Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΕΒΑΨΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ…….


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
   Σε αυτόν που μας έκανε συστάσεις να μην εκπέμπουμε στα ελληνικά για την προδοσία της Νέας Ρωσίας και την τραγωδία της με το πρόσχημα ότι η Ελλάδα γνωρίζει.
Οι προεκτάσεις μιας γενοκτονίας με ιδεολογικοπολιτικά και εθνοφυλετικά κριτήρια που έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 10.000 συνανθρώπους μας στη Νέα Ρωσία και η ανάδειξη των πτυχών αυτών των φρικαλεοτήτων αποτελεί πρόταγμα των ταραγμένων ημερών. Tα αδέρφια μας στη Νέα Ρωσία λαμβάνουν το «βάπτισμα του αίματος» όπως υπάρχει και το «βάπτισμα των δακρύων» κι ο Δνείπερος είναι ένα αιμάτινο ποτάμι…..
Οι επικριτές όσων αποτολμούν να υπερβούν το παραπέτασμα της παραπληροφόρησης και λογοκρισίας συνήθως χρησιμοποιούν μια συλλογιστική που σε γενικές γραμμές συνίσταται στα εξής :
Ένα διαδεδομένο επιχείρημα στη βάση είναι ότι η Ρωσία δεν αναμειγνύεται πιο ενεργά για να αποφευχθεί ένας γ παγκόσμιος πόλεμος …. Και ότι αυτή η στάση της είναι και νουνεχής και η πιο ενδεδειγμένη. Για το Νεορώσο και τον Σύριο ο γ παγκόσμιος έχει ήδη ξεκινήσει……βιώνει εσχατολογικά το παρόν ……την κάθε στιγμή…………για τους χριστιανούς ο γ παγκόσμιος έχει ξεκινήσει από την στιγμή που ήρθε ο Χριστός ή ο Άλλος όπως τον αναφέρει ο Λακάν.Δεν περιμένουμε άλλον   ηγέτη να τον κηρύξει …. Όσο για την Ρωσία που απώλεσε το ιστορικό της κέντρο το Κιέβο αυτή είναι η μεγαλύτερη απώλεια από συστάσεώς της και βέβαια κέρδισε μια πύρρεια νίκη στη Κριμαία. Το ξανθό γένος έβαψε τα μαλλιά του για τις όμορες δυνάμεις. Το ρωσικό όνειρο δεν λειτούργησε στην περίπτωση των νεορώσων….
Ένα δεύτερο διαδικτυακό επιχείρημα στα πλαίσια της νεοελληνοφρένειας που εμφανίζεται κατά κόρον στα πλαίσια της υποτροπής ενός νεομεσαίωνα στο χώρο είναι μια νοσηρή δυσειδαιμονία στα όρια της παραθρησκευτικής προκατάληψης :η προφητολαγνεία ή η ψευδοπροφητεία … Άλλα μας λένε οι προφητείες …δηλ. ότι όλα θα πάνε κατ΄ευχήν κλπ. για τον έλληνα και ουσιαστικά έμμεσα πλην σαφώς με ρυθμούς επαναλαμβανόμενης προπαγάνδας του υποδεικνύουν να γίνει ο λουφαδόρος της ιστορίας. Αυτά είναι σημάδια παρακμής το ίδιο κλίμα πριν την άλωση …….ο ρασπουτινισμός έριξε ως και τον πανίσχυρο τσάρο …..ποιός είναι σε θέση να ερμηνεύσει τα ανερμήνευτα «εν εσόπτρω εν αινίγματι» απορώ με την αλαζονία ορισμένων …προφητολαγνεία γιατί από πουθενά αλλού δεν διαφαίνεται λύση….. κατά καιρούς στο διαδίκτυο ανέβηκαν ως και ημερομηνίες για την επανάκαμψη του ελληνισμού,για την ανάκτηση της πόλης κ.α ιαχωβισμός. Εχουμε ανάγκη από αλήθεια και από κριτική ο Αυγουστίνος απαντώντας στο καρτεσιανό σκέφτομαι άρα υπάρχω ανταπαντά με το αμφισβητώ άρα υπάρχω.
Μια υφέρπουσα λογική που θέλει τα εγκλήματα του Ποροσένκο και των παραστρατιωτικών ναζιστικών ταγμάτων του να παραμείνουν ατιμώρητα είναι ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αυτοί εκεί δεν είναι καθαρόαιμοι ρώσοι καλά καλά δεν είναι ούτε καθαρόαιμοι χριστιανοί. Σαμαρείτες δηλαδή. Υπεροψία στη νιοστί ως άλλοθι θρασύδειλων ενδοτισμών στη λογική του ξεπουλήματος.Είναι και κομμουνιστές ………αφήστε τους να πεθάνουν στο πυρ το εξώτερον …ο χριστιανισμός στην πιο θριαμβεύουσα εκδοχή του.
Η πραγματικότητα είναι άλλη ότι σύριοι μουσουλμάνοι, χριστιανοί και άθεοι ως πρωτοπορία πολεμούν την παγκόσμια νέα τάξη με θυσίες πρωτοφανείς, χριστιανοί που τους είπανε κομμουνιστές στη Νέα Ρωσία παλεύουν το θηρίο με νύχια και με δόντια…….oι έσχατοι πρώτοι……Ο θρησκευτικός καθωσπρεπισμός έχει ξεπεραστεί από τα ίδια τα  γεγονότα….. την καλή μερίδα εξελέξατο και με την καλή μερίδα να λογιστείς…..«На возгласе «Приимите, ядите, Сие есть Тело Мое» послышался резкий свист мины и взрыв», - священник о приходской жизни военного Луганска  | Русская весна
Αποστωμοτική είναι η μαρτυρία από το Λουγκάνσκ του πρωτοπρεσβύτερου  Alexei Slyusarenko:
«Ο ναός μας τιμάται στους άγιους μάρτυρες  Guria, Samon και Habib…Iδιαίτερα θα μου μείνει αξέχαστος ο βομβαρδισμός της 20ης Ιουλίου. Ήταν Κυριακή κατά την ώρα της λειτουργίας και η εκκλησία ήταν γεμάτη κόσμο.Την ώρα ακριβώς που ανέφερα το «Λάβετε, φάγετε, τούτο εστί το σώμα μου » μια οβίδα εκρήχθηκε.Στο ναό έπεσαν οι εικόνες; οι πιστοί καλύφθηκαν στο έδαφος; η ψαλμωδία σταμάτησε…Στη συνέχεια άλλες δύο εκρήξεις..Ο ναός δεν υπέστη απώλειες αλλά αποτέλεσμα της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στον περιβάλλοντα χώρο ήταν να καταστραφεί το κτίριο της τράπεζας, το κατηχητικό και ο περίβολος.»(rusvesna
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: