Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Ο παρανοειδής ΜΑΓΙΚΟΣ συλλογισμός που κατατρώει το ψυχικό μεδούλι τών ορθοδόξων χριστιανών

Ο Μέγας Εσπερινός για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, απόψε Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, στην Τραπεζούντα.

Η Ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον ΡΚαθολικό Ναό της Παναγίας, που ευγενικά παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτό.

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται ο εσπερινός της εορτής στην Τραπεζούντα ύστερα από δεκαετίες.


Misha Sarov

Βλέπουμε αρχιπαπάδες του Φαναρίου να κάνουν λειτουργίες κάτω απο τις σημαίες του gaypride και να προσκυνούν τα παπικά αλτάρια και δεν κουνιέται φύλλο από κανέναν ελληνόφωνο επίσκοπο ! Πόσοι είναι ;; 200-300 δεσποτάδες σε Ελλάδα , Ευρώπη, Αφρική και αλλαχού ;;; και όμως δεν μιλά κανείς τους ! κιχ ! τσιμουδιά ! άχνα !
Ο παρανοειδής ΜΑΓΙΚΟΣ συλλογισμός που κατατρώει το ψυχικό μεδούλι τών ορθοδόξων χριστιανών στην διάρκεια της πατριαρχίας κ.Βαρθολομαίου και έχει διαστρέψει την δογματική συνείδηση του συνόλου σχεδόν της ελληνορθόδοξης κοινότητας , είναι περίπου ο εξής στη βάση του αν και ακούγονται και εναλλακτικές οπτικές ή/και ποικίλες προσθήκες : ο πατριάρχης κ.Βαρθολομαίος γνώρισε εν ζωή τους αγίους Παϊσιο και Ιάκωβο τους οποίους και ενέταξε στο αγιολόγιο της Εκκλησίας. Εφόσον αυτοί οι άγιοι εξέφρασαν τον σεβασμό τους προς τον πατριάρχη κ.Βαρθολομαίο και ο κ.Βαρθοομαίος είναι αυτός που προέβη στην αγιοκατάταξη τους άρα ό,τι κι αν κάνει ο κ.Βαρθολομαίος είναι συγχωρητέο και αμνηστευτέο. Ακόμα κι αν παντρέψει δυο παπάδες μεταξύ τους και χειροτονήσει «ορθοδόξως» την λουθηρανή λεσβία «επισκοπίνα» Έβα Μπρύννε ή αν αντι για τον εξάψαλμο διαβάζει χαντίθ του Αλ Μπουχαρί. Δεν υπάρχει κάτι που αν κάνει ο κ.Βαρθολομαίος , θα κινητοποιήσει αντίδραση ελληνόφωνου επισκόπου. Δυστυχώς.Γι αυτό και ζούμε την Μαύρη Εκκλησία που περιέγραψε ο άγιος Ιωάννης της Κρονστάνδης.

Υποτεθείσθω πως ο πνευματικός σας πάει ένα ταξίδι στο Βατικανό και εκεί ανεβάζει ένα βίντεο με τον ίδιο να φιλάει την παντούφλα του Πάπα και να προσκυνά στο παπικό αλτάριο («αγία τράπεζα»).Θα συνεχίζατε να τον έχετε πνευματικό ;;; κι ας ήταν επίσκοπος ή και ακόμα παραπάνω...
Misha Sarov
νομιζω πως δεν είναι καθλολου φλου η κατάσταση όταν ο νο2 του οικ.πατρ. σκυβει και φιλαει το χερι του Πάπα και όταν προσκυνουν οι φαναριωτες τα παπικα αλτάρια.Ειναι τελειωμενη ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: