Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Το δυσαγγέλιον των χιλιαστών του Θερμοκηπισμού αντί Κοινωνικού, από Ωραίας Πύλης, στην Μητρόπολη Δημητριάδος

πηγή: NovaFM

Συντάχθηκε απο τον/την Γ.Β.Κ.

Έτσι λοιπόν, ανήμερα Του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου,διαβάστηκε επείγουσα εγκύκλιος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος από Ωραίας Πύλης, με το κήρυγμα του Al Gore και του εσμού των νέων Χιλιαστών της Καταστροφολογίας Θερμοκηπιστών Προτεσταντών.

Αντί του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, το χιλιαστικό δυσαγγέλιο των Αρχόντων του κόσμου τούτου, από Ωραίας Πύλης. Ούτε λέξη περί Ευαγγελισμού ή περι Εθνικής Εορτής

Αντί λόγου παρηγορητικού, λόγος τρομοκρατίας........

Αντί του 'Χαίρε Κεχαριτωμένη" αντιεπιστημονικές ασυναρτησίες των Προτεσταντών και των ωνημένων ΜΜΕ που ελέγχουν οι τραπεζίτες, οι Masters of War και τα φερέφωνά τους, περί ... ανόδου της στάθμης της θαλάσσης, θερμοκηπίου, επικείμενης καταστροφής και Τέλους του Κόσμου.

Αντί του μάννα χολήν... με επείγουσα εγκύκλιο προς ανάγνωσιν ανήμερα της Μεγάλης Εορτής. Αντί του 'Χαίρε Κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετα σού", Παγκόσμια ... Ώρα της Γής, "εορτή" αυτών που δεν έχουν Αγίους.

Εκ γραφίδος Αρχιερέως και στόματος ποιμένων, κατα την ώρα που οι πιστοί ετοιμάζονται να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων, αντί Κοινωνικού ο...κώδων του κινδύνου που κρούουν κάποιοι χρηματοδοτούμενοι, οι αστήρικτες εν πολλοίς θεωρίες κάποιων "επιστημόνων" της καταστροφής.

Αντί της Ελπίδας, το Κράτος του Φόβου. Ευχαριστούμε πολύ, Σεβασμιώτατε.

Τό Σάββατο 27 Μαρτίου δεν είναι Παγκόσμια Ημέρα κάτι, είναι Σάββατο του Λαζάρου, το ξεχάσατε;

Αλήθεια, τις ηλεκτρικές καμπάνες, πώς θα τις σημάνουν; Χωρίς ρεύμα;

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟY ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ κ.κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ γιa την «Ώρα της Γης»

Αγαπητοί μου

Ένα από τα πολλά περιβαλλοντικά προβλήματα πού καλείται ο άνθρωπος του 21ου αιώνα να αντιμετωπίσει είναι ή υπερθέρμανση του πλανήτη. Η αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας, η καταστροφή των δασών και η τσιμεντοποίηση των πόλεων έχουν δημιουργήσει το «πρόβλημα του θερμοκηπίου», την υπερθέρμανση δηλαδή του πλανήτη. Οι συνέπειες από την αρνητική αυτή εξέλιξη γίνονται ολοένα και πιο ορατές.

Οι κλιματολογικές αλλαγές, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι πάγοι στους δύο πόλους που λιώνουν, περιοχές που ερημοποιούνται από την έντονη ξηρασία, πυρκαγιές που καταστρέφουν χιλιάδες στρέμματα δασικής και καλλιεργήσιμης έκτασης, ή αύξηση τής στάθμης των θαλασσών, είναι μερικές από τις επιπτώσεις τής υπερθέρμανσης του πλανήτη μας. Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και επισημαίνουν τον κίνδυνο ολικής καταστροφής στο προσεχές μέλλον, εάν δεν αναλάβουμε δράσεις για την εξάλειψη του φαινομένου του «Θερμοκηπίου».

Μία αξιόλογη περιβαλλοντική πρωτοβουλία πού υπηρετεί τον ιερό αυτό σκοπό τής διάσωσης του πλανήτη μας, ξεκίνησε το 2007 ως μία εκστρατεία ευαισθητοποίησης, πού καλούσε τους πολίτες να σβήσουν τα φώτα ένα βράδυ, για μια ώρα.Η ενέργεια αυτή σύντομα μετατράπηκε σε μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες πρωτοβουλίες ενάντια στην κλιματική αλλαγή από την υπερθέρμανση του πλανήτη και ονομάστηκε «Ώρα της Γης».

Το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ, καλούμαστε όλοι να συμμετάσχουμε στην «Ώρα της γης» κλείνοντας τα φώτα στο σπίτι ή στην εργασία μας, διακόπτοντας τη λειτουργία οικιακών συσκευών ή οποιωνδήποτε άλλων μηχανημάτων πού εκπέμπουν θερμότητα, προγραμματίζοντας τη μη μετακίνηση με τα αυτοκίνητα μας.

Με τον τρόπο αυτό, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για μια τουλάχιστον ώρα να μειώσουμε την θερμότητα πού εκπέμπεται και να προστατέψουμε τον πλανήτη μας από την υπερθέρμανση και τις τραγικές για όλους συνέπειες της. Στην προσπάθεια υπενθύμισης τής συμμετοχής μας στην «Ώρα της Γης» αύριο στις 8.30 το βράδυ θα ηχήσουν οι καμπάνες των Εκκλησιών για να σημάνει ή έναρξη τής «Ώρας τής Γής» και στις 9.30 για την λήξη τής «Ώρας της Γης».

Ας συμμετάσχουμε όλοι σ' αυτη την παγκόσμια περιβαλλοντική πρωτοβουλία ενάντια στην κλιματική αλλαγή σβήνοντας για μια ώρα τα φώτα των σπιτιών ή της εργασίας μας, με την βεβαιότητα ότι έτσι ανάβουμε το φώς της ελπίδας για το μέλλον του πλανήτη μας και των επομένων γενεών πού θα κληθούν να ζήσουν σε αυτόν.

Μετά πατρικών ευχών και αγάπης

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ

Πηγή: ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ


Σχόλιο:

Σέ ποιόν Θεό πιστεύει ο Ιγνάτιος ο οποίος δέν έχει τη δύναμη να νικήσει τις καταστροφικές δυνάμεις τού ανθρώπου; Ο θεός του είναι Παντοδύναμος ή πανταδύναμος; Είναι τόσο δυνατή η επιστήμη που μπορεί να αρπάξει τη Δημιουργία τού Θεού, μέσα από τα χέρια του;
Και εάν ο Θεός δίνει ένα μάθημα στην ανθρωπότητα; Δηλαδή τί ήταν οι παληοί λιμοί και οι καταποντισμοί; Δέν πρέπει σ' αυτές τις περιπτώσεις οι Χριστιανοί να προσκολληθούν ακόμη περισσότερο στον Κύριο, εάν θέλουν να σταματήσει γρηγορότερα το μάθημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: