Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

Του Χασάπη Πέτρου
Τυχαίο; Μόλις χρεοκόπησαν την Ελλάδα, ξαφνικά "ανακαλύφθηκε" ο τεράστιος υπόγειος πλούτος της, αλλά αυτός ο απόλυτα ελληνικός πλούτος δεν μας ανήκει πλέον. Συνομωσιολογία; Ο αναγνώστης ας το κρίνει μόνος του.
Η χρεοκοπημένη χώρα μας είναι ήδη

υπό την κατοχή και τη διεύθυνση των «προστατών», είτε αυτοί έχουν τη μορφή των δανειστών – «θεσμών» είτε τη μορφή ισχυρών «συμμάχων». Οι δε Έλληνες πολιτικοί έχουν δύο επιλογές: Η μία είναι να γίνουν οι σύγχρονοι «Εφιάλτες» της πατρίδας, υπακούοντας πλήρως στις εντολές των «προστατών» για να παραμείνουν στις καρέκλες τους, η άλλη είναι να πάνε ήσυχα στο σπίτι τους, για να μην πάνε με άλλο τρόπο.
Είναι προφανές πως οι «προστάτες» μας απειλούν τους ψοφοδεείς Έλληνες πολιτικούς πως αν δεν συναινέσουν στο ξεπούλημα της χώρας, θα μας καταστρέψουν οικονομικά και θα αφήσουν ελεύθερη την Τουρκία να μας κάνει «ντα».
Ήδη, μετά την εκχώρηση των ελληνικών συμφερόντων επί της Μακεδονίας μας, κανένας συστημικός πολιτικός δεν αντιδρά στην εθνοεξαφάνιση των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, ενώ αντίθετα γίνεται πλήρης υποχώρηση στις τουρκικές απαιτήσεις στη Θράκη.
Την ίδια στιγμή Έλληνες πολιτικοί διεξάγουν μυστικές συνομιλίες με τους Τούρκους για εκχώρηση των ελληνικών συμφερόντων και στο ελληνικότατο Αιγαίο και στον ορυκτό μας πλούτο (!!!). Ήδη κυβερνητικά στελέχη, μας σερβίρουν σιγά σιγά το τι ακριβώς συζητείται, καθώς και την άτακτη υποχώρησή τους απέναντι στους Τούρκους.
Ταυτόχρονα, η ελληνική οικονομική και κάθε άλλη ελίτ και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, δείχνουν να βοηθούν όλη αυτή την κατάσταση της υποταγής και της φινλανδοποίησης της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία, την οποία προπαγανδίζουν ως συνετή εξωτερική πολιτική του κατευνασμού απέναντι στους μαινόμενους Τούρκους. Όλη αυτή η ελίτ παριστάνει πως δεν αντιλαμβάνεται ότι η υποχωρητικότητα απέναντι στους Τούρκους, τους αποθρασύνει ακόμα περισσότερο, χωρίς να υπάρχει τέλος στην υποχωρητικότητα.
Είναι φανερό πως το πρόβλημα της χώρας είναι ο τρόπος που λαμβάνονται οι πολιτικές αποφάσεις. Αν αυτός ο τρόπος δεν αλλάξει, η Ελλάδα θα καταρρεύσει. Το βάρος θα πρέπει να σηκώσουμε όλοι εμείς οι πολίτες στις κάλπες που έρχονται. Αν πάμε να ψηφίσουμε τα ίδια συστημικά κόμματα, τους ίδιους ψοφοδεείς και ψεύτες πολιτικούς, τα ίδια πολιτικά τζάκια και τους πολιτικούς τους γόνους, φιλογερμανούς, φιλοαμερικανούς, φιλοσκοπιανούς, φιλότουρκους κ.λ.π., και δεν ψηφίσουμε νέες πατριωτικές δυνάμεις και λαϊκούς ανθρώπους, θα είμαστε συνεργοί στην καταστροφή της χώρας.
Σκεφτείτε το λίγο…


hassapis-peter

Δεν υπάρχουν σχόλια: