Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Καζάκης: "Ψεύτης, νάρκισσος, ανισόρροπος και εξίσου 'φυτευτός' ο Βαρουφάκης"


Πραγματικός χείμαρρος αποδείχθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στο radio1d.gr και τις 'Πρωινές κουβέντες' με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς αντιμνημονιακές φωνές και ένας από τους πιο γνωστούς υπερασπιστές των λαϊκών συμφερόντων στην Ελλάδα.

"Λέει ψέμματα, όταν λες ψέμματα, όταν είσαι ψεύτης δηλαδή και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό υπάρχει ένα τεράστιο θέμα" είπε ο κ.Καζάκης αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη. Ο ίδιος χαρακτήρισε την πολιτική της Γερμανίδας καγκελαρίου, Αγκελα Μέρκελ, ως "την πιο χυδαία προπαγανδιστική μπαρούφα".

Ο κ.Καζάκης άσκησε σφοδρή κριτική τόσο στο σύνολο του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης όσο και στον υπουργό Οικονομικών χαρακτηρίζοντάς
τον «νάρκισσο, ανισόρροπο και εξίσου φυτευτό με τους προκατόχους του».

Είπε ότι «δεν με εμπνέει καθόλου το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ολόκληρο. Δεν είναι μόνο ο κ.Βαρουφάκης,είναι ο κ.Δραγασάκης, είναι ο κ.Σταθάκης" και πρόσθεσε "η πορεία τους τα προηγούμενα χρόνια ήταν παράλληλη με εκείνη των δανειστών".
Αναφορικά με τα λεγόμενα του βουλευτή ΝΔ Πιερίας, Κώστα Κουκοδήμου ο οποίος χαρακτήρισε 'φυτευτούς' τους υπουργούς Οικονομικών στην συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ο κ.Καζάκης αναφερόμενος στον νέο υπουργό Οικονομικών επεσήμανε τα εξής "ε δεν νομίζω να έχουμε χαλάσει το σερί.. Δηλαδή και ο κύριος αυτός 'φυτευτός είναι".

Στη συνέχεια ο κ.Καζάκης ερωτηθείς για τον αυτοπροσδιορισμό του κ.Βαρουφάκη ως φιλελεύθερος κομμουνιστής τόνισε "ο κ.Βαρουφάκης έχει μία ιδιαιτερότητα η οποία τον κάνει προβληματικό. Είναι νάρκισσος και αυτό όπως ξέρετε είναι ψυχασθένεια" και πρόσθεσε πως είναι ανισόρροπος λέγοντας "ο τρόπος που μιλάει και ο τρόπος που εκδηλώνεται, με τον τρόπο που εκδηλώνεται -με συγχωρείτε αυτό εισπράττω εγώ- ένας νάρκισσος".

«Το πιο ακροδεξιό κόμμα είναι το Ποτάμι»

Κάνοντας λόγο ο κ.Καζάκης για το 'Ποτάμι' του Σταύρου Θεοδωράκη είπε "πιο ακροδεξιό κόμμα από του κ.Θεοδωράκη δεν έχω αντιμετωπίσει στο πολιτικό σκηνικό,άντε συγκρίνεται με την ηγετική ομάδα του κ.Σαμαρά" και πρόσθεσε "εγώ φοβάμαι περισσότερο το 'Ποτάμι' του κ.Θεοδωράκη,παρά τη Χρυσή Αυγή".

Τέλος αναφερόμενος ο Δημήτρης Καζάκης στον ΣΥΡΙΖΑ είπε "διεξάγεται πόλεμος και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ".






Ε.ΠΑ.Μ.    ΠΑΤΡΑΣ


tokoutsavaki.blogspot

  eleftheroiellines

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακούει ο κ. Καζάκης τον εαυτόν του;

Πώς κατηγορεί έναν άνθρωπο σε κυβέρνηση ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ; Γιατί, δεν κάνει μια υπομονή; γιατί δεν το κρατάει το στόμα του κλειστό πριν αρχίσει να χύνει μελάνια κατάκρισης και συκοφαντίας; Αλήθεια:γιατί να είναι " φυτευτός" ο κ. Βαρουφάκης και να μην είναι " φυτευτό"ς ΚΑΙ ο κ. Καζάκης για ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, από τη μεριά του Συστήματος;

Αυτή τη στιγμή άπαντες οι διεδικούντες πολιτική ηγεσία μπορούν να θεωρηθούν απ' το λαό, ως ΥΠΟΠΤΟΙ, ΜΈΧΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ του εναντίου.

Και ένας άλλος θα μπορούσε να ισχυριστει: " ο Καζάκης μου φαίνεται καιροσκόπος" . Θα είχε δίκιο; Οχι βέβαια.
Του έδωσε την ευκαιρία του Καζάκη να κυβερνήσει, να ΔΕΙ τα ΕΡΓΑ του σε ένα απαραιτητότατο ΒΑΘΟΣ χρόνου;

Παρακαλώ μη βγάλει κανείς το συμπέρασμα ότι υποστηρίζω τη νέα κυβέρνηση.

Μακράν εμού το κράτημα κομματικών σημαιουλών...

Ούτε την υποστηρίζω τη νέα κυβέρνηση, ούτε δεν την υποστηρίζω.

Της αναγνωρίζω ΑΠΛΩΣ το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ δικαίωμα να μου ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ τα ΕΡΓΑ της σε ένα ΒΑΘΟΣ χρόνου, που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να υπάρξει.

Τι έκαναν οι άλλοι, " οι μεν και οι δε(ν)" ...σε τόσες δεκαετίες; έκλεβαν ΑΣΥΣΤΟΛΑ προς ΙΔΙΟΝ όφελος, και ΚΥΡΙΩΣ έκλεβαν ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ τον ελληνικό λαό και κανείς τους (με εξαίρεση τον επηρμένο κ. Τσοχατζόπουλο) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ έστω κάτι ΕΛΑΧΙΣΤΟ γι αυτή την ΚΛΟΠΗ, για τη ΛΕΗΛΑΣΙΑ των ιερών και οσίων αυτού του έλληνος κόσμου που απαρτίζεται από συγχυσμένα και απελπισμένα ΠΡΟΒΑΤΑ, ΜΗ ΕΧοντα ΠΟΙΜΕΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

11.27 Kανένας δεν μπορεί να πει ακόμα τίποτα.Φυσικά χρειάζεται χρόνος για να βγουν συμπεράσματα.Οι χαρακτηρισμοί του Καζάκη ακούγονται υπερβολικοί, εκτός αν ξέρει κάτι περισσότερο για πρόσωπα και πράγματα που εμείς αγνοούμε.Όλα θα φανούν στην πορεία.
Αυτό που μας απωθεί στη νέα κυβέρνηση είναι καθαρά και αποκλειστικά η αθεϊα.Ο Τσίπρας βέβαια πήγε στον Ιερώνυμο και τον διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει απόλυτος σεβασμός στην Πίστη μας.Θα δούμε.. Μ.

amethystos είπε...

Δέν έχουμε θεοκρατία καί δέν είμαστε σίγουροι ότι ο Ιερώνυμος είναι χριστιανός. Τό μεγάλο ερωτηματικό μέ τόν Βαρουφάκη παραμένει η σκοπιμότης τού αμερικανού συμβούλου μέ δική του πρωτοβουλία.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την απορία έχουμε όλοι.Γιατί επιλέχτηκε αυτός ο σύμβουλος;;
Θεοκρατία δεν έχουμε.. είναι το μόνο σίγουρο, απλά δεν θέλουμε να δούμε τις διαστροφές των Ευρωπαίων στην Ελλάδα όπως γάμους ομοφυλόφιλων και υιοθεσίες παιδιών, ευθανασία κτλ.. καθώς επίσης κατάργηση θρησκευτικών αργιών, θρησκειολογία κ.α.
Αν και όλα είναι σχετικά.. Στην Ρωσία η γνήσια Ορθοδοξία διασώθηκε ίσως λόγω ακριβώς του διωγμού των κομμουνιστών.. Αυτό που ζούμε τις τελευταίες δεκαετίες στην χριστιανική Ελλάδα είναι η αποστασία. Αν κάποια στιγμή γίνει διωγμός (που φυσικά δεν το εύχομαι) αυτό μπορεί να συσπειρώσει και να αφυπνίσει τους πιστούς ανθρώπους .. να μας ξυπνήσει όλους από τον πολυχρόνιο λήθαργο.Ο Θεός θα επιτρέψει ή όχι κάποια πράγματα ανάλογα με την δική μας κατάσταση και το συμφέρον της ψυχής μας. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνωμη, ακομα δεν εχετε βαρεθει τα σχολια του τύπου - ΑΜΕΘΥΣΤΕ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να δημοσιευσεις αυτο το κειμενο;

"οτι γινει, θα γινει για το καλο μας" - δηλ και πυρηνικος πολεμος να γινει;

"ολα οτι επιτρεψει ο Θεός θα γινει προς συμφερον της ψυχης μας" - δηλ και αν ακομα αθεοι μας κυβερνουνε και γινουμε οι ιδιοι αθεοι - και αυτο προς συμφερον θα ειναι;

"για ολα φταινε οι τραπεζες που στηριζουνε τα ΜΜΕ για να λενε ψεματα στον κοσμο"

"θα αντιδρασουμε μαχητικα εαν η κυβερνηση πειραξει την εκκλησια. Τι θα κανουμε; Ε τι να κανουμε; Θα δουμε τοτε τι θα κανουμε, παντως η αντιδραση μας θα ειναι αυστηρη".

Αμέθυστε,

ΕΩΣ ΠΟΤΕ;

Εως πότε παλληκαρι μου θα διαβαζουμε τετοια σχολια στο Ιστολογιο σου;

amethystos είπε...

ΚΑΙ..τέτοια σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Εδω και μισο χρονο αναμασανε τα ιδια και τα ιδια!

"θα δουμε τι θα γινει, και οταν θα γινει μετα θα αποφασισουμε, αλλα οτι και αν γινει θα ειναι για το καλο μας"

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΤΕ ΛΙΓΟ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτά δεν είναι δικά μου λόγια αλλά αγίων γερόντων όπως του αγ. Παϊσίου (αλλά και του αγίου Πορφυρίου) που είπε ότι ο Θεός θα οικονομήσει έτσι τα πράγματα που στο τέλος θα είναι για την σωτηρία της Ελλάδας και της πίστης μας. Είπε ότι δεν θα μας εγκαταλείψει και ότι μετά τα γεγονότα που θα επιτρέψει θα ψάχνεις άπιστο και δεν θα βρίσκεις.. Σε όλα τους τα λόγια βλέπεις την ελπίδα.

Αλλά και οι Πατέρες μας λένε πως οτιδήποτε συμβαίνει πάνω σ΄αυτό τον κόσμο είτε το Θέλει ο Θεός είτε το Παραχωρεί για λόγους που εκείνος γνωρίζει ("ένα στρουθίον δεν πέφτει στη γη άνευ του θελήματος του Πατρός σας" λέει ο Κύριος).

Ο στύλος νεφέλης που χώριζε τους Αιγυπτίους(άνθρωποι του κόσμου), από τους Ισραηλίτες(λαός του Θεού), ήταν για τους μεν "νέφος σκοτίζον" ενώ για τους δε "νέφος φωτίζον την νύχτα".. Αυτό συμβολίζει την διαφορετική όψη και τις διαφορετικές επιδράσεις που έχουν τα ίδια γεγονότα ανάλογα με το τι είναι ο καθένας.
Και έτσι στην πορεία της ζωής ο δίκαιος γίνεται "έτι δίκαιος" και ο άδικος "έτι άδικος".
Ο Κύριος λέει ότι γνωρίζει τα δικά Του πρόβατα, προ καταβολής κόσμου και ουδείς δύναται να αρπάξει αυτά εκ της χειρός Του" και ο απ. Παύλος ότι "τα πάντα συνεργούσιν προς το αγαθό (αλλά σε ποιούς;) εις τους αγαπώντας τον Θεόν".
Εξάλλου και η φρικτή δοκιμασία του Ιώβ δεν έγινε τυχαία ούτε χωρίς λόγο. Ο διάβολος πήρε την άδεια από τον Θεό, ο οποίος του έβαλε όρια ακριβώς μέχρι ποιο σημείο θα φτάσει. Δεν επιτρέπει να πειραστούμε περισσότερο απ' όσο μπορούμε. Αυτό όσο και αν είναι δυσάρεστο είναι πνευματικά απαραίτητο γιατί ο Κύριος καθαρίζει το χρυσάφι περνώντας το μέσα από τη φωτιά. (συγγνώμη αν σ' ενοχλούν αυτά που λέω, αλλά εδώ υποτίθεται ότι καθένας λέει τις σκέψεις του με τις οποίες δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε..) Μ.

Ανώνυμος είπε...

Μ,
μηπως λοιπον μεταφραζεις λαθος τα λογια των Γεροντων;
Μηπως τα κανεις 'σούπα' και καθε φορα αντλείς ενα επιχειρημα που σε βολευει ;

Δεν απαντησες: αρα αν γινει ενας πυρηνικος πολεμος - μπορω με βαση τα λογια των Γεροντων που παραθετεις να πω: 'και που ξερεις, μπορει να αποβει σε καλο μας';

και εαν ο πυρηνικος πολεμος ειναι και αυτος για καλο μας, τοτε τι μπορει να ειναι για κακο μας;

Προσπαθω τοσο καιρο να σε τσιγκλισω - αλλα δεν καταφερνω τιποτα!

"οι τραπεζες για ολα φταινε, τα ΜΜΕ, αλλά ολα θα αποβουνε για καλο μας, ο Θεός θα μας βοηθησει, δεν θα μας εγκαταλειψει".

Ποιους θα βοηθησει; ΤΟυς Ελληνες; ή τους νησιώτες;

Τους υπολοιπους δηλ τους εχει ξεγραμμενους;

ΕΤσι θα συγκινησουμε τον αθεο ή τον αλλοθρησκο ή τον ουδετερα σκεπτομενο ανθρωπο;

Γραφωντας και ξαναγραφωντας τα ιδια και τα ιδια;
"Το μελλον ειναι στο χερι του ΘΕου, οτι και αν γινει ο Θεος μας αγαπα, ολα θα γινουνε για το καλο μας".

Οκ, το ακουσαμε, το εμπεδωσαμε.

Εαν ειναι ετσι και ο Χιτλερ για το καλο μας ητανε!
Που ειναι ομως το τελος αυτου του επιχειρηματος;
Και ο αντιχριστος να ερθει - ισχυριζομαι - και αυτος για το καλο μας θα ειναι!

Αραγε και οταν καιγανε τους ανθρωπους στα κρεματορια - και αυτο για το καλους ητανε;

Μ,
ενω δειχνεις να εχεις μια ιδιοφυια, εχεις εμπλακει σε θεολογικα αδιεξοδα.
Αυτα προσπαθουμε να σε τσιγκλισουμε να συνειδητοποιησεις - αλλα μαλλον γινομαστε πιο πολυ δυσαρεστοι παρα 'ωφελιμοι'.

Ειναι φοβερη η θρησκευτικη 'μονωση' και αντιληψη των πραγματων που μπορει να εχουμε!

amethystos είπε...

ΦΙΛΕ,ΦΙΛΕ..κάνεις τόν δάσκαλο τής λογικής καί τής θεολογίας; ή...;

Ανώνυμος είπε...

ή της;
Εκφρασου Αμεθυστε ελευθερα!

Εξαλλου δεν εχω την δυνατότητα να σε λογοκρινω!

Πιστευω να επιασες το υπονοουμενο, ε :) :) :)

amethystos είπε...

ή.. ψάχνεις γιά γκόμενα κάνοντας τόν δάσκαλο;; Κακό δρόμο διάλεξες φίλε! Πάντως άν δέν τό ξέρεις υπάρχουν καί καλύτερες διευθύνσεις στόν ιστοχώρο γι' αυτή τή δουλειά. Υποτιμάς τόν εαυτό σου, τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Φοβερο επιχειρημα - εδω παω πασο!

Οτι ψαχνω γκομενα στο ιστολογιο σου!

Το ακουσαμε και αυτό! :)

Αμεθυστε, τι εγινε;
Σκουριασες ή μου φαινεται;

Σε ειχα για πιο δυνατο αντίπαλο!

Ανώνυμος είπε...

Αν ο κ. Καζάκης έχει στοιχεία συγκεκριμένα εναντίον του κ. Βαρουφάκη να τα πεί ευθαρσώς και δημοσίως και όχι να κάνει απλώς χαρακτηρισμούς απαξιωτικούς. Κανείς δεν πείθεται με τέτοιους τρόπους σήμερα και χάνουμε και για τον κ. Καζάκη την καλή μας ιδέα.
Το τι λέμε εμείς οι ανώνυμοι δεν έχει αξία εφόσον δεν δεχόμαστε να αναλάβουμε τις νομικές ευθύνες για την αλήθεια των λόγων μας, οι επώνυμοι όμως οφείλουν να δείχνουν συνέπεια και να μην συμπεριφέρονται ως κοινοί λασπολόγοι.

Ανώνυμος είπε...

7.05 Ο Αγιος Νικόδημος μας λέει ότι ο τρόπος για να τιμήσεις την Αγαθότητα του Θεού είναι να πιστεύεις απόλυτα ότι δεν θα σε εγκαταλείψει ΠΟΤΕ.
Ας σκεφτούμε λίγο πόση θλίψη θα νιώθαμε αν το παιδί μας, μας έβλεπε με καχυποψία και αμφιβολία και δεν ήταν σίγουρο αν θα το βοηθήσουμε και αν του συμπαρασταθούμε, ενώ είμαστε έτοιμοι να του δώσουμε ακόμα και τη ζωή μας αν χρειαστεί..
Όλα αυτά βέβαια που λέμε ισχύουν για τους πιστούς του Κυρίου και όχι για τους εχθρούς Του που δυστυχώς είναι η μεγάλη πλειοψηφία.. ("ολίγοι οι σωζόμενοι") Μ.

amethystos είπε...

Εκανες λάθος στόν αντίπαλο. Πήγαινε πάσο γι' άλλες πολιτείες καλύτερα. Υπάρχουν πολύ καλά ρίνγκ στή γύρα. Καί μήν είσαι σίγουρος ότι βλέπουμε λάθος. Καλή τύχη.