Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ο Randy Hillier ζητά Ταχεία Ομοσπονδιακή Ερευνα για επιστημονική απάτη στις πολιτικές δημόσιας υγείας

                                    

Η επιστολή 40 σελίδων που κυκλοφόρησε σήμερα ο ανεξάρτητος MPP (Member of Provincial Parliament ) Randy Hillier στα κοινωνικά του μέσα ξεκινά με μια συνοδευτική σελίδα που αναφέρει τα εξής:

''Συνημμένη είναι μια λεπτομερής ανάλυση που εξετάζει και τεκμηριώνει τη σημαντική συμμετοχή και επιρροή από το Κομμουνιστικό Κινεζικό Κόμμα (Κ.Κ.Κ.) στις ιατρικές και επιστημονικές, επιχειρηματικές και ακαδημαϊκές μας κοινότητες''.

Συνεχίζει.

''Το συνημμένο έγγραφο 40 σελίδων που γράφτηκε από κορυφαίους επαγγελματίες σε ολόκληρο τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί στην κοινότητα πληροφοριών, περιγράφει και παρέχει στοιχεία που μας βοηθούν να κατανοήσουμε γιατί ανταποκριθήκαμε με τον τρόπο που κάναμε στην COVID-19 και γιατί συνεχίζουμε να εκτελούμε δημόσιες πολιτικές που καταστρέφουν τον δυτικό κόσμο.

Τα 11 βασικά σημεία σύμφωνα με τη συνοδευτική επιστολή

1.Οι υποχρεωτικοί εγκλεισμοί προήλθαν από το διάταγμα του Xi Jinping, του Γενικού Γραμματέα των Κινέζων του Κομμουνιστικού Κόμματος, και διαδόθηκαν σε παγκόσμια πολιτική από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με λίγη ανάλυση ή λογική.

2.Το πιο επιδραστικό ίδρυμα για τα μοντέλα Covid-19, που περιγράφεται ως ''ο καλύτερος ακαδημαϊκός συνεργάτης της Κίνας στη Δύση'', έχει γίνει ο μακράν ο πιο συναισθηματικός και ανακριβής μοντελιστής Covid-19.

3.Οι Θανατηφόρες προτάσεις για πρόωρο μηχανικό εξαερισμό ήρθαν από την Κίνα.

4.Τα κυρίαρχα, κινδυνολογικά-ανακριβή πρωτόκολλα δοκιμών PCR βασίζονται σε Ατελείς, θεωρητικές ακολουθίες γονιδιώματος που παρέχονται από την Κίνα.

5.Τα Κυρίαρχα, υπερβολικά πρωτόκολλα δοκιμών PCR ήρθαν από την Κίνα.

6.Μελέτες που δείχνουν σημαντική ασυμπτωματική μετάδοση, η μόνη επιστημονική βάση για τον αποκλεισμό υγιών ατόμων, ήρθε από την Κίνα.

7.Το Κ.Κ.Κ. συμμετείχε σε μια Πρώιμη, Ευρεία, Συστηματική και Παγκόσμια Καμπάνια Προπαγάνδας για να προωθήσει την απόκριση των υποχρεωτικών εγκλεισμών.

8.Πολλοί εξέχοντες επιστήμονες υπέρ των υποχρεωτικών εγκλεισμών δείχνουν εμφανή προκατάληψη υπέρ της Κίνας.

9.Πολλοί άλλοι υποστηρικτές υποχρεωτικών εγκλεισμών με επιρροή είναι και οι δύο δυστυχώς ακατάλληλο να είναι Σύμβουλοι στους παγκόσμιους ηγέτες για την πανδημική πολιτική και παρουσιάζουν συχνά εμφανή προκατάληψη υπέρ της Κίνας.

10.Οι σύμβουλοι των παγκόσμιων ηγετών για την πολιτική πανδημίας, παρουσιάζουν συχνά εμφανή προκατάληψη υπέρ της Κίνας.

11.Διακεκριμένοι υποστηρικτές υποχρεωτικών εγκλεισμών έχουν αποδειχθεί ασυνήθιστα αδιάφοροι για τις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών τους.

Σύμφωνα με την επιστολή, τα μέτρα των  προήλθαν από το ''Τάγμα του Σι Τζίνπινγκ, Γενικού Γραμματέα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και Πολλαπλασιάστηκαν στην Παγκόσμια Πολιτική από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με λίγη ανάλυση ή λογική''

Η επιστολή αναφέρει την αλληλουχία του γονιδιώματος PCR από την Κίνα

Η επιστολή του κ. Χίλιερ αναφέρει επίσης ότι τα "Πρωτόκολλα δοκιμών απαράδεκτης ακρίβειας PCR βασίζονται σε ελλιπείς, θεωρητικές ακολουθίες γονιδιώματος που παρέχονται από την Κίνα" και ότι τα "Κυρίαρχα, υπερβολικά πρωτόκολλα δοκιμών PCR προήλθαν από την Κίνα".

Σκοπός της επιστολής


Η επιστολή προορίζεται να προσελκύσει την προσοχή των ομοσπονδιακών αρχών στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ''πολλαπλά σημεία απόδειξης σχετικά με την προέλευση και το ιστορικό προηγούμενο των υποχρεωτικών εγκλεισμών, την επιστημονική βιβλιογραφία και τη συζήτηση πίσω από αυτά · την προέλευση και την ποιότητα των κυρίαρχων πρωτοκόλλων και μοντέλων δοκιμών της COVID-19. "

Επιδιώκει επίσης να επιστήσει την προσοχή των ομοσπονδιακών αρχών στα ''κίνητρα, τις προκαταλήψεις και τα προσόντα ορισμένων διακεκριμένων υποστηρικτών του υποχρεωτικού εγκλεισμού και τη πηγή των επικοινωνιών που αντιμετωπίζουν το κοινό και περιβάλλει αυτές τις πολιτικές. "

Υπογράφοντες της επιστολής

Michael P. Senger, Δικηγόρος

Stacey A. Rudin, δικηγόρος

Δρ Clare Craig FRCPath, Σύμβουλος Διαγνωστικός Παθολόγος

Robert Spalding, συνταξιούχος Γενικός Ταξίαρχος Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ

Randy Hillier, MPP Lanark, Frontenac & Kingston

Francis Hoar, δικηγόρος 

Sanjeev Sabhlok, PhD, πρώην Επίτροπος σε μια ινδική κρατική κυβέρνηση

Brian O’Shea, Διευθύνων Σύμβουλος, Centurion Intelligence Partners

Maajid Nawaz, ακτιβιστής, συγγραφέας και ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός

Simon Dolan, ηγέτης επιχειρήσεων και επιχειρηματίας

Αίτημα για ταχεία ομοσπονδιακή έρευνα για επιστημονική απάτη στις πολιτικές δημόσιας υγείας


10 Ιανουαρίου 2021

Σελίδα 1 από 40

Προς το:

Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών

935 Pennsylvania Avenue ΒΔ

Ουάσιγκτον, DC 20535

CC:

Υπηρεσία ασφαλείας του Ηνωμένου Βασιλείου (MI5)

Οργανισμός πληροφοριών ασφαλείας της Αυστραλίας ·

Υπηρεσία πληροφοριών ασφαλείας του Καναδά;

Bundesnachrichtendienst;

Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

Αίτημα για ταχεία ομοσπονδιακή έρευνα για επιστημονική απάτη στις πολιτικές δημόσιας υγείας

Γράφουμε αυτήν την επιστολή για να ζητήσουμε να ξεκινήσει ή / και να επιταχυνθεί μια ομοσπονδιακή έρευνα σχετικά με την επιστημονική συζήτηση για σημαντικές πολιτικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19. Κατά τη διάρκεια της εργασίας μας, εντοπίσαμε ζητήματα δυνητικά εγκληματικού χαρακτήρα και το πιστεύουμε ότι για αυτό τον λόγο η έρευνα είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι τα συμφέροντα του κοινού έχουν εκπροσωπηθεί κατάλληλα από εκείνους που προωθούν ορισμένες πανδημικές πολιτικές.

H Συνέχεια:

Ο Randy Hillier ζητά Ταχεία Ομοσπονδιακή Ερευνα για επιστημονική απάτη στις πολιτικές δημόσιας υγείας | AΛΗ-ΘΕΙΑ (halithheia.blogspot.com)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Π.Αργυρίου–Κ.Φαρσαλινός:Το φιάσκο της διαχείρισης της πανδημίας και των εμβολιαστικών προγραμμάτων
https://www.youtube.com/watch?v=2gbTWsVOjTw