Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Θα το δείτε και δεν θα το πιστεύετε... Η επίσημη ιστοσελίδα του Βατικανού βγαίνει πατώντας την διεύθυνση...


Η ΣΩΣΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ http://www.vatican.va/

ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΛΙΔΑ!

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ.... ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ antichrist (αντίχριστος) ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!!!!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ http://www.tsirhcitna.com/

ΑΡΑΓΕ Ο ''ΠΑΝΑΓΙΟΣ'' ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ''ΑΓΙΟΙ'' ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η΄ ΟΧΙ?

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/

Αμέθυστος

2 σχόλια:

Λάμπρος Καλλένος είπε...

Οταν γράφουμε τη διεύθυνση μιας ιστοσελίδας, το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε για το διαδίκτυο επικοινωνεί με ορισμένους κεντρικούς υπολογιστές, και αυτοί του στέλνουν μια σειρά από 4 αριθμούς. Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν τη θέση της σελίδας στο διαδίκτυο, και είναι αυτοί που πραγματικά επιτρέπουν να συνδεθούμε μαζί της.

Είναι πιο εύκολο να θυμόμαστε ένα όνομα παρά 4 αριθμούς. Π.χ, άμα θέλουμε να δούμε τη σελίδα του Ολυμπιακού, μας ευκολύνει να γράψουμε olympiakos, με λατινικά, παρά 4 ξερούς αριθμούς.

Ναι, αλλά... Γιατί η διεύθυνση olympiakos να οδηγεί στην ποδοσφαιρική ομάδα, και να μην οδηγεί στο καφενείο με το ίδιο όνομα; Ποιός το κανονίζει αυτό;

Για το σκοπό αυτό εχουν δημιουργηθεί ορισμένοι διεθνείς οργανισμοί, που κρατάνε ένα μεγάλο αρχείο για το που πρέπει να οδηγεί κάθε διεύθυνση.

Όποιος θέλει, λοιπόν, τη διευθύνση olympiakos να οδηγει στη δική του σελίδα, πρέπει να επικοινωνήσει με αυτούς τους οργανισμούς και να πληρώσει ένα ποσό για ορισμένα χρόνια.

Όταν ένας πληρώσει και πάρει τη διεύθυνση που θέλει, ετοιμάζει τότε αυτά που θέλει να εμφανίζονται στη σελίδα του, και τα στέλνει στον υπολογιστή-κόμβο που θα φιλοξενεί τη σελίδα του. Η ετοιμασία της σελίδας γίνεται γράφοντας ορισμενες συμβολικές παραστάσεις, που λέγονται κωδικοί υπερκειμένου (κωδικοί html).

Βέβαια, η εταιρεία "το καλό παγωτό" πληρώνει και παίρνει τη διεύθυνση pagoto, κι όχι μιαν άλλη.

Προφανώς λοιπόν, κάποιοι πλήρωσαν και πήρανε τη σελίδα με όνομα tsirhcitna.

Καλά, μα πως γίνεται αντί να βγαίνει η σελίδα tsirhcitna, να βγαίνει το Βατικανό;

Α, πολύ εύκολο. Η σελίδα που φτιάξανε και βάλανε στη θέση εκείνη, περιέχει ένα κωδικό ανακατεύθυνσης, όπως λέγεται. Άμα ο κωδικός αυτός διαβαστεί από ένα υπολογιστή, αυτός οδηγείται σε μιαν άλλη σελίδα. Στη περίπτωση αυτή, η ανακατεύθυνση γίνεται στη σελίδα του Βατικανού.

Βέβαια, το ότι το όνομα tsirhcitna διαβάζεται ανάποδα ως κάτιτις, δεν έχει καμμιάν απολύτως σχέση με το Βατικανό. Θα μπορούσε ένας να πληρώσει και να πάρει τη διεύθυνση asakse-nht-sas, και να τη φτιάξει ώστε να ανακατευθύνει στη σελίδα του Παοκ, φερ' ειπειν.

http://koutsoura.blogspot.com/
-.

Λάμπρος Καλλένος είπε...

http://whois.domaintools.com/tsirhcitna.com


-.