Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Καταγγελία σοκ από Αφγανή: «Ταλιμπάν βιάζουν μέχρι και πτώματα - Χτυπούν πόρτες και ψάχνουν σκλάβες»


Φρίκη για τις γυναίκες

Μια Αφγανή γυναίκα η οποία δηλώνει πρώην μέλος της αστυνομίας και κατάφερε να ξεφύγει από τη χώρα περνώντας στην Ινδία καταγγέλλει πως συμμορίες Ταλιμπάν βιάζουν ακόμα και πτώματα, ενώ ψάχνουν πόρτα πόρτα για σκλάβες του σεξ.

Η «Μουσκάν», όπως συστήνεται, λέει ότι οι ένοπλοι «δεν νοιάζονται αν κάποια είναι ζωντανή ή νεκρή». Οπως δήλωσε στο News18, οι Ταλιμπάν είτε παίρνουν τις γυναίκες από τις οικογένειές τους για σκλάβες είτε, αν δουν αντίσταση, τις πυροβολούν και ικανοποιούν τις ορέξεις τους βιάζοντάς τις.

«Οταν ήμουν ακόμα εκεί είχα δεχθεί πολλές προειδοποιήσεις. Αν πας στη δουλειά, απειλείσαι εσύ, απειλείται και η οικογένειά σου. Υστερα από μία προειδοποίηση, δεν έκαναν άλλη…» πρόσθεσε. Οι γυναίκες και τα κορίτσια εκτιμάται ότι κινδυνεύουν από το καθεστώς των Ταλιμπάν, οι οποίοι προσπαθούν να εμφανιστούν πιο εκσυγχρονισμένοι.

Τη δεκαετία του ’90, οι γυναίκες καταπιέζονταν και έπεφταν θύματα εκμετάλλευσης πάσης φύσεως, με βασανιστήρια, ακόμα και δημόσιες εκτελέσεις, από την τότε διακυβέρνηση των Ταλιμπάν. Και τώρα, όμως, φαίνεται ότι δεν σκοπεύουν να κάνουν πολύ διαφορετικά πράγματα, αφού έχουν ήδη αρχίσει και καταρτίζουν λίστες με τα ονόματα γυναικών, τις οποίες αντιμετωπίζουν ως λάφυρα του πολέμου που θα μοιραστούν μεταξύ τους…


ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΙΚΡΗ Η ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: