Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ

Ο ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ
O XAΣΑΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΚΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, αυτην την στιγμη (Κυριακη ωρα 7,30μ.μ.) προπαγανδιζει στην Κρατικη τηλεορασι, υπερ των ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΩΝ μεταμοσχευσεων.


"Ειμεθα αλληλων μελη ολοι οι ανθρωποι και ο ενας μπορει και πρεπει να κομματιαζει τον εαυτο του και να τον δινει στον αλλο", ειπε.
πηγή : ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ

ΣΧΟΛΙΟ  : ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΕΞ; ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ;
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ; ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΩΝ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ; ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘ'ΕΝΟΣ;
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΕΙΩΤΑΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ!
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΩΣΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ : "ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΠΑΝΩ;
ΜΕΓΑΛΕΙΩΤΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΗ Η ΘΥΣΙΑ ΣΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ;
ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.
Αμέθυστος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι θανατηφόρο το μελιστάλαχτο στυλάκι του Μεσογαίας.
Δεν το περίμενα. Ξεγελάει.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Το συγκεκριμένο πραγματευόμενο θέμα εγείρει τόσο ενστάσεις όσο και επικροτήσεις.Διατυπώνω με τη σειρά μου,λοιπόν,μερικές παρατηρήσεις μου και κάποιους προβληματισμούς μου σχετικά εδώ.
Τι είναι προτιμότερο;Ένας κλινικώς νεκρός ασθενής που έχει εξαντλήση κάθε ελπίδα επανάκαμψης 'στην κανονική ζωή ή ένας νέος με όνειρα που φέρει το μόσχευμα του προαναφερομένου;'Στο πλαίσιο της χριστιανικής διδασκαλίας μας δεν είναι η αγάπη προς τον πλησίον και η ανιδιοτελής προσφορά προς αυτόν;Το σώμα δεν είναι φθαρτό και 'στην πλήρη κατοχή του ανθρώπου που αποφασίζει για την τύχη του;Επιπροσθέτως,ο αυτός μας Κύριος δε 'σταυρώθηκε για χάρη μας;Επομένως,η μεταμόσχευση,εφ'όσον γίνεται εθελουσίως και νομίμως,χωρίς κερδοσκοπικό σκοπό και χαρακτήρα,αποτελεί,κατά τη γνώμη μου,θεάρεστο έργο.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση ΑΡΧΑΙΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ έγκειται στο εάν ο βιολογικός-σωματικός θάνατος ταυτίζεται με τον εγκεφαλικό. Και ικανός αριθμός εκπροσώπων της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις για την επιστημονική τεκμηρίωση της εν λόγω ταύτισης.
Λ.Ν.