Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Βλάσφημη σύλληψη πιστού.

(μεταφράστηκε από την Αγγλική έκδοση)

Ανακοίνωση της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Τέρατος Σπαγγέτι σχετικά με την σύλληψη πιστού μας στην Ελλάδα.

Η επίθεση στον Γέροντα Παστίτσιο είναι απόπειρα αιρετικών, πιθανών των πιστών του αόρατου Ροζ Μονόκερου που έχουν εισχωρήσει στην Χρυσή Αυγή, να σιωπήσουν την μία και μοναδική αληθινή θρησκεία.

Γνωρίζουμε ότι ο θεάνθρωπος σύμφωνα με την θρησκεία τους κατάγεται από την Παλαιστίνη και γεννήθηκε το έτος -7. Αν ζούσε σήμερα θα Τον κυνηγούσαν στα στενάκια του κέντρου της Αθήνας, κοντά στον Ιερό του Ηφαίστου (καθώς δεν θα υπήρχε ακόμα Άγιος Παντελεήμονας). Χωρίς να συμπεριλάβουμε το γεγονός ότι θα Τον θεωρούσαν και μπάσταρδο λόγο του ιδιότυπου της γέννησής Του.

Εμείς όμως γνωρίζουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο θεάνθρωπος Ιησούς, στην πρώτη Του μετενσάρκωση, το 90 εκατομμύρια π.α.Χ. (προ ανθρώπινου Χριστού) ήτο raptor και όχι πάστωρ. Γεννήθηκε την εποχή που ο θεός ήτο ακόμα έφηβος και πειραματιζόταν με τον κόσμο. Ένα από τα σημαντικότερα έργα της εποχής, που αποτέλεσε έμπνευση για τους Βυζαντινούς φωτογράφους είναι αυτό που παριστάνει τον δημιουργό με τον Raptor Ιησού.

Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι η βλάσφημη αυτή σύλληψη είναι αντίθετη με τους νόμους της πολιτείας που υποτίθεται ότι προστατεύει τις θρησκείες από αυτού του είδους τις πρακτικές. Απαιτούμε να τιμωρηθούν οι βλάσφημοι κατά του θεϊκού λόγου του Ιπτάμενου Τέρατος Σπαγγέτι.

Για όσους αναρωτιούνται αν έχουμε αποδείξεις για το ότι η θρησκεία μας είναι η μοναδική και αληθινή παρακαλούνται να ρίξουν μια ματιά στην επόμενη εικόνα που είναι η αναπαράσταση του σωματιδίου του θεού από το CERN που δείχνει την επιστημονική απόδειξη της υπάρξεώς Του.

Στο κέντρο φαίνονται καθαρά (με κίτρινο χρώμα) οι απολήξεις του θεϊκού Ιπτάμενου Τέρατος Σπαγγέτι.

Πηγή : Η άποψη του Vasper

Σχόλιο: Όλοι οι Έλληνες Ορθόδοξοι πληροφορήθηκαν ότι ο εξυπνάκιας ήταν οπαδός μίας ηλεκτρονικής θρησκείας αλλά κανείς δέν έδωσε σημασία. Σημασία για Ορθοδόξους και μή, έχει να εκφέρουν την αβασάνιστη γνώμη τους γύρω απο τον Παΐσιο και να τον καταδικάσουν, χωρίς να υπολογίσουν ότι μια πλειάδα Αγιορειτών και μή, κινούνται γύρω από τις ύποπτες προφητείες. Και ας μήν ξεχνούμε ότι πηγή της απίστευτης συκοφαντίας εναντίον του Γέροντα απο κάποιον θεολόγο ονόματι Σιαμάκη, ο οποίος πρώτος ονόμασε τον Γέροντα Παστίτσιο, είναι η ίδια ηλεκτρονική θρησκεία. Ούτε στη συκοφαντία δέν μπορούμε να έχουμε πρωτοτυπία και έμπνευση. ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Αμέθυστος



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σιαμακης ειναι ξεροκεφαλος και με την ενασχοληση του με το τι καναν οι αρχαιοι στην κρεβατοκαμαρα τους εβλαψε τον εαυτο του . Δεν εχει την κοινη λογικη ωστε να κατανοησει αυτο που και ο αυστηροτατος Καντιωτης κατανοησε . Οτι ανθρωποι που ζησαν προ Χριστου σε μια πολυθειστικη κοινωνια χωρις καμια επιροη ουτε καν απο τον ισραηλιτικο μονοθεισμο ειναι αδυνατον να τους κρινει καποιος με χριστιανικα κριτηρια . Παρολα αυτα ο Σιαμακης ειναι πιστος Χριστιανος και την οποια κριτικη του ειτε απεναντι στους γεροντες ειτε απεναντι στους οικουμενιστες ειτε στον Χριστοδουλο την εκανε με αγιογραφικα κριτηρια εστω οπως τα κατανοησε ο ιδιος αλλωστε Θεου το αλανθαστον . Αλλα ολα τα εγραψε επωνυμα . Δεν ειναι σωστο μια εστω στενοκεφαλη κριτικη αλλα καλη τη πιστη να την συνχεουμε με τις new age θρησκειες αμερικανικης και οχι μονο σιωνιστικης εμπνευσεως . Αποκλειετε ο Σιαμακης με τον χαρακτηρα του που ουτε το προσωπικο του συμφερον κατανοει και που εμεινε αποκλεισμενος και απο οικουμενιστες αντιοικουμενιστες οργανωσιακους και αντιοργανωσιακους να ηρθε σε συνενοηση ειτε με τον γελειο 27χρονο ειτε με new age τυπους απο τις ΗΠΑ . Εδω δεν μπορει να συνενοηθει με τον ετερο καντιωτικο και αρκετα διπλωματη Σωτηροπουλο που ξερει με ποιους τα βαζει και ως που τεντωνει το σκοινι . Αν ειχε μυαλο ο Σιαμακης και οχι μονο γνωσεις και μονοχνωτη πιστη τωρα θα ηταν μεγας ηγετης του αντιοικουμενιστικου αγωνος και θα ποζαριζε διπλα στους Ζηση Μεταλληνο Σεραφειμ Πειραιως και Σωτηροπουλο . Οποτε πιστευω οτι καθε συνδεση του ιδιορυθμου αλλα πιστου θεολογου Σιαμακη με αυτες τις βλασφημες ομαδες του εξωτερικου η με θρασυτατα τζογλανια σαν τον 27χρονο δεν ισχυει . Υ ,Γ Τον Σιαμακη οπως και κανεναν αλλο επωνυμο θεολογο δεν τον ξερω προσωπικα οπως και κανεναν που εχει σχεση με την εκκλησια πλην του παπα της ενοριας μου αλλα απο αισθηση δικαιου γραφω αυτες τις γραμμες . Α.Μ

amethystos είπε...

Έχεις διαβάσει φίλε όλα όσα έχει γράψει ο Σιαμάκης εναντίον του Γέροντα Παΐσιου και ισχυρίζεσαι ακόμη ότι όλα όσα γράφει τα συνοδεύει με Αγιογραφικά χωρία;; Εάν δέν το έχεις διαβάσει και πέσει ποτέ στην αντίληψη σου, θα ντρέπεσαι φίλε, για το ευνοϊκό σχόλιο σου. Άν όμως το έχεις υπ'όψιν και συνεχίζεις να είσαι ευνοϊκός, τότε φίλε υπάρχει πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Αλλο ειπα . Οτι ανθρωπος που σε αρθρο του ασχολειται με το τι καναν ο Κολοκοτρωνης και η Μπουμπουλινα στην ιδιωτικη τους ζωη ε τελος παντων καταλαβαινεις οτι εχει μονομανια . Τι να κανουμε ; Αυτο ενοω οτι τοσο τον κοβει βρε αδερφε .Κριμα στις γνωσεις του . Η γραφη οταν τη διαβαζεις με το κεφαλι που εχεις τη διαβαζεις και αυτην . Αυτο ενοω οτι την διαβαζει με τα δικα του κριτηρια και εχει ανοιξει πολεμο κατα ολων των ανεμομυλων . Παλαμα Κοντογλου Σολωμο ολους . Δεν το κανει απο κακια . Για αυτο πιστευω οτι δεν εχει προσωπικα με τον Παισιο

amethystos είπε...

Καλώς φίλε. Εμείς αντιθέτως είμαστε απολύτως σίγουροι ότι ο μόνος λόγος πού μπλέχτηκε στίς ύβρεις είναι η κακία του, τό μίσος, τό σκότος.