Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραλίγο Να Τινάξουν τον Πύργο του Άιφελ οι Τζιχαντιστές στην Γαλλία


Ο "Κύριος Τσίπρας" σε πρόσφατη αναφορά του στον Νάιτζελ Φάραζ και την Μαρίν Λεπέν, τους χαρακτήριζε ως "Εκτρώματα-Απόρροια της Ευρωπαικής Λιτότητας", θα μας ενδιέφερε πολύ να ακούσουμε την άποψη του Κυρίου Τσίπρα για τους Ισλαμιστές στην Γαλλία που εκτός από τον Πύργο του Άιφελ σκόπευαν να ανατινάξουν τον Λούβρο και ένα Πυρηνικό εργοστάσιο, σύμφωνα με συνομιλία που διέρρευσε μεταξύ Αλγερινού και Ανώτατου μέλους της Αλ Κάιντα στο Μαγκρέμπ.

Οι δύο αυτοί "συνομιλητές" αντάλλασαν μεταξύ τους κωδικοποιημένα μηνύματα στον Ισλαμικό ιστότοπο Shoumouk al-Islam, πριν η αστυνομία καταφέρει να σπάσει την κρυπτογράφηση και να ξεσκεπάσει το καταστροφικό για τον Ευρωπαικό πολιτισμό και την Ευρωπαική ασφάλεια σχέδιό τους. Ο ύποπτος είναι πατέρας δύο παιδιών και ζει στην Γαλλία τα τελευταία 5 χρόνια.

Ο συνομιλητής του με το ψευδώνυμο Redouane18 φέρεται να τον ρώτησε με ποιούς τρόπους μπορεί να ασκηθεί Jihad (Ιερός Αγώνας) στον τόπο διαμονής του. Ο ύποπτος του απάντησε πως υπάρχουν πολλά ιστορικά μνημεία όπως ο Πύργος του Άιφελ και το μουσείο του Λούβρου. Επιπρόσθετα, ο ύποπτος του ανέφερε μια πόλη στα Νότια της Γαλλίας όπου λειτουργεί πυρηνικό εργοστάσιο και όπου χιλιάδες Χριστιανοί μαζεύονται για τις Καλοκαιρινές Διακοπές τους. 

Οι Ισλαμιστές, κατά τον συλληφθέντα, θα έπρεπε να στοχεύουν Γάλλους πολίτες από τις πιο φτωχές τάξεις καθώς επίσης και όργανα του νόμου. Σε μια ανατριχιαστική δήλωσε ο ύποπτος γράφει:

"Υπάρχουν μέρη που μαυρίζουν {από κόσμο}! Και μια χειροβομβίδα να ρίξεις ή να παγιδεύσεις μια τέτοια περιοχή με εκρηκτικά μπορείς να τραυματίσεις και να σκοτώσεις εκατοντάδες κόσμο"! Το ανθρωπόμορφο κτήνος που πολλοί αποκαλούν άνθρωπο, όμως, επέστησε την προσοχή στον φονιά συνομιλητή του οι επιθέσεις να μην γίνουν σε μεγάλες αγορές καθότι θα τραυματίζονταν ή θα σκοτώνονταν πολλοί Μουσουλμάνοι! 

Τον λόγο έχετε εσείς κύριε Τσίπρα, καθότι αν θέλετε να προσθέσετε άτομα στην λίστα που εσείς αποκαλείτε "Τέρατα", νομίζουμε πως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να μεγαλώσετε αυτή την λίστα ή ίσως και να την αναθεωρήσετε

Άμυνα-Πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια: