Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

" ..εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε.!!".



Εμείς οι Μακεδόνες έχουμε με τη συμφωνία αυτή πάθει σμίκρυνση κεφαλής, γι' αυτό οι κάτω από την Λαμία πρέπει να καταλάβετε το εξής, τη βαθιά λύπη που έχουμε εμείς οι Μακεδόνες», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Κώστας Ζουράρις...
κατά τις εργασίες της επιστημονικής ημερίδας για τις νομικές πτυχές της Συμφωνίας των Πρεσπών.  «Το είπε πολύ καλά ο κ. Χατζηβασιλείου, όχι να μας προστατέψετε, το ότι εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε. Είμαστε ακρωτηριασμένοι στο καθ’ ολοκληρίαν ονομά μας, που είναι τμήμα της ταυτότητάς μας. Το στραβό όνομα ουσιαστικά προσθέτει δυστυχίες».  Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ήταν όρθιος κάτω από το πόντιουμ, καθώς ήταν έτοιμος να απευθύνει την ομιλία του για να κλείσει η συζήτηση.  Ο κ. Κοτζιάς αντέδρασε σχολιάζοντας ότι «δεν είναι Βουλή εδώ, ούτε πάνελ» και τονίζοντας ότι η συζήτηση ολοκληρώθηκε.  «Είμαστε επιστήμονες εδώ και θα πούμε μια επιστημονική άποψη. Το πρόγραμμα έλεγε ότι μετά το τραπέζι θα γίνουν ερωτήσεις και εισηγήσεις κι αυτό κάνω εγώ τώρα» απάντησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, με τον υπουργό Εξωτερικών να υπαναχωρεί για να μην δοθεί περαιτέρω έκταση στην αντιπαράθεση. 

skeftomasteellhnika

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θυμήθηκε ότι είναι επιστήμονας και μάλιστα με άποψη. Αφού έχει χαθεί η ντροπή τι να πει κανείς και τι να κάνει.....Ο κύριος αυτός ας του πει κάποιος πως ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΊΖΕΤΑΙ. Γιατί δεν πάει σπίτι του.......ακούνε και μικρά παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Αναφέρεται ο επαίσχυντος για τους κάτω από την Λαμία. Ο Μακεδόνας (γιατί αύριο θα δηλώνει Κρητικός), ο Επιστήμονας, η Αυτό Γελοιοποίηση Προσωποποιημένη βρήκε επιτέλους αντικείμενο μομφής έστω και ετεροχρονισμένα. "Οι κάτω από την Λαμία". Λες και μιλάει στην θύρα 4.
Βρε ακαταλόγιστε και ανερμάτιστε φαφλατά όταν σήκωνες το χέρι σου δεν κατάλαβες ότι σε είδε ο κόσμος όλος (ακόμα και η θύρα 4) και έχασες την μοναδική μομφή που έπρεπε να κάνεις; Tι τσαμπουνάς τώρα ακατάσχετε φαύλε; Tι; Που προσπαθείς να κρύψεις τον ελέφαντα του αίσχους στο οποίο σύμπραξες; Στις κραυγούλες σου παρατρεχάμενε του Καμένου; Κοτζάμ αντιπρόεδρο της Βουλής σε έκαναν βρε αχάριστε και μιλάς για τους "κάτω από την Λαμία;"
Συγνώμη για τις εκφράσεις αλλά δεν αντέχετε τόση χυδαιότητα μπροστά στα μούτρα μας.

Ανώνυμος είπε...

χεχεχε ο τίτλος είναι: " Οι επιστήμονες" αχαχαχαχαχα