Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΣΥΡΙΖΑ

              
Μεγάλη, γεμάτη παλμό η προεκλογική συγκέντρωση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα, κατενθουσιασμένοι οι υπό ελληνοποίηση Πακιστανοί ψηφοφόροι του.

Το αληθινό προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το είπε ο Βίτσας στην εκδήλωση της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα (στις 23/3/2019). Αφού εξέφρασε τη λύπη του που τα λέει στα ελληνικά, προσκάλεσε Πακιστανούς να έρθουν στην Ελλάδα (με τη φράση «τα όνειρα δεν έχουν σύνορα»), έταξε αθρόες ελληνοποιήσεις εξομοιώνοντας τους Ελληνες που είναι στη Γερμανία και τους Ελληνες της Αμερικής με τους Πακιστανούς που εισήλθαν λάθρα στην Ελλάδα, και ζήτησε συγγνώμη για την εκμετάλλευση που υπέστησαν και τον φόβο που ένιωσαν (για την ΕΛ.ΑΣ.) οι Πακιστανοί που ήλθαν στην Ελλάδα.
Ακολουθούν αποσπάσματα από την ομιλία Βίτσα:

«Θα ήθελα να μιλάω [σ.σ.: πακιστανικά] ώστε να σας δείξω και το βάθος αυτών που θέλω να πω. Δυστυχώς θα τα πω στα ελληνικά. Ελπίζω πολλοί από εσάς να καταλαβαίνουν. Κι εδώ ο φίλος μου ο Τζάβεντ ό,τι χρειαστεί θα το μεταφράσει.

Στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής έχουμε ένα σύνθημα: Τα όνειρα δεν έχουν σύνορα. Και τα όνειρα των απλών ανθρώπων είναι κι αυτά απλά. Τι θέλουμε; Να έχουμε την ελευθερία μας, την αξιοπρέπειά μας, ένα σπίτι για να μένουμε, μια δουλειά να κάνουμε, την οικογένειά μας σε καλή κατάσταση και να μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας, στην οικογένειά μας και σε όλους τους άλλους ανθρώπους. 

[...] Ξέρω ότι έχετε περάσει πολλά για να έρθετε στην Ελλάδα. Πολλοί σάς εκμεταλλεύτηκαν, πολλοί μπορεί να σας εκμεταλλεύονται ακόμα. Πολλοί εκμεταλλεύονται αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται τα τελευταία χρόνια. Πόσες φορές δεν φοβηθήκατε όταν είδατε την Αστυνομία στον δρόμο; Πόσοι από εσάς δεν βρεθήκατε σε κρατητήρια χωρίς να έχετε κάνει τίποτα; Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε και θέλουμε να το αλλάξουμε. Εμείς θέλουμε, όπως οι Ελληνες που είναι στην Γερμανία, όπως οι Ελληνες που είναι στην Αμερική, να έχουμε πολίτες που θα έχουν δυο πατρίδες: Την πατρίδα της καρδιάς τους, το Πακιστάν, και την πατρίδα στην οποία ζουν, την Ελλάδα».
Απορία: Επιτρέπεται οι ισλαμιστές να «σταυρώνουν» ψηφοδέλτια ή πρέπει να ζωγραφίζουν μισοφέγγαρα;
Παναγιώτης Λιάκος
ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ.      ΟΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕ, Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
Αμέθυστος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

“Η φαντασία στην εξουσία”, “τα όνειρα δεν έχουν σύνορα” κλπ. Είναι οι ίδιοι που εδώ και δεκαετίες έχουν εξευτελίσει την έννοια της πραγματικότητας. Αλλά είναι και βλάκες:

“There is no proletarian, not even a communist, movement that has not operated in the interests of money, in the directions indicated by money, and for the time permitted by money — and that without the idealists amongst its leaders having the slightest suspicion of the fact.” Oswald Spengler

Τώρα όσον αφορά το Πακιστάν, δεν νομίζω ότι υπάρχει χειρότερο μέρος στη γη,“ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συχασίας και δυσωδίας''... Αλλά φαίνεται ότι... αρέσουν στους Έλληνες, τους δίνουν σπιτάκι, δουλίτσα , και ψηφίζουν...Βίτσα!

amethystos είπε...

Γιά νά δούν πόσο χαμηλά έπεσαν οι Ελληνες. Νομίζουμε πώς δέν υπάρχει επιστροφή. Μόνον λίγοι χριστιανοί δέν θά ακολουθήσουν στόν γκρεμό.

Ανώνυμος είπε...

''Τα όνειρα δεν έχουν σύνορα'' https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Pakistan Να τους μοιράζουν στα λιμάνια ...τον Ονειροκρίτη του Καζαμία

χαλαρωσε είπε...

https://attikanea.blogspot.com/2019/03/blog-post_939.html

χαλαρωσε είπε...

https://attikanea.blogspot.com/2019/03/blog-post_705.html