Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Είναι αδύνατον να μην κλάψεις


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ΜΗΝ κλάψω! Σιγά ΜΗ φοβηθώ!

Ο δάσκαλος, Ο ΓΟΥΡΟΥΝΟπετσος, ΑΝ ήταν ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ εντάξει, έπρεπε να δώσει το χάρακα στον πιτσιρικά και να τον ΔΙΑΤΑΞΕΙ να του κοπανήσει με ΔΥΝΑΜΗ ΤΡΕΙΣ ΞΙΔΑΤΕΣ ξυλιές, ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ του, για να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τι ΘΑ ΠΕΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΘΩΟΥ! ΔΕΝ ντρέπονται λίγο οι ΣΑΔΙΚΛΕΣ!
ΤΣΑΚΙΖΟΥΝΕ, από ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ, παιδάκια στην ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΗ τους ηλικία!

amethystos είπε...

Δέν είναι καί τόσο τρυφερά καί αγαθά τά παιδάκια. Καί μείς τρώγαμε ξύλο από τούς δασκάλους. Σήμερα οι μοντέρνοι γονείς τάχουν γιά νά παίζουν. Αλλά δέν γίνονται άνθρωποι πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Θίγεις άλλο ζήτημα. Και θα συμφωνήσω...

gabtheo είπε...

Παρόλα αυτά ο δάσκαλος είχε μετάνοια. Έστω τη δική του μετάνοια. Και αυτό τον κάνει Δάσκαλο!

amethystos είπε...

Είχε ανθρωπιά καί ψυχή, είχε καρδιά μεγάλη.

Ανώνυμος είπε...

Η Μετάνοια και Ληστές, ως Αγίους Ανέδειξε. Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ Μετάνοια.

olgag είπε...

Πριν κλάψουμε όλοι μαζί παρέα... Το είχα δει στο παρελθόν το βιντεάκι. Όντως, το δάκρυ έπεσε κορόμηλο. Το ξαναείδα, το είδαν τα μικρά μου. Είδα όμως και ποιος ήταν αυτός που το ανέβασε. Τον λένε Νάσι ή Νάτσι όπως θα δείτε λίγο πριν μπουν οι τίτλοι τέλους στο βίντεο. Στο φέισμπουκ τον αναφέρει ως Αλβανό θεολόγο και ιμαμη. Με την βοήθεια του μεταφραστή (μπήκα σε αλβανικά σάιτ) διάβασα ότι πρόκειται για μπουμπούκι. Έχει και μια μκο την οποία διαχειρίζεται όλη του ή οικογένεια. Απορροφά κρατικά κονδύλια, κάνει παρέα με τον Ραμα και πουλάει δάκρυα στους μουσουλμάνους της Αλβανίας. Στους φτωχούς φυσικά...

amethystos είπε...

Ωραίο καί σημαντικό. Γιά νάχουμε τό νού μας στά περίεργα, γιατί καί τά σουλούπια τους κάτι θύμιζαν.