Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Οικοδομώντας μία Νέα Παγκόσμια Τάξη για τον ‘Άνθρωπο της Αμαρτίας’

- Άρθρο του Thomas Horn, συγγραφέα του βιβλίου ‘Apollyon Rising’.

(Πηγή: http://www.canadafreepress.com/)

"Το αποτέλεσμα της «μυστικής μοίρας» είναι μια Παγκόσμια Τάξη της οποίας θα ηγείται ένας βασιλιάς με υπερφυσικές δυνάμεις. Αυτός θα είναι απόγονος ‘θείας’ φυλής. Δηλαδή, θα ανήκει στο Τάγμα των Πεφωτισμένων, εκείνων που έρχονται σε μια κατάσταση ‘σοφίας’ και τότε ανήκουν σε μία οικογένεια ‘ηρώων’ και ‘τελειοποιημένων ανθρώπων’".
Manly P. Hall, «Η Μυστική Μοίρα της Αμερικής».

Τα γεγονότα που εξελίσσονται μετά τις 11 Σεπτεμβρίου 2001 προμηνύουν ένα μέλλον στο οποίο ένας άνθρωπος ανώτερης νοημοσύνης, ευστροφίας, γοητείας και διπλωματίας θα εμφανιστεί στην παγκόσμια σκηνή ως «σωτήρας». Θα διαθέτει μία φαινομενικά υπερβατική σοφία που θα του δίνει την δυνατότητα να επιλύει προβλήματα και να προσφέρει λύσεις για πολλά από τα πιο περίπλοκα θέματα της εποχής.

Η δημοτικότητά του θα είναι ευρεία και στους θαυμαστές του θα περιλαμβάνονται νέοι και ηλικιωμένοι, θρησκευόμενοι και μη θρησκευόμενοι, άνδρες και γυναίκες. Οι παρουσιαστές των talk show θα προσκαλούν στις εκπομπές τους για συνέντευξη τους συνεργάτες του, νέοι παρουσιαστές θα καλύπτουν κάθε κίνησή του, οι διάφοροι μελετητές θα χειροκροτούν την μυστηριώδη ικανότητά του στο να επιλύει προβλήματα δύσκολα για τους «κοινούς θνητούς» και οι φτωχοί θα σκύβουν ευλαβικά μπροστά στην έδρα του. Θα απηχεί μία ιδανική εικόνα της κοινωνίας.

Αλλά αυτή η βαθιά κατανόηση των προβλημάτων και η γοητευτική ακαταμάχητη παρουσία του θα είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς ενός αόρατου δικτύου αφιερωμένου στην συλλογή πληροφοριών και γνώσης εδώ και χιλιάδες χρόνια. Θα είναι, όπως ο θεός Ήφαιστος, έκφραση ενός αρχαίου ανώτερης νοημοσύνης πνεύματος. Όπως ο Ιησούς Χριστός ήταν το "σπέρμα της γυναίκας» (Γεν. 3:15), αυτός θα είναι ο "σπόρος του φιδιού". Επιπλέον, αν και ο ερχομός του με τη μορφή ενός ανθρώπου έχει προλεχθεί σε πολλά σημεία από τις Γραφές, η ευρεία μάζα δεν θα αναγνωρίσει αμέσως αυτό που πράγματι είναι – η τέλεια παγανιστική ενσάρκωση, το «θηρίον» της Αποκάλυψης 13:1.
 
Είναι δεδομένο ότι για αιώνες, προϋπόθεση για την έλευση του Αντιχρίστου, είναι η ύπαρξη μίας "αναβιωμένης" παγκόσμιας τάξης – μίας «ομπρέλας» κάτω από την οποία τα εθνικά σύνορα διαλύονται, καθώς και οι εθνοτικές ομάδες, ιδεολογίες, θρησκείες και οικονομίες σε όλο τον κόσμο και ενορχηστρώνεται μια ενιαία και πανίσχυρη κυριαρχική τάξη.

Επικεφαλής αυτής της ουτοπικής κυβέρνησης, θα βρίσκεται μια και μόνο ισχυρή προσωπικότητα. Θα φαίνεται να είναι ένας άνθρωπος ηπίων τόνων, αλλά τελικά θα φανερωθεί ένας "βασιλιάς σκληροπρόσωπος" (Δαν. 8:23). Με διατάγματα καθολικής εξουσίας θα οδηγήσει τον κόσμο στην παγκόσμια κυβέρνηση, στην παγκόσμια θρησκεία και στον παγκόσμιο σοσιαλισμό (προφανώς υπό την έννοια του κρατισμού).

Εκείνοι που θα αρνηθούν τη νέα παγκόσμια τάξη αναπόφευκτα θα φυλακίζονται ή θα εξολοθρεύονται, μέχρι επιτέλους αυτός ο ίδιος να παρουσιαστεί ως ο «αντικείμενος και υπεραιρόμενος εναντίον εις πάντα λεγόμενον Θεόν ή σέβασμα, ώστε να καθήση εις τον ναόν του Θεού ως Θεός, αποδεικνύων εαυτόν ότι είναι Θεός» (Β΄Θεσ. 2:4).

Για πολλά χρόνια το «όραμα» μίας Οργουελιανής κοινωνίας όπου ένα παγκόσμιο υπερ-κράτος παρακολουθεί και τις μικρότερες λεπτομέρειες της ζωής μας και όπου οι ανθρώπινες ελευθερίες εγκαταλείπονται, θεωρήθηκε ως «ανάθεμα».

Την ιδέα ότι το άτομο και τα δικαιώματά του, με κάποιο τρόπο, θα κληθούν να θυσιαστούν για μια «αναισθητοποιημένη παγκόσμια αρμονία» είχαν αποκηρύξει τα μεγαλύτερα μυαλά της Αμερικής. Τότε, στη δεκαετία του 1970, άρχισαν να αλλάζουν τα πράγματα.
Μετά από πρόσκληση του Nelson Rockefeller για τη δημιουργία μιας "νέας παγκόσμιας τάξης," ο τότε υποψήφιος πρόεδρος Jimmy Carter, έκανε την καμπάνια του, με την φράση: "Θα πρέπει να αντικαταστήσουμε την πολιτική ισορροπία δυνάμεων με την πολιτική παγκόσμια τάξη", (“We must replace balance of power politics with world order politics”).

Πηγή : ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

5 σχόλια:

Μόσχος Εμμ. Λαγκουβάρδος είπε...

Ποιος είναι ο Τόμας Χορν; Στην εποχή μας οι φανταστικές εικόνες στο μυαλό των ανθρώπων γίνεται πραγματικές στη ζωή. Αυτό το γράψιμο είναι "προγραφή" σαν προσχεδιασμός σαν ευχή.
Δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι μάλλον ξέρω ότι είναι επικίνδυνο να δεχόμαστε στη "μάπα" το ασυνείδητο των άλλων.
Ξέρουμε και ο εχθρός το ξέρει πως όταν ο εχθρός θριαμβεύει ηττάται. Ο θρίαμβος του κακού είναι η καταστροφή του. Σε κάποιο αρχαίο κείμενο ο συγγραφέας σημειώνει για κάποιους που όταν ετοιμάστηκαν να αλαλάξουν για τη νίκη τους διαπίστωσαν ότι έπαθαν πανωλεθρία.
Το τέλος του κόσμου είναι ο θάνατος του κάθε ανθρώπου.
Ύστερα από αυτό και ο αδικών αδικησάτω έτι.
Ο παγκόσμιος δικτάτορ θα είναι αθάνατος;
Προετοίμαζαν και τον Κρισναμούρτι από μικρό παιδί,αλλά ο άνθρωπος τα παράτησε αφού αποκήρυξε όλους όσους στήριζαν τις ελπίδες τους σ΄ αυτόν.

Μήπως δείχνοντας τη φρίκη αφενός την εκθειάζουμε και αφετέρου εξοικοιώνουμε τον κόσμο με αυτήν.
Τα νεύρα του κόσμου σμπαραλιάζου κάποτε απ΄το πολύ τέντωμα και χάνουν την ελαστικότητά τους.
Έτσι ζητούν ολοένα μεγαλύτερες συγκινήσεις. Στο τέλος ούτε ο ίδιος ο Αντίχριστος αν παρουσιαστεί μπροστά τους δεν θα τους κάνει εντύπωση.
Με σμπαραλιασμένα νεύρα έγραψε ο ποιητής τον ζεν στίχο:
"Ο κόσμος τραβάει το δρόμο του
και το χορτάρι φυτρώνει μοναχό του".

"Έκαστος δε βλεπέτω πώς εποικοδομεί"

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Μόσχος

Ανώνυμος είπε...

Ρίιιγος...πολικόν και μεταφυσικόν ριιίγος...τι να πρωτοθαυμάσω; τον ζήλον των νεοεποχιτών, ιδιαζόντως ικανών μαέστρων της μουσικής του μέλλοντος αιώνος, η τον βαρβάτον και καπάτσον ζήλον της ορθοδόξου(;) πανίερης ,σεπτής αντικατασκοπίας; δεν ημπορώ να επιλέξω..μένω..και παραμένω με το ρίιιγος

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Και γω ειρωνευόμουν με σκαιότητα ΌΛΑ τα σενάρια συνωμοσίας, μέχρι που έμαθα ότι το 94 τοις εκατό του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, τον ΚΑΤΕΧΟΥΝ 100 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΌΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΌΤΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 4% ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ 6 ΔΙΣ...ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ
Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ...
Και βέβαια, του πάμπλουτου, Εσχάτου, Ενός ΗΓΕΤΗ που θα απομείνει, τα μυαλά, θα φουσκώσουν τόσο, που θα ξεχάσει ότι ειναι θνητός και θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΤΕΙ ΩΣ ΘΕΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙ Ο ΑΦΑΤΟΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...
ΑΠΟ Ε Π Α Ρ Σ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΡΕΣΤΑ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΑΓΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ;
ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ...
ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ...

Συχωρέστε με και για την ενόχληση και ΚΑΛΟ ΠΆΣΧΑ δια τους επιθυμούντας διαβαίνειν...

Μόσχος Εμμ. Λαγκουβάρδος είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Το Ευαγγέλιον είναι ο Καταστατικός Χάρτης της Χαράς. Η διδασκαλία του Κυρίου είναι διδασκαλία χαράς. Μακάριοι εστέ. Είτε τη θλίψη του κόσμου δεις είτε τη χαρά δια του Σταυρού η κατάληξη είναι η χαρά. "Μη φοβείσθε, εγώ νενίκηκα τον κόσμον". Η νίκη του Κυρίου δια του Σταυρού είναι μετατροπή της ήττας σε νίκη. Ακόμα και η αποθάρρυνση οδηγεί στη χαρά, γιατί η ίδια η αποθάρρυνση προκαλεί την καταστροφή της. Ο θρίαμβος του Κακού είναι η αυτοκαταστροφή του.
Όταν νομίζει ότι νικά παθαίνει πανωλεθρία.
Όσο πιο πολύ συγκρεντρώνει το κακό χρήματα και όπλα τόσο πιο φοβισμένο γίνεται. Ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι ο φόβος του. Φοβούνταν ακόμα και εκεί όπου "ουκ ην φόβος".
Κανείς δεν μπορεί να σε σκλαβώσει, αν έχεις το πνεύμα σου ελεύθερο (δυνατό). Κανείς δεν μπορεί να σε βλάψει, αν δεν συνεργαστείς μαζί του.
Ο αγώνας δεν είναι με σάρκα και αίμα. Αυτό που προέχει είναι το πνεύμα.
Το μόνο που έχει να φοβηθεί κανείς είναι το φόβο, δηλαδή το αδύνατο πνεύμα του. Γι' αυτό διαφωνούμε με ό,τι πάει να κάμψει το ηθικό μας.
Η εικόνα (και η περιγραφή εικόνα είναι) μπαίνει κατ΄ευθείαν στην ψυχή και παρακάμπτει το νου, όπως γίνεται με τα όνειρα, όταν ο νους μας κοιμάται.
Να ξυπνήσουμε και να μην αφήνουμε τις υποβολές να κάμψουν το πνεύμα μας.
Να μην αδολεσχούμε με το πονηρό, για να μην μας ΄καταλάβει πνεύμα δειλίας.
Να αδολεσχούμε με το Θεό (με την νοερά προσευχή) για να έχουμε τη χάρη του Θεού, που είναι πνεύμα ανδρείας, ειρήνης, δικαιοσύνης και χαράς εν πνεύματι αγίω.
Δείτε την κινηματογραφική ταινία
"Η τυφλή ανάγκη". Τίποτε δεν φοβάται κανείς όταν έχει το πνεύμα του δυνατό. Με την τρυφηλή ζωή κάμπτουν το πνεύμα του ανθρώπου για να τον κάνουν θεληματικά δούλο. ΔΕν θέουμε να γίνουμε δούλοι. Πολλοί ίσως πουν "ταϊστε μας και κάντε μας δούλους".
Τι ωφελεί να γεμίσεις με τροφή ένα στομάχι που δεν έχει όρεξη να φάει.
Αν ο άνθρωπος χάσει το ηθικό του ούτε το φαγητό του θέλει. Αν χάσει την ψυχή του, τί τον ωφελεί να κερδίσει όλον τον κόσμο.
Οι 100 οικογένειες κέρδισαν όλο τον κόσμο, αλλά ο πλούτος διαφθείρει το πνεύμα. Φοβούνται σαν εκείνους που εφοβούντο ακόμα και εκεί όπου ουκ ήν φόβος.
Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι του υπερπληθυσμού, μήπως στερηθούν ό,τι θεωρούν αναγκαίο.
"Διαγέλα τα πάντα, άξια ορών γέλωτος, τα τοις πολλοίς σπουδαζόμενα".

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

M.Λαγκουβάρδος είπε:

Να ξυπνήσουμε και να μην αφήνουμε τις υποβολές να κάμψουν το πνεύμα μας.
Να μην αδολεσχούμε με το πονηρό, για να μην μας ΄καταλάβει πνεύμα δειλίας.
Να αδολεσχούμε με το Θεό (με την νοερά προσευχή) για να έχουμε τη χάρη του Θεού, που είναι πνεύμα ανδρείας, ειρήνης, δικαιοσύνης και χαράς εν πνεύματι αγίω.

Σαλογραία είπε:

Να αγιάσει το στοματάκι σου, φίλτατε!
Να αγιάσει και το μπερεδάκι σου
(μου αρέσουν πολύ οι μπερέδες, αλλά η αφεντιά μου κυκλοφορεί με..μπουργκααα!)
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΥΦΥΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ:
ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΟΛΕΣΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.
ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, Η ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ:
-ΘΕΟΤΟΚΕ ΠΑΡΘΕΝΕ, ΧΑΙΡΕ ΚΕΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΜΑΡΙΑ...
(το είδατε το στίχο στο Γραν Τορίνο πώς το χρησιμοποιεί ο σκηνοθέτης;ΘΕΟΣ!)
ΑΥΤΌ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ:

-ΟΤΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΤΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΤΟΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ...

-ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!