Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Τι μας είπε ο κ.Καλίν για τις διερευνητικές- Ο Δημ. Σταθακόπουλος αποκωδικοποιεί το tweet του

                         

Το πιο “χειροπιαστό” στοιχείο που έχουμε από τις “διερευνητικές συνομιλίες” Ελλάδας-Τουρκίας, είναι το μήνυμα που έγραψε στο twitter ο προεδρικός σύμβουλος Ιμπραήμ Καλίν. Κι αυτό όμως πρέπει να διαβαστεί μέσω “αποκωδικοποίησης”. Δεν υπάρχει ουδείς καλύτερος να το πράξει από τον Δρ Δημ. Σταθακόπουλο, ο οποίος γνωρίζει άριστα την Τουρκία αλλά και τους Τούρκους. Οθωμανολόγος-τουρκολόγος, συγγραφέας αρκετών σχετικών βιβλίων. Διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου και συνεργάτης του Εργαστηρίου Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Είναι παράλληλα δικηγόρος στον Αρειο Πάγο και διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής – μουσικολόγος.
Τι μας γράφει ο Καλίν;
Ο Δημ. Σταθακόπουλος σχολιάζει:
Η σημειολογία πίσω από τις λέξεις :” Η μπάλα χαμηλά, σκοπός η απόσπαση της προσοχής του αντιπάλου και το καλάθι “.
Μετά από τεσσεράμισι χρόνια , οι διερευνητικές συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα.Υπό την ισχυρή ηγεσία του Προέδρου μας ( sic !!!!! ) είναι δυνατόν να επιλυθούν όλα τα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του Αιγαίου, και έχουμε πλήρη βούληση γι’ αυτό.Η περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα είναι προς το συμφέρον όλων.

* H ισχυρή ηγεσία του Προέδρου μας ( είναι εγγύηση επίλυσης διαφορών προς το συμφέρον του θέλει να πει ) θα φέρει ( τάχα ) Ειρήνη και σταθερότητα προς το συμφέρον όλων !
Η έκφραση συνεργασία και Ελλάδα, Ελληνίδα ΠτΔ , Πρωθυπουργός λείπουν. Το θέμα δηλ. είναι one man show του Τούρκου Προέδρου ; αυτός τα κανονίζει και επιλύει τις διαφορές ;Σαν να μιλάει ο Vezir-i Azam ή Sadr-ı Azam του Sultan στους Dhimmî και θέλει να ακούσουν οι büyük ​​güçler.Πίσω δεσπόζει ένας μεγάλος πίνακας κολάζ μνημείων της Πόλης , ιστορικών και σύγχρονων, που τα προστατεύουν άγγελοι/ melekler . Μην χαίρεστε , δεν είναι παραδοχή κρυπτοχριστιανισμού . Οι άγγελοι ( φτερωτές οντότητες ) υπάρχουν στις προχριστιανικές θρησκείες , στον Ιουδαϊσμό, χριστιανισμό , στο ισλάμ, ινδουϊσμό κλπ.
Πηγή: militaire.gr

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: