Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Γιατί συνέλαβαν την 90χρονη

Αν ήταν ξένη και πουλούσε λαθραία τσιγάρα ή παπούτσια «μαϊμού», θα έπαιρνε ακόμα και επίδομα. Εγκλημάτησε επειδή είναι Ελληνίδα
Από τον
Παναγιώτη Λιάκο
H σύλληψη της 90χρονης Σουζάνας Ηλιάδου επειδή έκανε το «έγκλημα» να πουλά τερλίκια (μάλλινα παπούτσια) χωρίς άδεια από το πολυχρονεμένο μας κράτος δεν ήταν «αστοχία» της στιγμής, «λάθος» των οργάνων, αποτέλεσμα «αβλεψίας» της όποιας διοίκησης. 
Η σκληρή συμπεριφορά των οργάνων της τάξης και η συώδης* ειρωνεία που αντιμετώπισε η κυρία Ηλιάδου δεν έτυχε, πέτυχε. Το περιστατικό είναι ένα από τα αναρίθμητα επιτυχημένα αποτελέσματα του μεγάλου ανθελληνικού πειράματος που εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες στην πατρίδα μας. 
Στόχος είναι η αποκοπή του ελληνικού λαού από τις ρίζες του, ώστε να ξεπαστρευτεί πιο εύκολα και η χώρα να μετατραπεί σε χώρο. 
Η μείωση των γεννήσεων, το κύμα φυγής των Ελλήνων στο εξωτερικό για ένα μεροκάματο, ο εποικισμός από ισλαμιστές, η αγραμματοσύνη, η διάλυση του θεσμού της οικογένειας, η ασέβεια, η χρεοκοπία της οικονομίας, η κατάρρευση του πολιτισμού, όλα είναι δείγματα της επιτυχούς εφαρμογής του προγράμματος εξόντωσής μας από τις ελληνόφωνες «ελίτ» της πολιτικής, της οικονομίας και της «διανόησης». 
Δεν είναι κάτι το τυχαίο να «βράζουν» οι δρόμοι πόλεων και χωριών από το παρεμπόριο διάφορων ειδών στο οποίο ειδικεύονται Ασιάτες και Αφρικανοί και να επιλέγεται μια εκκωφαντικά ανήμπορη, ηλικιωμένη Ελληνίδα που πουλάει τερλίκια για να αποκατασταθεί η… τάξη. 
Η σύλληψή της είχε σίγουρα συμβολικό χαρακτήρα. Το ίδιο και η συμπεριφορά των αστυνομικών που της πήραν αποτυπώματα. 
Οι Ελληνες διώκονται στην Ελλάδα. Το τέμπο και τον τρόπο του διωγμού καθορίζει μια τυραννική ομάδα, η οποία κατόρθωσε να αποκτήσει εδώ και καιρό κλειδιά της εμφανούς και της αφανούς εξουσίας. Αυτοί τα καταφέρνουν άριστα στο έργο τους και τώρα τελευταία δεν νιώθουν την ανάγκη να κρατήσουν ούτε τα προσχήματα. Ευθέως υβρίζουν και κακοποιούν παντοιοτρόπως τους Ελληνες, την ίδια στιγμή που παραδίδουν εθνικά περιουσιακά στοιχεία (άυλα και υλικά) σε ξένους. Χάρισαν στους ανύπαρκτους Σκοπιανούς την υπαρκτή ιστορία και την κληρονομιά της Μακεδονίας, και ακολουθούν οι Τούρκοι, που θα λάβουν μεγάλο κομμάτι από το Αιγαίο και τη Θράκη.
Το 1821 των όπλων ακυρώνεται από τους διαχειριστές της ψήφου.
*Αρχαία ελληνικά: σῦς, συός (αρσεν. και θηλ.) = ο χοίρος, το γουρούνι, ο κάπρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: