Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Αντιμέτωποι με έναν τριπλό βρώμικο πόλεμο


Η αλήθεια, αργά ή γρήγορα έχει πάντα τον τρόπο να εκδικείται τους βιαστές της. Κι αυτό θα κάνει και αυτή τη φορά απέναντι σε όλους εκείνους που επειδή δεν έχουν το θάρρος να ντραπούν για τη μοίρα που τους κυνηγά, αναζητούν καταφύγιο στο θράσος για να την μασκαρέψουν.

Ο «ιερός πόλεμος»έφτασε στην Αθήνα...
Κι αυτό ήταν θέμα χρόνου από τη στιγμή που ανεξέλεγκτες ορδές εισαγόμενων ισλαμοφασιστών κατέκλυσαν τον τόπο μας, μέσα από την πλέον επιτελικά οργανωμένη επιχείρηση κατευθυνόμενης λαθρομετανάστευσης.
Μιλάμε για ένα σχέδιο άλωσης της Ελληνικής κοινωνίας, που τα φερέφωνα του σκοταδισμού και οι αβανταδόροι των δουλεμπόρων, που αυτοαποκαλούνται «προοδευτικοί και σύγχρονοι ανθρωπιστές», το αγκάλιασαν βαφτίζοντας το οικονομική μετανάστευση των «θυμάτων του ιμπεριαλισμού». Η ειρωνεία της τύχης,είναι πως οι αγαπητικοί του ψευδεπίγραφου ουμανισμού, αποδέχτηκαν και νομιμοποίησαν αυτή τη βίαια εισβολή αδιαφορώντας (και αποσιωπώντας) πως τα περίφημα «θύματά» τους ήρθαν να αναζητήσουν τη τύχη τους, σε μια έτσι κι αλλιώς ρημαγμένη από τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές πατρίδα.
Λεπτομέρειες θα μου πείτε για όλους αυτούς τους πολιτικούς τενεκέδες, που έκαναν αυτοσκοπό το θρίαμβο του ιδεολογήματος, με τίμημα το βιασμό της αδιαμφισβήτητης αλήθειας.
Η Αθήνα χθες πλήρωσε ένα βαρύτατο τίμημα, αυτής τη ολέθριας σχέσης με το ψεύδος και την αυταπάτη. Αλλά αυτό ήταν μονάχα η αρχή.
Ο Ισλαμοφασισμός δεν καθηλώνεται… Δολοφονεί…
Η κοινωνία μας δεν καλείται να συμβιώσει με τον εφιάλτη… Επιχειρείται να παραδοθεί στον Αρμαγεδδόνα του… Απειλείται με ανεξέλεγκτη έκρηξη στα σωθικά της…
Τα παιδιά μας δεν καλούνται απλώς να «φρενάρουν» τις προσδοκίες και τα όνειρά τους για τη ζωή… Απειλούνται με μαζικές δολοφονίες από τον ισλαμοφασισμό που αφυπνίζεται επικίνδυνα.
Κάθε ανοχή στον ισλαμοφασισμό ισοδυναμεί με επικίνδυνο παιχνίδι με το θάνατο…
Ο «ιερός πόλεμος»κλιμακώνεται για τα καλά στην καθημερινότητά μας...
Τον έχει εξαπολύσει το νεοταξίτικο ιερατείο, χρησιμοποιώντας τα ανδρείκελα του πολιτικού συστήματος που ενέδωσαν, μειοδοτούν εθνικά, και έχουν παραδώσει τη ψυχή τους στα κελεύσματα του κατοχικού Σουλτανάτου.
Η κοινωνία σφυροκοπείται ανελέητα από τον αδίστακτο κοτζαμπασισμό, που απειλεί ευθέως την ίδια της την υπόσταση.
Τα μέτρα σωτηρίας που επικαλούνται, δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά ένα καλά συντονισμένο σχέδιο που αποσκοπεί στον αφανισμό της κοινωνίας μας.
Κανείς μας και καμιάτου ελπίδα πλέον δε δικαιούται να εναποθέτει στον απροκάλυπτο δοσιλογισμό.
Η ανοχή μας τον αποθράσυνε..
Η υπομονή μας τον μετέτρεψε σε βουλημικό τέρας…
Δεν έχει όρια… Δεν εξανθρωπίζεται… Δε διατηρεί τις ελάχιστες αναστολές στο δολοφονικό του έργο.
Η εφιαλτική του πορεία θα πρέπει άμεσα να ανακοπεί…
Οι προσκυνημένοι του πρωταγωνιστές θα πρέπει άμεσα να ανατραπούν…
Και η παραδειγματική τους τιμωρία από μια κοινωνία εξεγερμένη και αποφασισμένοι να χαράξει μια άλλη πορεία για τον τόπο, είναι η μοναδική διέξοδος.
Το φλερτ με την υπομονή λειτουργεί διαλυτικά για τον τόπο…
Ο «ιερός πόλεμος»της ντροπής και του θράσους, απειλεί ευθέως τις ψυχές και τις συνειδήσεις μας...
Είναι ο πόλεμος που εξαπέλυσαν οι κήρυκες του εθνικού διχασμού.
Είναι ο βρώμικος ρόλος που εργολαβικά ανέλαβαν οι νεόκοποι πατριδοκάπηλοι, για να υπηρετήσουν και πάλι τα διαχρονικά τους αφεντικά.
Είναι η αναβίωση του κατοχικού δοσιλογισμού, από άθλιες πατριδοκάπηλες μαριονέτες, σε μια εποχή που περισσότερο από κάθε φορά, η Ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από ενότητα στοχοπροσηλωμένη απέναντι στον πραγματικό της αντίπαλο.
Σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή, οι διαχρονικοί καραγκιόζηδες υποκρινόμενοι πως υπηρετούν μια ψευδεπίγραφη «εθνική ιδέα», έχουν στήσει την πιο άθλια βιομηχανία παραγωγής διχαστικού δηλητήριου, που αποσκοπεί στην αβάντα και την ενδυνάμωση του πραγματικού αντίπαλου.
Τι κάνουν;
Αυτό που ήξεραν να κάνουν πάντα. Να υποκρίνονται φιλοπατρία που ποτέ δε διέθεταν, για να στοχοποιούν και να διχάζουν την κοινωνία για την οποία υποτίθεται ότι νοιάζονται και υπηρετούν.
Πως το κάνουν;
Με τον τρόπο που το έκαναν πάντα. Αναμοχλεύοντας πάθη και ψεύδη ντροπής.
Βιάζουν την ιστορία και την αλήθεια με τρόπο αδίστακτο, αναζητώντας εναγωνίως ένα βολικό άλλοθι για τον εφιαλτικό τους ρόλο.
Αυτοί που δε δίστασαν 70 χρόνια πριν να φορέσουν την κουκούλα του δοσίλογου και να θέσουν εαυτόν στη δούλεψη του κατακτητή και της κατοχικής μπότας, καταδίδοντας και εκτελώντας Έλληνες πολίτες, βγάζουν και πάλι την κουκούλα της ντροπής από τα αραχνιασμένα μπαούλα τους, βιάζοντας την αλήθεια για να αναβιώσουν σύγχρονους Μελιγαλάδες.
Αυτό ήξεραν να κάνουν πάντα…
Αυτό συνεχίζουν να κάνουν και σήμερα. Διχάζοντας το λαό,εξασφαλίζουν την πολυπόθητη κατοχική παντοδυναμία. Και επειδή δεν έχουν το θάρρος να αποτινάξουν από πάνω τους τη ρετσινιά της ντροπής από τον κατοχικό δοσιλογισμό, επιχειρούν να τον ξαναφέρουν από την πόρτα και να τον εμφανίζουν ως «κορυφαία εθνική υπηρεσία».
Κάποιοι δε δίστασαν να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι.
Γιατί να μην υπάρχουν κι εκείνοι που θα τολμούν να«καμαρώσουν» για όλα εκείνα που θα έπρεπε να ντρέπονται;
Άλλωστε το σύνδρομο του δοσίλογου ποτέ δεν ήταν διαφορετικό… Η κατοχή έχει πάντα ανάγκη και τους γενίτσαρους, βγαλμένους από τα σπλάχνα των κατεχομένων για να τη στηρίζουν.
Μόνο που η αλήθεια,αργά ή γρήγορα έχει πάντα τον τρόπο να εκδικείται τους βιαστές της. Κι αυτό θα κάνει και αυτή τη φορά απέναντι σε όλους εκείνους που επειδή δεν έχουν το θάρρος να ντραπούν για τη μοίρα που τους κυνηγά, αναζητούν καταφύγιο στο θράσος για να την μασκαρέψουν.

Πηγή : Ας μιλήσουμε επιτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: