Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ειδικοί στην υπερπαραγωγή πανικού


Αν θέλετε γρήγορη, εύκολη και μπόλικη δυσφορία, παρακολουθήστε κορονοϊοειδικούς να καταστροφολογούν στην τιβί.

Aς ξεκινήσουμε αντίστροφα. Πρώτα το συμπέρασμα κι η σύσταση κι έπειτα η τεκμηρίωση. Η σύσταση είναι: σταματήστε να «χαζεύετε» συνέχεια στο χαζοκούτι, ακούγοντας τους «ειδικούς» να ηδονίζονται με τρομολαγνικά σενάρια και προτάσεις περιστολών των ελευθεριών σας. Ό,τι είναι σημαντικό να το μάθετε θα το μάθετε και χωρίς να σας κάνουν προκαταβολικώς μαύρη τη ζωή οι «ειδικοί».

Η τεκμηρίωση είναι η ακόλουθη. Ακούγοντας και βλέποντας τους «ειδικούς» έχουμε μάθει ότι έχουν βγει καινούργιες μεταλλάξεις του κορωνοϊού. Μάλλον θα είναι θανατηφόρες. Πολύ θανατηφόρες. Και θα κολλάνε εύκολα. Πολύ πιο εύκολα από τον αυθεντικό Covid-19.

Με λίγα λόγια, υπαινίσσονται ότι μπορεί να νοσταλγήσουμε την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη φάση της πανδημίας, επειδή η τέταρτη θα είναι αλλιώτικη και πιο πασαλιμανιώτικη από τις προηγούμενες. Και μπορεί να υπάρχει φάρμακο, φθηνό, η κολχικίνη. Αλλά μπορεί και να μην υπάρχει. Σώζει μεν ζωές, αλλά λένε να μην ενθουσιαζόμαστε – οι «ειδικοί» έχουν δυσανεξία και στην κανονική ζωή και στον ενθουσιασμό. Με κανονική ζωή και ενθουσιασμό δεν βγαίνουν στα κανάλια. Μόνο με την απειλή μαζικής, άνευ προηγουμένου, βιβλικής καταστροφής ανέχεται το τηλεοπτικό γυαλί τις φάτσες τους χωρίς να ραγίσει.

Και μπορεί να πάμε και σύντομα σε ένα λουκέτο επιπλέον και σε πολύ πιο σκληρά μέτρα. Έτσι που το πάνε, υποθέτεις ότι δεν αποκλείεται να χρειαστεί να εκτελούνται οι άνθρωποι προτού νοσήσουν, ώστε να μην μπορούν, όντες τέζα, να κολλήσουν και να μεταδώσουν τον αυθεντικό κορωνοϊό ή κάποια μετάλλαξή του στους άλλους.

Και τα μαγαζιά πειράζουν και τα γυμνάσια, τα λύκεια, οι εκκλησίες, το ψάρεμα, το κυνήγι, οι οικογένειες που έχουν μέλη από σάρκα και οστά και όχι φαντάσματα – αλήθεια, στα φαντάσματα έχουν γίνει έρευνες; Μεταδίδεται ο κορωνοϊός στον Άδη;

Και να καθιερώσουμε διάφορες τάξεις ανθρώπων. Την προνομιούχα, εκείνη στην οποία θα ανήκουν όλοι όσοι έχουν εμβολιαστεί -είτε αν λειτουργεί το εμβόλιο πάνω τους είτε όχι-, και τους μπιθουλαίους, τους τραμπικούς, τους συνωμοσιολόγους και τους λαϊκιστές που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Βρε ουστ από ‘δω!

Ειδικοί στην υπερπαραγωγή πανικού | newsbreak

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος είναι μέρος αυτού του συστήματος σίγουρα καλά δεν μπορεί να είναι. Δεν μπορεί να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος και να είσαι δημοσιογράφος σε μεγάλο κανάλι. Όσον αφορά τους 'ειδικούς' μόνον από τις φάτσες καταλαβαίνεις ότι μια 'πετριά' την έχουν...

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχάσουμε ότι πριν από τον κορωνοϊό μας είχαν αρρωστήσει με άλλου είδους ασθένειες... https://theodotus.blogspot.com/2018/07/blog-post_17.html