Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ "ΣΗΜΕΙΑ" ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Το πιο εξωφρενικό γεγονός που αποκάλυψε δια μιάς την συντελούμενη διάλυση της ελληνικής και χριστιανικής συνειδήσεως, συνέβη χθες «επί σκηνής» της ελλαδικής εκκλησίας. Ο μητροπολίτης Πειραιώς, σαν άριστα μετεκπαιδευμένος προβοκάτορας, εγκατέλειψε τους ελπίζοντες στο πρόσωπό του χριστιανούς στην ματαιότητα κάθε δυνατής αντιστάσεως, συμπορευόμενος στην ύπουλη διαπραγμάτευση της ορθοδόξου αληθείας με τους θανάσιμους εχθρούς της. Το γεγονός αυτό μπορεί να συγκριθεί μόνον με την στάση και την προδοσία του Ιούδα απέναντι στον Κύριο.

Απορούμε πώς ο ιεράρχης αυτός θα υμνήσει το πάθος του Κυρίου στην Μεγάλη Εβδομάδα που έρχεται και ΤΙ θα αναστήσει ο ίδιος την ημέρα του θριάμβου του Κυρίου επί του θανάτου;! Την προδοσία του;! Με ποιο θράσος θα προΐσταται της Θ. Ευχαριστίας από εδώ και πέρα;

ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

χαλαρωσε είπε...

αμεθυστε, ειλικρινα μου την εχεις δωσει ( καλοτροπα ), δλδ γιατι να τα βαψουμε μαυρα επειδη ο Πειραιως αρχισε να μιλαει φαναριωτικα ( ασε που ουτως η αλλως αυτα μιλαει ); Δεν ειχα προσωπικα καμμια ελπιδα στον Πειραιως, τουτεστι να με οδηγησει στην Βασιλεια των Ουρανων. Επειτα ο Χριστος εχυσε το αιμα του οχι ο Πειραιως. Απλα, μα παρα πολυ απλα, λυπη μας γυρωφερνει που οι επισκοποι ειναι ασκοποι ή μαλλον αλλο-σκοποι. Φαινεται ξεκαθαρα οτι ο Σωτηρας ειναι αλλου και οχι στα βυζαντινα κακεκτυπα. Προσευχη για ολον τον κοσμο και για τον Πειραιως ιδιαιτερα διοτι τις προσδοκιες τις εκανε γαργαρα. Ο πατηρ Ευθυμιος ο Τρικαμηνας τους εκανε τη χαλαστρα ( οχι οτι τους κοπηκε η ορεξη δλδ ). Τι τους ζητησε, απλα να αποδειξουν οτι ειναι συνοδος Ορθοδοξων Επισκοπων, ε οι επισκοποι δεν πιστευαν στα αυτια τους: ειναι δυνατον να μην ειναι συνοδος επισκοπων αυτην; Ελα ντε. Ουτε ψυλλος στον κορφο τους. Για τετοια αυτογνωσια μιλαμε και συνεχης ενδοσκοπηση. Ασε που τα της θεωσεως τα παιζουν στα δαχτυλακια. Ημαρτον ΚΥΡΙΕ τι θα δουμε. Δυναμη αδερφια. Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ. Τα υπολοιπα ας τα κανονησει ο Βασιλειαδης με τον Δημητριαδος. Ευλογησον.