Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ

Δεν είναι δύσκολο να φαντασθούμε πως σταδιακά θα υπάρξουν υποχρεωτικά εμβόλια για όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες – ακόμη και για τους χώρους εργασίας. Όσο για τους ανθρώπους, για το 99% αφού για το 1% δεν υπάρχουν νόμοι, θα κυριαρχούνται από τους φόβους τους για το συγκεκριμένο ή για τους επόμενους ιούς που θα «ανακαλυφθούν» – πόσο μάλλον αφού οι ιοί μεταλλάσσονται διαρκώς. Οι ελίτ πάντως δεν περίμεναν πως οι μάζες θα ήταν τόσο πρόθυμες να θυσιάσουν την ελευθερία τους για την ασφάλεια τους – έστω και αν είναι υποθετική. Ένα τέτοιο σύστημα ολοκληρωτικού ελέγχου, εάν φυσικά υλοποιηθεί και δεν αντιδράσουν οι άνθρωποι, θα έχει επιτύχει μέσα σε λίγους μήνες ότι δεν κατάφερε ο φασισμός τόσα χρόνια τώρα – ενώ το κωμικοτραγικό είναι η αποδοχή του ακόμη και από εκείνους, Πολίτες και κόμματα, που αντιστέκονταν πάντοτε στο φασισμό. Θα αποτελεί επί πλέον τον τελικό θρίαμβο των οπαδών της παγκοσμιοποίησης – όλων αυτών που θέλουν να καταλύσουν το Έθνος-Κράτος και τη Δημοκρατία, επιβάλλοντας τον ολοκληρωτισμό. Επίσης το Μεγάλο Αδελφό που θα παρακολουθεί, που θα ελέγχει καλύτερα τους πάντες – για να μην αντιδρούν στη στυγνή εκμετάλλευση τους. Όσο και να το τεκμηριώσει βέβαια κανείς, δεν πρόκειται να πεισθούν οι μάζες με την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί – δικό τους πρόβλημα φυσικά.  

 .Βασίλης Βιλιάρδος

Ανάλυση

Ασφαλώς είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πώς δικαιολογούνται τα αυστηρά μέτρα, ιδίως το κλείδωμα των οικονομιών, εξαιτίας μίας ασθένειας που στην Ελλάδα πέθαναν το 2020 περίπου 5.000 άτομα – από τα συνολικά 120.000 που πεθαίνουν κάθε χρόνο, δηλαδή μόλις το 4%! Για ποιο λόγο η κυβέρνηση ζημίωσε τη χώρα με 24 δις € έλλειμμα, ποσόν που αντιστοιχεί στο 15% του ΑΕΠ – ενώ με ένα ανάλογο έλλειμμα, διογκωμένο όμως τότε από την ΕΛΣΤΑΤ, καταδικαστήκαμε στα μνημόνια το 2010, με την οικονομία μας σε απείρως καλύτερη κατάσταση από σήμερα.

Ακόμη περισσότερο, γιατί η Ελλάδα έχασε πάνω από το 10% του ΑΕΠ της (ανάλυση), καθώς επίσης εάν άξιζε το κλείδωμα την αύξηση του δημοσίου χρέους πάνω από τα 370 δις € ή του 230% του ΑΕΠ – από μία ανίκανη κυβέρνηση που νομίζει πως επιτυχία είναι ο δανεισμός και όχι η μείωση των χρεών, με τη δημιουργία πλεονασμάτων. Γιατί καταδικάσθηκαν στη χρεοκοπία δεκάδες χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ειδικά στον κλάδο της εστίασης, προς όφελος των μεγάλων εταιριών και ειδικά των Super Markets – στα οποία κατά τον πρωθυπουργό δεν μεταδίδεται ο ιός!

Σε διεθνές τώρα επίπεδο, μόλις κατέστη σαφές στις δυτικές ελίτ ότι, οι «υπήκοοι» τους θα αποδέχονταν εύκολα τα δρακόντεια μέτρα εγκλεισμού και εξόντωσης τους, με τη βοήθεια της τρομοκρατικής καμπάνιας του Covid, ενθαρρύνθηκαν να δρομολογήσουν ένα αστυνομικό σύστημα αυστηρού ελέγχου του τρόπου ζωής των ανθρώπων – από το οποίο δεν θα υπάρξει επιστροφή στην κανονικότητα στο άμεσο μέλλον, εάν όχι ποτέ.

Υπενθυμίζουμε εδώ πως στις 18 Οκτωβρίου του 2019, τρεις μήνες δηλαδή προτού εμφανισθεί ο ιός, το κέντρο ασφαλείας υγείας του ινστιτούτου John Hopkins, μαζί με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που προωθεί τη «Μεγάλη Επαναφορά», καθώς επίσης με το ίδρυμα Bill & Melinda Gates, διοργάνωσαν την εκδήλωση «Event 201» – με την προσομοίωση του ξεσπάσματος μίας πανδημίας, η οποία μεταδίδεται από νυχτερίδες σε ανθρώπους και εξελίσσεται σε μεταδοτική από άτομο σε άτομο (ανάλυση). Ήταν αλήθεια τυχαίο; Μία θεϊκή ενόραση αυτών που το οργάνωσαν;

Πιθανόν, αλλά η προσομοίωση  ήταν τόσο παράξενα παρόμοια με τον Covid που ξεκίνησε τρεις μήνες αργότερα, ώστε το ίδρυμα αισθάνθηκε την ανάγκη να δημοσιεύσει μία δήλωση – αναφέροντας πως η άσκηση, η προσομοίωση, δεν είχε σκοπό να αποτελέσει μία προφητεία μελλοντικών γεγονότων (πηγή του κειμένου). Όπως αναγράφεται, «για να είμαστε σαφείς, το κέντρο για την ασφάλεια της υγείας και οι συνεργάτες του δεν έκαναν πρόβλεψη, κατά τη διάρκεια της άσκησης μας» – μία περίεργη δήλωση, αφού επρόκειτο εκ των πραγμάτων για μία πρόβλεψη και για μία προφητεία, ενώ κανένας άνθρωπος δεν έχει την ικανότητα να προφητεύει τα γεγονότα. «Για το σενάριο», συνέχισε η ανακοίνωση, «διαμορφώσαμε μία φανταστική πανδημία κορονοϊού, αλλά δηλώσαμε ρητά πως δεν ήταν πρόβλεψη»!

Η συνέπειες της προφητείας

Περαιτέρω, λίγους μήνες μετά από την προφητεία «τύπου Νοστράδαμου» της παγκόσμιας ελίτ, στις 15 Ιανουαρίου που οι Δημοκρατικοί ξεκίνησαν τα κείμενα μομφής κατά του προέδρου Trump στη Γερουσία (πηγή), έφτασε το πρώτο άτομο με Covid στο Seattle των Η.Π.Α. από το Wuhan – από την κινεζική πόλη που λέγεται πώς ξεκίνησε ο ιός. Από τη χρονική στιγμή αυτή και μετά, οι επιθέσεις εναντίον του προέδρου, με την επίκληση του Covid και με έναν μακιαβελισμό άνευ προηγουμένου, εντάθηκαν – αφού, παρά το ότι έκλεισε αμέσως τα σύνορα των Η.Π.Α. στα τέλη Ιανουαρίου, οι Δημοκρατικοί και τα αριστερά ΜΜΕ τον κατηγορούσαν για καθυστερημένη αντίδραση! (πηγή).

Ενδιαφέρον είναι δε το γεγονός πως όταν ο DTrump χρησιμοποίησε τον όρο «κινεζικός ιός», κατηγορήθηκε ως ρατσιστής – ενώ οι Δημοκρατικοί ήταν οι πρωτοπόροι στη δρομολόγηση των δρακόντειων μέτρων του κλειδώματος, για να σταματήσουν τη μετάδοση. Για παράδειγμα, στις 16 Μαρτίου του 2020, στη βόρεια Καλιφόρνια και στο Berkeley (πηγή) – όπου έκλεισαν 7.000.000 Πολίτες στα σπίτια τους! Παρά το ότι δε σήμερα το ποσοστό επιβίωσης για όσους έχουν προσβληθεί από τον Covid είναι 99,85% (φυσικά είναι μία βαριά ασθένεια, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την ισπανική γρίπη του 1920), οι ειδήσεις επικεντρώνονται στα κρούσματα, βομβαρδίζουν τους ανθρώπους σε καθημερινή βάση με τον αριθμό μολύνσεων και θανάτων, ενώ τα κλειδώματα συνεχίζονται – προκαλώντας όλεθρο και καταστροφή στις μικρές επιχειρήσεις.

Την ίδια στιγμή τα μεγάλα καταστήματα χαρακτηρίζονται ως απαραίτητα – ως βασικές επιχειρήσεις που πρέπει να παραμείνουν ανοιχτές. Επομένως, θεωρούνται αυθαίρετα απρόσβλητες από τη «μάστιγα» – όταν οι μικροϊδιοκτήτες ευάλωτοι και άρα αναλώσιμοι. Ειδικά όσον αφορά τη μαζική εστίαση, η κατάσταση είναι τραγική – σημειώνοντας πως πολλά εστιατόρια, στην προσπάθεια τους να συμμορφωθούν με τους συνεχώς μεταβαλλόμενους κανόνες Covid, επένδυσαν αρκετά χρήματα στους εξωτερικούς χώρους τους, με την ελπίδα να παραμείνουν ανοιχτά. Στο τέλος όμως κλειδώθηκαν – χωρίς να στηριχθούν με χρήματα για να επιβιώσουν.

Από την άλλη πλευρά οι μεγάλες εταιρίες, ειδικά αυτές του αμερικανικού Fortune 500, θησαυρίζουν – ταυτόχρονα όμως, τουλάχιστον 27 από τις 50 ισχυρότερες απέλυσαν πάνω από 100.000 εργαζόμενους, διανέμοντας παράλληλα δις $ στους μετόχους τους. Για παράδειγμα η Walmart που διένειμε περί τα 10 δις $ μερίσματα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας – μειώνοντας το προσωπικό των υπαλλήλων γραφείου κατά 1.200 άτομα.

Από τα μέσα Μαρτίου πάντως που ο πρόεδρος Trump κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, παρά τις κατηγορίες εναντίον του πως δεν πήρε μέτρα, οι 614 Αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι αύξησαν τον πλούτο τους κατά 931 δις $ συνολικά (πηγή) – ενώ μόνο ο βασικός μέτοχος της Amazon (κατέχει περίπου το 12% των μετοχών της), αύξησε τον ιδιωτικό του πλούτο από 73,2 δις $ στην αρχή της κρίσης, στα 186,2 δις $ πρόσφατα!

Φυσικά δε τα ίδια άτομα που επιβάλλουν τους κανόνες του κλειδώματος, είναι τα ίδια που τους παραβιάζουν – όπως η πρόεδρος της Βουλής που επέμενε στην καταδίκη του D. Trump, η δημοκρατική N. Pelosi, η οποία περπατούσε μέσα σε ένα κομμωτήριο στην Καλιφόρνια, όταν αυτές οι επιχειρήσεις είχαν χαρακτηρισθεί ως άκρως επικίνδυνες και κλειδώθηκαν (πηγή).

Τα εμβόλια

Συνεχίζοντας, οι τεράστιες προοπτικές κερδοφορίας των εμβολίων για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες (Big Tech), μάλλον θα καθυστερήσουν το τέλος των κλειδωμάτων – τα οποία ασφαλώς δεν είναι απαραίτητα. Για παράδειγμα, η Γερμανία που εξασφάλισε 600 εκ. εμβόλια για τη δική της εταιρία μόνο από την ευρωπαϊκή αγορά, τη Biontech (ανάλυση), δηλαδή έναν τζίρο της τάξης των 9 δις € αφού η τιμή του είναι στα 15 € (της AstraZeneca 3-4 $, της Moderna 32-37$), τα οποία θα μοιραστεί με τους Αμερικανούς της Pfizer που τα παράγει, δεν έχει κανένα λόγο να βιαστεί να ανοίξουν οι ευρωπαϊκές χώρες – πόσο μάλλον αφού η μείωση του τουρισμού είναι θετική για την ίδια, επειδή οι Γερμανοί μένουν στη χώρα τους και καταναλώνουν εκεί τα χρήματα τους, ενισχύοντας το ΑΕΠ της.

Εκτός αυτού, έχει κάθε λόγο να επιβάλλει την ταυτότητα εμβολιασμού (το ίδιο και οι Η.Π.Α.), αφού έτσι θα εξασφαλίσει τεράστιες πωλήσεις. Επί πλέον θα κυριαρχήσει πιο εύκολα στην Ευρώπη – αφού η Ιταλία είναι ήδη χρεοκοπημένη, η Ισπανία οδεύει προς τα εκεί, ενώ το δημόσιο χρέος της Γαλλίας πλησιάζει στο 120% του ΑΕΠ της. Εκτός αυτού, ο φασισμός είναι στο DNA της – όπως η Δημοκρατία στους Έλληνες.

Όσον αφορά τους «υπηκόους» των ελίτ είναι τόσο ανόητοι, ώστε να κατηγορούν ως συνωμοσιολόγους αυτούς που αντιστέκονται στην πλύση εγκεφάλου των καθεστωτικών ΜΜΕ – αρνούμενοι να αποδεχθούν το χαρακτηρισμό του Covid ως μία πανδημία ανάλογη της ισπανικής γρίπης του 1920 ή το εμβόλιο υποχρεωτικό, όπως ο Έλληνας πρωθυπουργός που όμως είναι σε γερμανική διατεταγμένη υπηρεσία.

Ήδη πάντως πέντε μεγάλες αεροπορικές εταιρίες (Lufthansa, United Airlines, Virgin, Swiss Air, Jet Blue), ανακοίνωσαν πως θα επιβάλουν το ψηφιακό πιστοποιητικό (Common Pass) στους επιβάτες τους – σημειώνοντας πως μέσω αυτού θα πλουτίσουν και οι ψηφιακές εταιρίες που θα πουλήσουν τις συγκεκριμένες ταυτότητες. Η ΜΚΟ δε που προωθεί το «Common Project», υποστηρίζεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ της Μεγάλης Επαναφοράς – με τη χρήση ενός ψηφιακού πιστοποιητικού που θα λαμβάνεται από ένα κινητό τηλέφωνο και θα αποδεικνύει πως ο επιβάτης έχει δοκιμασθεί αρνητικός για τον Covid (πηγή). Με απλά λόγια, αρχικά οι εταιρίες δεν θα καταστήσουν υποχρεωτικό το Common Pass – αλλά με την πάροδο του χρόνου θα το απαιτήσουν.

Επίλογος

Ολοκληρώνοντας, φαίνεται που οδηγούνται όλα αυτά: στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για όποιον θελήσει να επιβιβασθεί σε ένα αεροσκάφος, να πάει διακοπές ή να επισκεφθεί κάποιο χώρο διασκέδασης. Όσο για τους ανθρώπους, για το 99% αφού για το 1% δεν υπάρχουν νόμοι, θα κυριαρχούνται από τους φόβους τους για το συγκεκριμένο ή για τους επόμενους ιούς που θα «ανακαλυφθούν» – πόσο μάλλον αφού οι ιοί μεταλλάσσονται διαρκώς.

Οι ελίτ πάντως δεν περίμεναν πως οι μάζες θα ήταν τόσο πρόθυμες να θυσιάσουν την ελευθερία τους για την ασφάλεια τους – έστω και αν είναι υποθετική. Ένα τέτοιο σύστημα ολοκληρωτικού ελέγχου, εάν φυσικά υλοποιηθεί και δεν αντιδράσουν οι άνθρωποι, θα έχει επιτύχει μέσα σε λίγους μήνες ότι δεν κατάφερε ο φασισμός τόσα χρόνια τώρα – ενώ το κωμικοτραγικό είναι η αποδοχή του ακόμη και από εκείνους, Πολίτες και κόμματα, που αντιστέκονταν πάντοτε στο φασισμό.

Θα αποτελεί επί πλέον τον τελικό θρίαμβο των οπαδών της παγκοσμιοποίησης – όλων αυτών που θέλουν να καταλύσουν το Έθνος-Κράτος και τη Δημοκρατία, επιβάλλοντας τον ολοκληρωτισμό. Επίσης το Μεγάλο Αδελφό που θα παρακολουθεί, που θα ελέγχει καλύτερα τους πάντες – για να μην αντιδρούν στη στυγνή εκμετάλλευση τους. Όσο και να το τεκμηριώσει βέβαια κανείς, δεν πρόκειται να πεισθούν οι μάζες με την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί – δικό τους πρόβλημα φυσικά.  

(Ακολουθείστε μας στο Twitter πατώντας εδώ για να ενημερώνεστε αμέσως για τις αναλύσεις μας)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

''Ήταν λίγο πριν τις 7 χθες το απόγευμα. Μια ομάδα περίπου 30 ανηλίκων κατέβηκε απο την Άνω Γλυφάδα με άγριες διαθέσεις. Κοντά στην πλατεία Έλενας Βενιζέλου, ξυλοκόπησαν με μπουνιές εναν 16χρονο για να του αρπάξουν το κινητό του'', https://www.protothema.gr/greece/article/1087879/sta-heria-tis-elas-duo-anilikoi-alvanoi-gia-tin-agria-epithesi-stin-arguroupoli/
Αγέλη 30 ανηλίκων...όλα καλά, φθάνει να εμβολιαστούμε...