Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Μετά το Άγιον Όρος οι Ουκρανοί της νέας «εκκλησίας» προκάλεσαν και στην Πάτμο.


ΓτΧτΠτΑ: Φίλος και συνεργάτης του ιστολογίου μας από την Πάτμο μας είπε:«Πραγματικά πρόκειται για μια μαύρη ημέρα για την Ορθοδοξία στην Ι. Νήσο μας. Δυστυχώς όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα και χωρίς να προλάβουμε να καταλάβουμε ποιοί και από πού ήταν οι εν λόγω επισκέπτες. Τόσο εμείς όσο και πολύς άλλος κόσμος από τους ευλαβείς κατοίκους της Πάτμου αναγκαστήκαμε να μείνουμε φέτος για πρώτη φορά μακριά από τους Πανηγυρικούς εορτασμούς της Ι.Μ. Ευαγγελισμού Μητρός Ηγαπημένου για να αποφύγουμε τη συμπροσευχή με τους σχισματικούς (διότι ό,τι και να λέει το εν πολλαίς «αμαρτίαις» περιπεσόν Οικουμενικό Πατριαρχείο, περί σχισματικών πρόκειται).Να ξέρουν όμως ότι δεν θα μας ξαναπιάσουν στον ύπνο!»
Μετά τα ευτράπελα στο Άγιον Όρος με αρκετές μονές να τους κλείνουν την πόρτα και γενικά την επίσκεψή τους να επιφέρει σοβαρούς τριγμούς στην αγιορείτικη κοινότητα, οι μη αναγνωρισμένοι της νέας Εκκλησίας της Ουκρανίας αυτήν την φορά επέλεξαν έναν άλλον ιερό τόπο της Χριστιανοσύνης να προκαλέσουν. Την Πάτμο.
Κατά το τριήμερο 23-25 Μαρτίου αντιπροσωπεία της νεοσυσταθείσας Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στο ιερό νησί της Αποκαλύψεως. Της  αντιπροσωπείας ηγείτο ο Αρχιεπίσκοπος Τερνομπίλσκι και Κρεμενέτσκι κ. Νέστωρ, τον οποίο υποδέχτηκε ο Πατριαρχικός Έξαρχος Πάτμου, Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου κ. Κύριλλος  στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Στο τριήμερο αυτό είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθοὐν  στα Ιερά Προσκυνήματα  της νήσου, αλλά  και  να τελέσουν την Θεία Λειτουργία στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκαλύψεως.
Επ’ ευκαιρία δε της  Εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Ουκρανός Αρχιεπίσκοπος προηξήρχε της Ιεράς Αγρυπνίας, αλλά και της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στην πανηγυρίζουσα Ιερά Γυναικεία Μονή Ευαγγελισμού Μητρός Ηγαπημένου, της οποίας κτήτορας είναι ο νέος Άγιος της Ορθοδόξου Εκκλησίας, Όσιος Αμφιλόχιος ο εν Πάτμω.
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν σε εκκλησιαστικούς κύκλους ο ίδιος ο επικεφαλής της νέας Εκκλησίας θα βρεθεί μέσα στον Απρίλιο πάλι στο Άγιο Όρος…






5 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

το σχεδιο προχωραει. Ο ΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΟΣΤΟΣ ΧΥΛΟΣ. ΟΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ. ΗΔΗ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ.

ΦΕΡΡΑΡΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

ενδιαμεση περιοδος ή μεση γη

ΒΡΕΣΤΗ 1587-1596, ενοποιημενος χρονος

νεα μεση γη, περαν αυτης του αρχοντα των δαχτυλιδιων, στη χωρα του πρασινου ρεκτη, μισοκαμμενη γη

ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΣΤΗΣ, ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΑΤΙΘΑΣΑ. ΣΤΑ ΟΥΚΡΑΝΟΠΑΙΔΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ;

ο Αρχοντωνης επιτελους γινεται Σαρουμαν στην μισοκαμμενη γη, η μεση ειναι αποκαιδια.
Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ, Η ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΕΑ ΦΑΣΗ. Ο ΝΕΟΣ ΣΑΡΟΥΜΑΝ ΤΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΗ ΕΠΙΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΑΟΥΡΟΝ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΛΗΘΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ.
ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ, ΤΟ ΕΓΩ ΕΙΜΙ

Ο ΣΑΡΟΥΜΑΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΝΙΤΕΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ. ΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΣΑΡΟΥΜΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΟΣ. ΘΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ ΣΑΟΥΡΟΝ. ΤΑΡΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ.

Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΝ.
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗ.
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΗ ΚΑΙΝΗ ΓΗ.

amethystos είπε...

Φίλε δέν μάς μένει παρά μόνο νά γιορτάσουμε τόν εκμηδενισμό μας. Ολοι μας γνωρίζουμε τί πήγε καί τί συνεχίζει νά πηγαίνει στραβά. Αλλά έχουμε παραδοθεί στούς αρχηγούς, στούς κοτζαμπάσηδες.Στούς αυτοανακηρυγμένους αρχηγούς. Γιά νά δικαιώσουμε τήν αυτοανακήρυξή μας σέ οπαδούς. Οι οργανώσεις απομακρύνθηκαν πρώτες από τήν ενορία παίρνοντας μαζί τους τούς καλύτερους καί σήμερα γεμίσαμε πλέον σέχτες. Τί συνέβη; Τήν θέση τής πίστης τήν πήρε η συνείδηση καί η αυτοσυνειδησία.Η εκκοσμίκευση τού καρδιακού νόμου, τού νόμου πού είναι γραμμένος στίς καρδιές μας. Είμαστε πιά μιά αναπαράσταση τής εκκλησίας πού δημιούργησε τόν πολιτισμό μας. Καί φυσικά έχουμε ανάγκη τώρα πιά από πηδάλιο, από κηρύγματα, από ποιμένες καί μάγους. Δέν κατανοούμε πλέον ότι όλοι τους βρίσκονται έξω από τήν φάτνη πού γεννιέται ο Χριστός. Μέσα βρίσκονται μόνον τά βόδια οι Πατέρες πού ζεσταίνουν καί ζωντανεύουν τόν Χριστό τής καρδιάς μας καί οργώνουν τούς αγρούς μας ώστε νά περιμένουμε καί νά καλούμε τόν σπορέα μας. Ελθέ καί σκήνωσον μέσα μας... Ποιός θέλει όμως νά είναι τό βόδι τού Κυρίου. Προτιμούμε νά είματε διάδοχοι, μνηστήρες τού θρόνου.

χαλαρωσε είπε...

Οι οργανώσεις απομακρύνθηκαν πρώτες από τήν ενορία παίρνοντας μαζί τους τούς καλύτερους καί σήμερα γεμίσαμε πλέον σέχτες.

εχθες αμεθυστε γυρισα την γλωσσα μου για να δωσω να καταλαβουν αυτο ακριβως. ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ. ΔΙΠΛΗ ΖΗΜΙΑ ΑΜΕΘΥΣΤΕ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΜΕΘΥΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

amethystos είπε...

Απίστευτη ζημιά. Σήμερα χάσαμε πιά τά λογικά μας. Οι αποτειχισμένοι σήμερα κατηγορούν τόν Βαθρολομαίο γιά τό ουκρανικό καί ταυτοχρόνως θέλουν νά ενωθού μέ τούς σχισματικούς παλαιοημερολογίτες γιά νά δημιουργήσουν μιά ικανή δύναμη εναντίον τού οικουμενισμού η οποία θά διαθέτει μέ τήν σειρά της καθηρημένους παπάδες, αυτοχειροτόνητους επισκόπους, παραβατικούς καί ψυχοπαθείς, οι οποίοι ειναι αληθινοί σέ σχέση μέ τόν ψεύτικο Βαρθολομαίο παρότι κάνουν τά ίδια πράγματα καί έχουν τό ίδιο μυαλό. Τί άλλο. Ζήτω η παναίρεση. Καί τιμούν έναν άγιο ο οποίος ονόμασε τόν Κύριο παναλήθεια διότι συγκέντρωσε στό πρόσωπό του όλες τίς μικρές διάσπαρτες αλήθειες. Ο οποίος ορίζει τήν ουσία τού οικουμενισμού καλύτερα καί από τό ΠΣΕ.Τελειώσαμε.

χαλαρωσε είπε...

η προσβολη ειναι ΜΥΘΙΚΗ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

https://tasthyras.wordpress.com/2019/03/27/%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b8%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%bf/