσθηκαν προ πολλού.

Κλείνοντας, ευχόμαστε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες Χρόνια Πολλά για τη σημερινή επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 – ελπίζοντας να μην επιτρέψουν στη διχόνοια να συνεχίσει να κυριαρχεί, καθώς επίσης να έχουν διδαχθεί από τους εμφυλίους πολέμους που προηγήθηκαν. Διαφορετικά θα καταστραφούν εντελώς όλα όσα μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας – ενώ είμαστε υποχρεωμένοι να κληρονομήσουμε στα παιδιά μας περισσότερα από αυτά που μας κληροδότησαν οι γονείς μας.


Δεν προέχει η ενσωμάτωση αλλοδαπών, ειδικά παρανόμων, όταν υπάρχουν τόσοι άνεργοι Έλληνες


Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ OETINGER ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΑΙΝΟΜΕΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΜΙΜΗΣΙΝ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΛΑΒΕ ΘΕΣΗ ΣΑΝ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: