Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ Ή ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΙΒΔΗΛΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ"

Στην ανάρτηση του "ΡΕΣΑΛΤΟ" "Μικρά και τριανταφυλένια 14" που υπογράφει ο apergospastis διαβάσαμε στο τέλος ένα απόσπασμα που παραθέτει απο το ένθετο "Κοντέϊνερ" της Ελευθεροτυπίας της 7/12/09.

Όσο και να έχουμε εξοικειωθεί με τον χυδαίο και τραμπούκικο λόγο των συνιστωσών της "Νέας Εποχής", δεν είναι δυνατόν να μην εξοργιζόμαστε με την χυδαιότητα και τον ευτελισμό της ελευθερίας και του αυτεξούσιου.

Το κατάπτυστο κείμενο της κ. Κιτσοπούλου είναι απλώς το αποτυπωμένο σε δεκα γραμμές ψυχογράφημά της και η αποκάλυψη του αληθινού προσώπου ενός κίβδηλου αντιρατσισμού τον οποίο το συνάφι της κατ εντολήν μας προσφέρει σε ασημένιο δίσκο. Τί είδους ανθρωπισμός και ευαισθησία διακατέχουν την κ. Κιτσοπούλου όταν ανάμεσα σε όλες τις κοινωνικές παραμέτρους του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος ξεχώρισε τις "γενετήσιες" ικανότητες των "μαύρων" τις οποίες μάλιστα τις αντιπαραθέτει με τον σωματότυπο ενός παχυσάρκου και κοντού Έλληνα;

Αν η συντάκτρια και πολλαπλασιάστρια των ιδεών της παρακμής και της ισοπέδωσης της αξιοπρέπειας (είτε εθνικής, είτε προσωπικής) είχε τραυματικές ερωτικές εμπειρίες καλό θα ήταν πριν ασχοληθεί με την δημοσιογραφία να επισκεφτεί κάποιον ειδικό που ίσως θα την βοηθούσε να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

Η εικόνα των Ελλήνων αγαπητή κυρία Κιτσοπούλου δεν είναι μόνο αυτή που σας δίδαξε η παρέα των "ΙΩΝ" της εφημερίδας σας ,αλλά αυτή των απλών καθημερινών ανθρώπων της βιοπάλης και της αξιοπρέπειας που συναντούμε στα δικά μας μέρη.
 
Αν εσείς και το συνάφι σας θέλετε να φτιάξετε μια ΑΡΕΙΑ φυλή με φυλετικές μίξεις τότε καλώς κάνετε και αναπαράγετε μεταμφιεσμένη την Νεοταξική θεωρία του Αδόλφου, μόνο που θα πρέπει να καταλάβετε ότι τέτοιου είδους ιδεολογίες ο δημοκρατικός ελληνικός λαός τις αντιμετώπισε πάντα σαν τον εμετό στο πεζοδρόμιο, δηλαδή τις είδε, αηδίασε και τις προσπέρασε.
 
Ιδού και το δείγμα του εμετού της Ελευθεροτυπίας

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4031
 
[...] Οι Έλληνες μοιάζουν μεταξύ τους, επειδή ακόμα δεν μάθανε να ανακατεύονται με άλλες φυλές. Είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κώλος, κι ας είναι δυο επι δυο, δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας ''μακάρι την κόρη μου να τη γ.... ένας ωραίος μαύρος, να βγεί το εγγονάκι μου ωραίο.'' Όοοχι. Προτιμάει να διαιωνίσει την φάτσα, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1,50 μ. στο ύψος, αλλά να του μοιάζει. Στ' α..... του αν το εγγονάκι δεν θα παίξει ποτέ στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου, αρκεί να του μοιάζει. Να πάρει και το όνομά του. Δεν πα να τον λένε και Παπάρα. Δεν έχει σημασία. Και το εγγόνι θα λέγεται Παπάρας. Οι Παπάρηδες πρέπει να διαιωνίζονται.[...]


Πιστεύω οτι μια θεσούλα στο Υπουργείο της Διαμαντοπούλου την δικαιούται η κυρία που γράφει όλα αυτά τα ωραία.

Πηγή: ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ


1 σχόλιο:

Μόσχος Λαγκουβάρδος είπε...

Οι Έλληνες κληρονόμησαν την αισθητική των προγόνων τους.΄Κατά την σύγχρονη ψυχολογία κληρονομούνται και οι θρησκευτικές και πνευματικές αρχές.
Ο Ελληνικός λαός θαυμάζει το κάλλος του Θεού περισσότερο από την παντοδυναμία και την πανσοφία Του.
Στην αγιογραφία της Εκκλησίας μας φαίνεται πόσο μεγάλη είναι η αγάπη για το ωραίο ώστε ακόμα και οι κολασμένοι ιστορούνται ευπρεπισμένοι και ήσυχοι όπως οι δίκαιοι. Η αγάπη για το ωραίο δεν υποφέρει το άσχημο.
Ότι το άσχημο είναι η αιτία του κακού ( δεν υπάρχει τίποτε πιο άσχημο απ΄ το χυδαίο) είναι νόμος , σύμφωνα με τον οποίο το όμοιο ελκύει το όμοιο. Το άσχημο ελκύει το κακό και γίνεται αιτία του κακού.
Στις Ινδίες υπήρχαν πολλές κάστες. Ένας απίστευτος αριθμός.Όσο κατέβαινε κανείς την κλίμακα τόσο μειώνονταν η αξία του ως άνθρωπος. Η τελευταία κάστα δεν είχε πια καμία αξία. Ήταν πιο κάτω και απ΄ τα ζώα. Υπήρχαν όμως και οι άνθρωποι που δεν ανήκαν σε κάστα. Αυτοί είναι παρίες. Δεν είχαν κανένα δικαίωμα στη ζωή, όπως οι σημερινοί πολίτες που δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην αισθητική. Η ψυχή τους είναι απροστάτευτη.
Πρέπει να έχει κανείς το κουράγιο να αποκαλύπτει την ασχήμια όσο δυσάρεστο κι αν είναι.

'Ενα δείγμα του πως βλέπει ο Έλληνας το άσχημο είναι η παράδοση της "Μονοβύζας". ΜΠορείς να το βρεις στις Παραδόσεις του Ελληνικού Λαού του Νικολάου Πολίτη.
Εκεί να δει τι ζημιές παθαίνει ο κόσμος από το άσχημο και το χυδαίο.
Ακόμα και ποτάμια άλλαξαν την κοίτη τους εξαιτίας του άσχημου και του χυδαίου!