Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Έγιναν τα εγκαίνια του ναού του Σολομώντος στην Βραζιλία


Μετά από περίπου πέντε χρόνια προετοιμασιών, έγιναν τα εγκαίνια στις 19 Ιουλίου ενός αντιγράφου του ναού του Σολομώντος κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, από Εβραίους ραβίνους και οπαδούς της πανθρησκείας.

Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο λεγόμενος τρίτος ναός που επίκειται να χτιστεί στα Ιεροσόλυμα, μιά και από ότι δείχνουν τα πράγματα το ΝΑΤΟ θα παρέμβει εκεί, υπέρ δήθεν της παγκόσμιας ειρήνης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

7 σχόλια:

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...


Την δεκατη πεμπτη (15) Κυριακη απο του Πασχα του 2014 την 
Κυριακη των Αγιων Πατερων της Δ' Οικουμενικης Συνοδου
(Παλαιο 14/07/2014 και
Νεο 27/07/2014)
οι οικουμενιστες ποδοπατουν διαστρεφουν και εξαφανιζουν ξανα οπως πολλες φορες το συνηθιζουν το
Κανονα του Κυριακοδρομιου
της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ αφου στους ιερους ναους που λειτουργουνε αρνουνται να διαβασουνε τον Αποστολο και το Ευαγγελιο που διαβαζουνε  ολοι οι Ορθοδοξοι.
Οι Ορθοδοξοι διαβαζουνε την
Αποστολικη Περικοπη :
ΠΡΟΣ ΤΙΤΟΝ : Γ' 8-15και την Ευαγγελικη Περικοπη :
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ  Ε' 14-19.
Οι οικουμενιστες αρνουνται να
ακολουθησουν ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
Πολλες φορες κατα τον ετησιο Λειτουργικο Λατρευτικο και Ευχαριστιακο κυκλο του
Κυριακοδρομιου Κανονα που τηρουμε ολοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,
ερχονται οι οικουμενιστες που
εσχισαν την ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
με μασονικη εντολη, που αθετουν ολη την παραδοση
ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ αφου αρνουνται πολλες φορες να νηστεψουν, που εχουν τοσα αναθεματα απο τις ΑΓΙΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ αφου αρνουνται να  ακολουθησουν την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ αφου ακολουθουν ευχαριστως την δευτερη καινουργια παραλληλη διαφορετικη και ξεχωριστη εκκλησια την μετα   του 1924, που συνεχιζουν να  καταστρεφουν το ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ερχονται λοιπον να διαστρεψουν να ποδοπατησουν και να συντριψουν τον Κανονα του Κυριακοδρομιου.
Οποτε θελουν ακολουθουν τον Κανονα του Κυριακοδρομιου των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ οποτε θελουν ακολουθουν τους οικουμενιστες της μασονιας
αλλαζωντας τα Ευαγγελια του Ορθρου ( Εωθινο ) της Θειας Λειτουργειας τον Αποστολο και τον Ηχο. Ενα πνευματικο μπαχαλο δημιουργουν διοτι μια ακολουθουν τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ μετα φευγουν ακολουθουν τους μασονους του οικουμενισμου μετα παλι ακολουθουν το ΟΡΘΟΔΟΞΟ τυπικο και μετα παλι ακολουθουν το μασονικο τυπικο και παλι απο την αρχη.
Αυτοι ολοι που γνωριζουν τι
κανουν δεν απαλασονται απο το  σχισμα του σατανα που ουτε το αιμα του μαρτυριου τους σωζει
εαν δεν μετανοησουν στην πραξη φευγωντας απο την  σχισματικη "εκκλησια"των μασονων οικουμενιστων  επιστρεφωντας στην ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.

amethystos είπε...

Αγαπητέ φίλε, στήν Μία Αγία καί Αποστολική Εκκλησία ανήκουν μόνον οι Αγιοι. Εμείς βρισκόμαστε σέ πορεία πρός...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΙΔΡΥΤΗ. Ενα τέτοιο ίδρυμα είναι ο Μωαμεθανισμός, μέ ιδρυτή καί Κανόνες λειτουργίας. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ. Ο Μωαμεθανισμός επειδή δέν διαθέτει ''ζωντανό'' θεό, ερμηνεύει τό Κοράνιο, πού είναι σάν τό σημερινό Πηδάλιο,καί είναι σέ σχίσμα ερμηνείας καί αιματοβαμμένο ερμηνευτικό πόλεμο. Τό ίδιο συνέβη καί μέ τόν παπισμό, καί μέ τόν προτεσταντισμό. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΗ, ΦΙΛΕ, ΔΙΟΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΚΑΙ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. Διαθέτουν όμως ερμηνεία καί τυπικά. Γι' αυτό δέν διαθέτουν καί Αγίους. Η ουσία τής Λειτουργίας μας βρίσκεται στίς ευχές πού διαβάζει ο ιερέας. Ρίξε μιά ματιά.Πάρε βοήθεια από τόν Καβάσιλα.Σκέψου δύο σημεία. Στόν κόσμο, γιά νά μήν σκοτώνονται οι άνθρωποι μεταξύ τους,υπάρχει τό Σύνταγμα, οι Νόμοι πού απορρέουν από τό Σύνταγμα,καί η εφαρμογή τών νόμων. Γιά τήν εφαμογή αυτή υπάρχουν τά όργανα τού νόμου,όλου τού νόμου, όχι κάποιου συγκεκριμένου καί τό σύστημα αποδόσεως δικαιοσύνης. Αυτό τό κοσμικό σύστημα ακριβώς φίλε, σάν δεύτερο κράτος, μέ τήν συμφωνία μας καί τήν άγνοιά μας, διέπει τήν διοίκηση τής εκκλησίας, τήν οποία ταυτίζουμε από άγνοια μέ τήν εκκλησία καί πολλοί μέ τήν Βασιλεία.
Σκέψου καί τό άλλο. Ο Μ. Αλέξανδρος πήγε στόν Διογένη. ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;; ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΦΙΛΕ. ΑΙΤΙΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡ- ΠΑΝ-ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣ.
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ.
ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ.
ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ :ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Η ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ.

amethystos είπε...

Εντάξει φίλε. Καί τώρα πού έκανες τήν ομολογία πίστεως πήγαινε νά φάς. Καλό παιδί. Αύριο θά μάθουμε τό πα-πα η πάπια.

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

Το εκανα φιλε γιατι σε βλεπω εκτροχιαστηκες οικουμενιστικα γιαυτο και ειρωνευεσε θιχτηκαν οι δαιμονες και εσυ πρεπει να απολογηθεις και να τους αποκαταστησεις.

amethystos είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΘΗΜΑ. ΠΑ-ΠΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..!!

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ ΜΑΖΙ
ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.