Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί λέμε ΟΧΙ στην Ηλεκτρονική Κάρτα τού Πολίτη


πηγή : http://misha.pblogs.gr/

Ο μέσος Έλληνας δεν θέλει την Φακελο-Κάρτα για τεχνοκρατικούς και ορθολογικούς λόγους, που πηγαίνουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΑ από το φαιδρό "θα μπορεί η σύζυγος να ελέγξει τι δώρο πήρε ο σύζυγος στην ανεπίσημη και πότε".

Ο μέσος Έλληνας δεν είναι θεολόγος ούτε θρησκειολόγος, ούτε αναλυτής των κειμένων της Αποκάλυψης του Ιωάννη.

Για τεχνοκρατικά επιχειρήματα κατά της Φακελο-Κάρτας του Πολίτη και για δημοσιεύσεις έγκυρων περιοδικών πληροφορικής δείτε στο ιστολόγιο id-ont.blogspot.com

- Η αντίθεση στην Φακελο-Κάρτα δεν έχει σχέση με το 666 για το μέσο Έλληνα. Έχει σχέση όμως με το Ολικό Φακέλωμα και τους κινδύνους του, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ,

- Η αντίθεση στην Φακελο-Κάρτα και στο RFID chip έχει σχέση με θέματα υγείας, γιατί η συχνότητα του μελλοντικού υποδόριου εμφυτεύματος θα μπορεί να αναπρογραμματίζεται από το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ κέντρο ελέγχου του chip, με δυνατότητες έως και πρόκλησης υπνηλίας στον οργανισμό που θα το φέρει. Δεν έχεις ακούσει για τα πειράματα καταστολής των ανήσυχων κρατούμενων που γίνονται σε φυλακές των ΗΠΑ? Δεν έχεις ακούσει για ρινοραγγίες και εγκεφαλικά επεισόδια? Δηλαδή ο μέσος Άγγλος που κατήργησε την ID-Card στην πράξη, αρνούμενος να την παραλάβει, είναι θρησκόληπτος? Πιο άθεος λαός από τους Αγγλοσάξωνες υπάρχει στον κόσμο? Η Γερμανική αστυνομία που προειδοποίησε για τις "τρύπες ασφαλείας" που δεν μπαλώνονται με τίποτα στο RFID-chip είναι θρησκόληπτη? Διαβάστε την τελευταία περίπτωση μαζικής υποκλοπής στοιχείων από εκατομμύρια Διαβατήρια και ID-Cards που αναφέρει η αστυνομία του Μαϊάμι στο ιστολόγιο που προαναφέρθηκε και άλλα πολλά ΕΞΟΧΩΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΣ, ΟΧΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΣ, ΕΞΗΓΗΣΙΜΑ.

- Η αντίθεση στη Φακελο-Κάρτα έχει σχέση με τη μηδενική ασφάλεια έναντι hacking.

- Η αντίθεση στη Φακελο-Κάρτα έχει σχέση με το ότι αυτή -αν το θελήσουν αυτοί που κυβερνούν- θα μετατραπεί αμέσως σε Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι και Δελτίο Περιορισμού Αγορών Αγαθών, με όλες τις συναλλαγές να περνούν υποχρεωτικά μέσω τραπεζών, αρχίζοντας από την αγορά μιας τσίχλας από το περίπτερο.

Άρα η αντίθεση στη Φακελο-Κάρτα έχει σχέση με το ότι ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να τροφοδοτούμε με τους γλίσχρους μισθούς μας την έωλη και χωλή ρευστότητα των τραπεζών, έστω και για μια ώρα, για όσο δηλαδή θα παραμείνει η συναλλαγή στα τερματικά της τράπεζας.

Ξέρεις τι εικονικές συναλλαγές εκατομμυρίων μπορεί να πραγματοποιήσει η τράπεζα εμφανίζοντας... στα τερματικά της μόνο!!! την πλασματική ρευστότητα που θα της ΧΑΡΙΖΕΙΣ εσύ με τις αγορές σου στο σούπερ μάρκετ?

- Η αντίθεση στην Φακελο-Κάρτα έχει σχέση με το ότι δεν θα μπορείς να ΟΡΙΖΕΙΣ ούτε για μία μέρα το μισθό σου ή την πληρωμή σου.

Θα σου τραβούν όλα τα χρήματα που οφείλεις σε δάνεια, κάρτες, εφορια, ΔΕΗ, ΟΤΕ, το ίδιο λεπτό και θα σε αφήνουν με 200 ευρώ!!!

ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ και ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΗΔΗ!!!

- Η αντίθεση στην Φακελο-Κάρτα έχει σχέση με το ότι θα μπορούν όποτε θέλουν να σου επιβάλλουν περιορισμούς στην αγορά τσιγάρων ...; βοδινού κρέατος που ρυπαίνει CO2 ...; γάλακτος που επίσης ρυπαίνει με CO2 ...; Δεν ξέρω αν άκουσες τον Papandreou να λέει για περιορισμό του βοδινού κρέατος και γάλακτος.

-Πιστεύεις ότι το είπε εκεί και ως έτυχε? Έχει πει ποτέ ως κυβερνήτης, κάτι το οποίο ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ?

- Η αντίθεση στην Φακελο-Κάρτα έχει σχέση με το ότι θα μπορεί να χρησιμεύσει και ως ΔΕΛΤΙΟ για να επιβάλλουν αγορά βενζίνης ή δύο αυγών το μήνα π.χ. όπως έγινε με το ΔΝΤ στη Ρουμανία και αλλού, όπως γινόταν στη Σοβιετία.

-Η αντίθεση στην Φακελο-Κάρτα έχει δηλαδή σχέση με πολύ ρεαλιστικές και υπαρκτές καταστάσεις και όχι με κυνήγια ανεμόμυλων και δράκων της αποκάλυψης.

(κείμενο από το «αλλενάκι» δημοσιευμένο ως σχόλιο στο ΑΝΤΙ )

Aμέθυστος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ έξυπνο κείμενο!
Καλα τα λεει!

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Απόπειρα σφαιρικής περιγραφής

http://id-ont.blogspot.com/2011/02/blog-post_17.html