Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Συνεχείς βιασμοί Ελληνίδων από λαθρομετανάστες

Πηγή : sapfiros

Tα επεισόδια σε Νίκαια και Κορυδαλλό μεταξύ νεαρών Ελλήνων και Πακιστανών λαθρομεταναστών, κλιμακώνονται, με την επίσημη Πολιτεία (όπως ο δήμαρχος Νίκαιας και οι διάφορες επιδοτούμενες ΜΚΟ, αλλά και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και την ΕΛΑΣ (ενημερώνουν ότι έχουν ανάλογες διαταγές, «άνωθεν), να τάσσονται εξ αρχής στο πλευρό των αλλοδαπών.

Τι έχει συμβεί;

Ο ομαδικός βιασμός 14χρονης την περασμένη Δευτέρα, από ομάδα οκτώ Πακιστανών και ο άγριος ξυλοδαρμός του 17χρονου συνοδού της, προκάλεσε τη νεολαία της περιοχής, η οποία αντέδρασε ανδροπρεπώς!

Ακολούθησαν συμπλοκές που γενικεύτηκαν στου Ρέντη, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό και στον Κολωνό, που οδήγησαν στον τραυματισμό Ελλήνων περιοίκων, κυρίως ανηλίκων, αλλά και προκλήσεις εις βάρος των Ελλήνων από ομάδες αλλοδαπών, που κυκλοφορούν οπλισμένες με...ρόπαλα στους δρόμους.

Η ΕΛΑΣ πάλι κατά των Ελλήνων.

Η ΕΛΑΣ, λειτουργώντας για άλλη μια φορά ως αστική δύναμη κατοχής και ομάδα πραιτοριανών της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, συνέλαβε δύο Έλληνες, ηλικίας 22 και 28 ετών, οι οποίοι τόλμησαν να υπερασπιστούν τους ομοεθνείς τους και πλέον κατηγορούνται ότι τραυμάτισαν δύο λαθρομετανάστες και τους οδήγησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Οι «αντιρατσιστικές» ΜΚΟ, σε ένα ρεσιτάλ δωσιλογισμού και ρουφιανιάς, πιέζουν λαθρομετανάστες που μετείχαν σε επεισόδια να συνεργάζονται με την Ασφάλεια και να «υποδεικνύουν» Έλληνες με τους οποίους συνεπλάκησαν. Την ίδια τακτική ακολουθεί τώρα τελευταία και ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, ο οποίος έχει καταλάβει πως «λειτουργούν» τα πράγματα και με την «ανοχή» των αρχών, κάνει «πάρτι» κατά των Ελλήνων.

Η «αγαπημένη» κατά των Ελλήνων.

Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», η οποία φυσικά κατηγορεί τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής, «πρόκειται για περίπου 60 επιθέσεις σε βάρος ισάριθμων μεταναστών, κάποιες δολοφονικές (με μαχαίρια και σιδηρολοστούς), μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Θύματά τους οικονομικοί μετανάστες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι δέχονται επιθέσεις τη στιγμή που επιστρέφουν από τις δουλειές τους. Δράστες, επίσης νεαρά άτομα, σε κάποιες περιπτώσεις και έφηβες γυναίκες, οι οποίοι μετακινούνται με μοτοσικλέτες και επιτίθενται -ανά ομάδες 10-15 ατόμων- σε μετανάστες που βρίσκονται σε πλατείες, στάσεις λεωφορείων, δρόμους, αλλά και σε χώρους προσευχής Πακιστανών, όπως συνέβη στην περίπτωση της οδού Τιμοσθένους».

Ούτε λέξη για το βιασμό της πιτσιρίκας από τους αλλοδαπούς, που δημιούργησε και το «πρόβλημα»...

Βιάζουν Ελληνίδες και η ΕΛΑΣ κυνηγάει... "ρατσιστές"!

Η ΕΛΑΣ, αντί να συλλάβει τους δράστες των βιασμών, κυνηγά τους Έλληνες που αντιδρούν και σπεύδουν να προστατέψουν τις γειτονιές τους από τους βάρβαρους αλλοδαπούς, που βιάζουν Ελληνίδες. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό στο Γαλάτσι (όπου πρόσφατα δέχθηκαν επίθεση αστυνομικοί).

Δεν μπορούμε φυσικά να ξεχάσουμε και τι έγινε στην ευρύτερη περιοχή εκεί (και συγκεκριμένα σε παιδική χαρά στο τέρμα της οδού Ιππολύτου, στα Άνω Πατήσια) πριν ένα χρόνο και τρεις μήνες: τον κτηνώδη βιασμό και τη δολοφονία μιας Ελληνίδας, τα χαράματα της Πρωτοχρονιάς, υπόθεση που αποσιωπήθηκε από την ΕΛΑΣ και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Αποσιωπήθηκε στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, μιας και το θύμα ήταν Ελληνίδα και οι δράστες, αλλοδαποί...

Η υποκρισία των ΜΚΟ αποκαλύπτεται...

Φυσικά, οι Ελληνίδες αναρωτιούνται: που είναι οι οργανώσεις προστασίας των δικαιωμάτων των γυναικών, που είναι οι φεμινιστικές ΜΚΟ; Γιατί δεν καταγγέλλουν τους βιασμούς των Ελληνίδων από λαθρομετανάστες, γιατί δεν σπεύδουν να προσφέρουν τη συνδρομή τους στα θύματα της κτηνωδίας;

Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι οι οργανώσεις αυτές, εξυπηρετούν «άλλες» σκοπιμότητες, όπως την υπονόμευση του εθνικού κορμού, την αποδόμηση των κοινωνικών σχέσεων, τον πλουτισμό των στελεχών τους και φυσικά, την κοινωνική μηχανική του συστήματος.

ποιοί καταγγέλουν ρατιστικές επιθέσεις; Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι ...μετανάστες

από το elkosmos
Πηγή: apneagr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα.

Εδω καλυτερα να μην πω την αποψη μου!

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

Βρε βρε, τι ωραια πραγματα κανουνε οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ!

----------------------------------

Εκκλησία «κρησφύγετο» πλαστών χαρτονομισμάτων

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Απριλίου 2011, 10:38

Το κουβάρι της υπόθεσης με τα πλαστά χαρτονομίσματα που διοχέτευε στην αγορά της Λαμίας, και όχι μόνο, η 44χρονη πρώην σύζυγος αστυνομικού από το Ρεγγίνι Φθιώτιδας, μαζί με τους δύο γιους της, άρχισαν να ξετυλίγουν αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας.

Προς έκπληξη των αστυνομικών, το εκτυπωτικό μηχάνημα που τύπωνε τα πλαστά χαρτονομίσματα είχε κρύψει στην εκκλησία του χωριού ο ένας γιος της οικογένειας, ο οποίος μάλιστα ετοιμαζόταν να χειροτονηθεί και παπάς.

Η 44χρονη ήταν επίτροπος στην εκκλησία και μάλιστα με το ίδιο μηχάνημα, το όποιο ήταν υψηλής πιστότητας, έβγαζαν φωτοτυπίες τις παλαιές εικόνες της εκκλησίας και τις έδιναν στους πιστούς...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=287841&cid=4

χαλαρωσε είπε...

μιαρωτατο γενος. Ας ελπισουμε να ερθει μια ωρα αρχιτερα ο Βασιλευς και να μην αφησει ουτε την αναμνηση τους. Δεν χωνευεται με τιποτε να εχουμε ξεπουλησει τους θησαυρους μας για μια χουφτα λαθραιους που το παιζουν κυβερνητες των Ελληνων.

Ανώνυμος είπε...

Ρε θίο, εγώ μαζί σου, ο βιασμός, ειδικά όταν ο άλλος είναι άπλυτος, μπορεί να είναι τραυματική εμπειρία, δεν αντιλέγω, βεβαίως, βεβαίως, ΠΛΗΝ...δια τους λόγους που εσιώπησεν ο νεαρός και υπερήφανος Μυρμιδών και εγώ θα σιωπήσω, διότι αν το ανοίξω το ρημάδι, το ξύλο κάποιος δεν θα το γλυτώσει , σου λέωωωω!
;-(

χαλαρωσε είπε...

αγαπητε ανωνυμε, νιψον ανομηματα μη μοναν οψιν. Να το ανοιξεις, αδερφε καμμια φορα ειναι απαραιτητο.