Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Ο Στέφανος Τόλιος συμφωνεί με την αλλαγή στο Πάτερ ημών που έκανε ο «Πάπας», η θέση της εν Ελλάδι Εκκλησίας ποιά είναι;

Πρόσφατα έγινε αναφορά στην συστηματική αλλοτρίωση του φρονήματος του ποιμνίου που επιχειρεί ο ψευδεπίσκοπος Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου Στέφανος Τόλιος. Επί δύο συναπτά έτη, και αφότου ανταμείφθηκε με την θέση του «Μητροπολίτη» στην εν λόγω επισκοπή για τις διώξεις που οργάνωσε εναντίον των πατέρων της Θεσσαλονίκης επειδή διέκοψαν την μνημόνευση του Ανθίμου Θεσσαλονίκης, ο ψευδεπίσκοπος αυτός εμφανίζεται «όλως τυχαίως» στις «λειτουργίες» των παπικών στο ξεκίνημα της «Μεγάλης Τεσσαρακοστής» τους. Ξεκάθαρα: Ο ψευδεπίσκοπος Στέφανος Τόλιος είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία να προωθήσει την ένωση με τους παπικούς.
Το σχέδιο έχει ως εξής: Λίγες ημέρες πριν την «Μεγάλη Τεσσαρακοστή» των παπικών βγαίνει δημοσίευμα ανοιχτής πρόσκλησης των παπικών σε όποιον θέλει να συμμετάσχει στην «Θεία Λειτουργία». Και αμέσως μετά τσουπ εμφανίζεται ο λυκοποιμένας Στέφανος Τόλιος στην «Θεία Λειτουργία» τους να τους δώσει τις «ευλογίες» του. Το «μεγάλο» αυτό γεγονός εννοείται ότι κοινοποιείται με δεύτερο δημοσίευμα. Με τέτοια βρωμοπαίχνιδα προσπαθούν να μπερδέψουν και να παγιδεύσουν το ποίμνιο. [ΕΔΩ]
Διαβάζοντας για την αλλαγή που έκανε ο «Πάπας» στο Πάτερ ημών, θυμήθηκα το φετινό βίντεο της επίσκεψης του Στέφανου Τόλιου στους παπικούς. Αν και τότε δεν άντεχα να το παρακολουθήσω, είχαν χαραχτεί στο μυαλό μου κάποιες κουβέντες του παπικού στην αρχή του βίντεο. Σήμερα το ήλεγξα και επιβεβαιώθηκα:
[από το 00.08]  «Τώρα αγαπητοί μου ας προσευχηθούμε όλοι μαζί, όπως μας δίδαξε ο Κύριος το ‘Πατήρ ημών’ και όταν φθάσουμε στα λόγια, και μη εισενέγκεις ημάς εις πειρασμόν, σκεφτείτε ότι σημαίνει, κάνε ώστε να μην πέσουμε σε πειρασμό. Και ο πειρασμός, μην ξεχνάτε, που είναι να αμφιβάλλουμε ότι ο Θεός είναι πατέρας μας και μας αγαπάει ό,τι και να συμβεί στην ζωή μας. Όλοι λοιπόν μαζί, με πίστη
Και λίγο αργότερα εμφανίστηκε καμαρωτός καμαρωτός ο ψευδοποιμένας Στέφανος Τόλιος να ευχηθεί με τις ίδιες αγαπολογίες στους παπικούς να αυγατίσουν, επικαλούμενος μάλιστα το Ευαγγελικό «Μη φοβού το μικρό ποίμνιο». Για τον Στέφανο Τόλιο δηλαδή οι αιρετικοί παπικοί με όλες τις κακοδοξίες τους είναι το «μικρό ποίμνιο» στο οποίο αναφέρεται το Ευαγγέλιο! 
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μαζί σας. Γράφει εκεί στο Ευαγγέλιο κάτι πολύ σημαντικό: «Μη φοβού το μικρό ποίμνιο». Να μην φοβάσαι … ο Θεός, το μικρό κοπάδι. Εάν είμαστε ένα μικρό ζυμάρι, όπως λέει αλλού, αυτή μπορεί να ζυμώσει και να τακτοποιήσει όλο το φύραμα…. Και γι’ αυτόν τον λόγο θέλω να σας ευχηθώ να έχετε την δύναμη του Θεού μέσα σ’ αυτήν την περίοδο την δύσκολη που ζούμε όλοι μας, προκειμένου η περίοδος αυτή και για εσάς να αποβεί αρμονική, γεμάτη από την αγάπη του Θεού, την ομόνοια την ειρήνη και την γαλήνη…» 
Ο καθαιρετέος Στέφανος Τόλιος συμφωνεί με την αλλαγή στο Πάτερ ημών που έκανε ο «Πάπας». Το βίντεο με τις κακοδοξίες των αιρετικών και την επίσκεψη του ψευδοποιμένα Στέφανου Τόλιου που τους ευχήθηκε και «εις ανώτερα» υπάρχει στο διαδίκτυο ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΣΜΟΣ. Εάν η Εκκλησία της Ελλάδος δεν τον καλέσει σε απολογία και δεν ενεργοποιήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται, αυτό θα σημαίνει ότι και η Εκκλησία της Ελλάδος συμφωνεί με την αλλαγή στο Πάτερ ημών που έκανε ο «Πάπας».
Ο Λαός του Θεού «φορτώνει». Σας βλέπει να ασχολείστε με αηδίες, με την ανακύκλωση, με την γιορτή της μητέρας, με την γιορτή του αθλητισμού, με το περιβάλλον, με χορούς και πανηγύρια, την ώρα που όλα γύρω μας γκρεμίζονται.
Καταντήσατε την Εκκλησία του Χριστού ξέφραγο αμπέλι και νερόβραστο μπλιγούρι, «ποιμένες» του γλυκού νερού. Θα έρθει η ώρα που η διακοπή μνημόνευσης θα φαντάζει όαση, διότι ο Λαός του Θεού θα σας πάρει μια κι όξω με τις λεμονόκουπες, τις πέτρες, τις ντομάτες και ό,τι βρει μπροστά του.
Φαίη.
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ; 
ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΙΟΚΒΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ;

1 σχόλιο:

χαλαρωσε είπε...

https://tasthyras.wordpress.com/2019/06/10/%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b5%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%87%ce%af%cf%83%ce%bc/

Η ΠΟΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΡΓΑΚΟ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΤΗΣ. ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ.

ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΣΡΕΚ ΤΟ ΠΑΕΙ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΜ Ο ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ..

ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ; ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ...