Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Εμβόλιο – Μήνυμα Πατριάρχη Βαρθολομαίου: Παράλογο και άδικο να φοβούνται κάποιοι το εμβόλιο

Όσον αφορά τους αρνητές της πανδημίας και τους αντιεμβολιαστές, ο κ. Βαρθολομαίος είπε ότι «δεν σκέπτονται σωστά και δεν σκέπτονται λογικά και αδικούν και τον εαυτό τους και συνανθρώπους τους»
Μήνυμα υπέρ των εμβολιασμών έναντι του κορονοϊού έστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είπε πως «είναι τελείως παράλογο και άδικο να φοβούνται κάποιοι να κάνουν το εμβόλιο. Δεν υπάρχει καμία εύλογη δικαιολογία. Κάνω και πάλι έκκληση να εμβολιαστούν όλοι άνευ επιφυλάξεως. Για να αποφύγουν ενδεχομένως σοβαρούς κινδύνους οι οποίοι θα τους οδηγήσουν στον θάνατο».
«Εμείς ως εκκλησία, ως θρησκεία, ως Οικουμενικό Πατριαρχείο ειδικότερα, σεβόμαστε την επιστήμη, τους εκπροσώπους της επιστήμης, τα ευρήματα και τις ανακαλύψεις της επιστήμης και συμμορφώνουμε τη ζωή μας προς αυτά» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τους αρνητές της πανδημίας και τους αντιεμβολιαστές, ο κ. Βαρθολομαίος είπε ότι «δεν σκέπτονται σωστά και δεν σκέπτονται λογικά και αδικούν και τον εαυτό τους και συνανθρώπους τους. Διότι μπορεί να μεταδώσουν τον κορονοϊό στους συνανθρώπους τους χωρίς να το καταλάβουν. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος».   
Πηγή: Εθνος


ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. 
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: