Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΠΗΛΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ Ο Μ Η Ρ Ο Ι ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 Η σημερινή ημέρα είναι ιστορικής σημασίας και η χαρά απερίγραπτη:

Εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω, είναι η πρώτη φορά που στον φτωχικό μέχρι σήμερα αγώνα υπέρ της Ελευθερίας, της Ανθρώπινης Αξίας και της Δημοκρατίας και, συνεπώς, εναντίον του τυραννικού καθεστώτος που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα επί σχεδόν 11μηνο, τοποθετείται δημοσίως δικαστικός λειτουργός.
Η Ειρηνοδίκης Β΄ κ. Αργυρώ Τέγουτζικ σημειώνει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα συγκλονιστικά:
«Η οποιαδήποτε π α ρ ά κ α μ ψ η του κοινοβουλίου αποτελεί κ α κ ο π ο ί η σ η του πολιτεύματος με σύγχρονη επιβολή συνεχών μέτρων απαγόρευσης, με ταχύτατους ρυθμούς και πολύτροπα. Στην κυριολεξία δεν προλαβαίνει ο πολίτης να πάρει ανάσα και να ανασυγκροτηθεί.
Ασκείται μία β ί α ι η εξουσία επί του σ ώ μ α τ ο ς (περιορισμός μετακινήσεων, χρήση μάσκας παντού, μη επιτρεπτές αθλητικές δραστηριότητες, απαγόρευση σωματικών επαφών κ.ά.), επί του π ν ε ύ μ α τ ο ς (τέλεια κατάλυση κι απαγόρευση κάθε πνευματικής εκδήλωσης), επί της δ ι α ν ό η σ η ς και κριτικής σκέψης και συλλογιστικής (εκμηδενισμός κάθε αντίθετης απόπειρας σκέψης και αντίδρασης), επί της υ π ά ρ ξ ε ω ς συνολικά, η οποία έχει ι α τ ρ ι κ ο π ο ι η θ ε ί. Επί πλέον, η ύπαρξη του κάθε πολίτη έχει υποστεί α σ φ υ κ τ ι κ ή πίεση καθημερινή και 24ωρη, με την τεχνολογία και τα ΜΜΕ να συμβάλουν αποφασιστικά σε όλα αυτά, όπου η μεν πρώτη α δ ρ α ν ο π ο ι ε ί και δημιουργεί εξαρτώμενους ά ν ο ο υ ς εγκεφάλους, η δε δεύτερη, παίζει αποφασιστικό ρόλο στην κ α θ υ π ο τ α γ ή και στον ε κ φ ο β ι σ μ ό του ατόμου».
Και συνεχίζει με παρρησία και διάθεση αυτοκριτικής:
«Σε όλο αυτό το καθεστώς ά γ ν ο ι α ς και τ ρ ό μ ο υ που τ ε χ ν η έ ν τ ω ς μας καθοδήγησε η κυρίαρχη εκτελεστική εξουσία, η τάξη των ειδημόνων και των λειτουργών της δικαιοσύνης τηρούμε «σ ι γ ή ιχθύος» λες και η δ ο ν ι ζ ό μ α σ τ ε με το να βλέπουμε τα αδαή άτομα να τρέμουν εγκλωβισμένα ψυχή τε και σώματι σ΄ ένα πλέγμα μύθων και παραμυθιών με δ ρ ά κ ο υ ς από τη μία και π ρ ο σ τ ά τ ε ς από την άλλη.
Βλέπουμε και υφιστάμεθα καθημερινά επί 11 τραγικούς μήνες, την ε κ μ η δ έ ν ι σ η του ατόμου, την παραβίαση των ανθρωπίνων α ξ ι ώ ν και δ ι κ α ι ω μ ά τ ω ν (που τόσο όμορφα και τεχνοκρατικά προστατεύονται κατά τ΄ άλλα από το σύνταγμα, τους εθνικούς νόμους και πλήθος ευρωπαϊκών συνθηκών, οικουμενικές διακηρύξεις και Διεθνή σύμφωνα, ψηφίσματα, οδηγίες και συμβούλια), κι όμως σ ι ω π ο ύ μ ε, εθελοτυφλούμε και κωφεύουμε «τυφλοί τα τ΄ ώτα τον τε νουν, τα τ΄όμματα» γινόμαστε και παραπαίουμε ανάμεσα στο "αίσθημα ευθύνης και παραδειγματισμού" και στην ξιπασιά του λειτουργού της τρίτης εξουσίας, κρατώντας φιμωμένα τα στόματα και τις σκέψεις μας».
Μια βαθιά υπόκλιση στην θαρραλέα δικαστική λειτουργό! Εύγε Σας!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
ΜΟΛΙΣ ΤΡΥΠΩΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΗΜΑΝΤΗ, ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΠΗΛΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ Ο Μ Η Ρ Ο Ι ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: