Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Εκδρομές από το Ισραήλ για αγορά ακινήτων

πηγή : ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΓΗ, ΜΕ ΤΙΣ...ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

ΒΡΩΜΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ"!

Αυξάνονται τον τελευταίο χρόνο οι εκδρομές Ισραηλινών στην Ελλάδα με στόχο... την αγορά ακινήτων. Ειδικά στις επαρχιακές πόλεις της Μακεδονίας, οι Ισραηλινοί εκδρομείς φθάνουν μέχρι τα Υποθηκοφυλακεία των Δήμων για να ανακαλύψουν εγκαταλελειμμένες παλιές μονοκατοικίες τις οποίες και αγοράζουν. Όπως καταγγέλλουν οι ντόπιοι, πολλές εκδρομές από το Ισραήλ γίνονται ειδικά για αυτό τον σκοπό. Με ποια προοπτική άραγε έχει δημιουργηθεί αυτό το ενδιαφέρον από τους εβραίους για την Ελλάδα; Ποιος συντονίζει αυτές τις εκδρομές και αυτή την δραστηριότητα; Από πλευράς Ελλάδος τον συντονισμό έχει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, μέλη του οποίου καθοδηγούν τους αγοραστές ομογενείς τους και κατόπιν διαχειρίζονται τα ακίνητα που αυτοί αγοράζουν. Στην πόλη της Καστοριάς μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει να ανεγείρουν και οικοδομές.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ blog ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ :

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ;

Μήπως νομίζουν μερικοί ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ πως οι Εβραίοι θα μας χαρίσουν κάτι ή έστω θα συνεργαστούν μαζί μας επειδή έχουν...προβλήματα με την Τουρκία;

ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ!

Ποιοι είναι αυτοί; Μα φυσικά ο Αμερικανοεβραίος Τζέφρυ και -τι έκπληξη- ο "φίλος" των Μυστικών Υπηρεσιών (ποιας χώρας;) Καρατζαφέρης!

Ειδικά ο δεύτερος, έχει εξαμολύσει και τον γνωστό υβριστή και επιδοτούμενο από εβραικά κέντρα Γεωργιάδη, προκειμένου να μας πείσει πόσο μας...συμφέρει η πώληση γης, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ!!!

Αυτή είναι η "νέα τάξη πραγμάτων" (συγνώμη,νέα δεδομένα εννοούσαμε) που μας καλεί να προσαρμοστούμε το ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ Λαος!

Και είμαστε απόλυτα σίγουροι πως γνωρίζουν,όπως και όλα τα κόμματα,για τις "εκδρομούλες" των Ισραηλινών,που γίνονται με τη βοήθεια των ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ!

Έτσι, μετά το ξεπούλημα χιλιάδων αδειών φαρμακείου στην εβραική πολυεθνική SuperPharm,  μια ακόμα...συμφωνία ετοιμάζεται: Αυτή τη φορά,βγαίνει στο σφυρί ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ, εκτός από την Ακρόπολη και τον Λευκό Πύργο, όπως είπαν πρόσφατα οι ΚΟΛΛΗΤΟΙ των Σιωνιστών!

Τους ευχαριστούμε για την...ευαισθησία τους και πού θα πάει; ΚΑΠΟΥ ΘΑ...ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ!
                                                        
Αμέθυστος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμέθυστε,

καλα τα λες!
Ομως, τι εννοεις οταν γραφεις:

"Καπου θα τους πετυχουμε"; :)

Αμέθυστε...μπορουμε να κανουμε και τιποτα άλλο, εκτος απο το να γραφουμε στο Ιντερνετ την αποψη μας - και ποιος ξερει για ποσο καιρο ακομα;

Εκτος αν εχεις κατι αλλο στο νου σου!

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
amethystos είπε...

Mυρμιδόνα δέν προφθάσαμε νά τό ξεκαθαρίσουμε, τό σχόλιο είναι τού ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, καί εννοεί μάλλον ότι ...δέν μπορεί νά μή χυθεί αίμα.