Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

«Οι Αφγανοί διαπράττουν περισσότερους βιασμούς από όλους τους άλλους πρόσφυγες»

 

Η αυστριακή εμπειρία

Πριν από μερικές εβδομάδες, η αυστριακή πόλη Τουλν δήλωσε σταθερό σημείο για κάθε περαιτέρω είσοδο προσφύγων. Όπως κατέστησε σαφές ο δήμαρχος, αυτή η απόφαση απευθυνόταν στους Αφγανούς, αλλά για νομικούς και διοικητικούς λόγους θα μπορούσε να δημοσιευθεί μόνο με γενικό τρόπο. Το σημείο καμπής, μετά από μια σειρά από ανησυχητικά περιστατικά από όλους τους Αφγανούς, ήταν ο βίαιος ομαδικός βιασμός ενός δεκαπεντάχρονου κοριτσιού, που αρπάχτηκε από το δημόσιο δρόμο καθώς επέστρεφε στο σπίτι, παρασύρθηκε και κακοποιήθηκε μαζικά από Αφγανούς πρόσφυγες.

«Νωρίτερα, στη Βιέννη, ένας νεαρός Τούρκος μαθητής που βρισκόταν εκεί σε μια πολιτιστική ανταλλαγή είχε κυνηγηθεί σε ένα δημόσιο μπάνιο από τρεις Αφγανούς πρόσφυγες. Έκλεισαν την πόρτα και προχώρησαν στην επίθεση άγρια. Πιάνοντάς την από το λαιμό, χτύπησαν επανειλημμένα το κεφάλι της σε μια τουαλέτα πορσελάνης για να την βγάλουν έξω. Όταν αυτό δεν κατάφερε να σπάσει την απεγνωσμένη αντίστασή της, την κράτησαν με τη σειρά και την βίασαν. Η νεαρή γυναίκα χρειάστηκε νοσηλεία, μετά την οποία - πολύ τραυματισμένη για να συνεχίσει τις σπουδές της - έφυγε στο σπίτι στην Τουρκία, όπου συνεχίζει να είναι καταθλιπτική και δυστυχισμένη, ανίκανη να επεξεργαστεί αυτό που συνέβη και αδύνατη, σε μια συντηρητική μουσουλμανική κοινωνία, να μιλήσει για την εμπειρία του σε οποιονδήποτε.

«Από την  Österreich, η εφημερίδα διανεμήθηκε δωρεάν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και ως εκ τούτου διαβάστηκε, τελικά, από όλους σχεδόν. Πρωτοσέλιδο: Αφγανός (δεκαοκτώ) επιτίθεται σε μια νεαρή γυναίκα στο Φεστιβάλ του Δούναβη. «Για άλλη μια φορά έγινε απόπειρα βιασμού από έναν Αφγανό. Ένας 21χρονος Σλοβάκος τουρίστας δέχτηκε επίθεση και τον χτύπησε από μια ομάδα ανδρών. Κατάφερε να διαφύγει, αλλά κυνηγήθηκε από έναν από αυτούς, έναν Αφγανό αιτούντα άσυλο που την συνέλαβε και την έσυρε στους θάμνους. Αστυνομικοί με κοντινά ρούχα παρατήρησαν τον καυγά και επενέβησαν για να αποτρέψουν τον βιασμό την τελευταία στιγμή ». Σελίδα δέκα: «Ένας 25χρονος Αφγανός επιχείρησε να βιάσει μια νεαρή γυναίκα που έκανε ηλιοθεραπεία στο πάρκο.Τέσσερις γενναίοι περαστικοί παρέσυραν τον άντρα μακριά από το θύμα και τον κράτησαν μέχρι να φτάσει η αστυνομία ». Σελίδα δώδεκα: «Δύο Αφγανοί καταδικάστηκαν για απόπειρα βιασμού μιας γυναίκας στο τρένο στο Γκρατς. Οι άνδρες, που ζούσαν σε μια κατοικία ασύλου, έβριζαν πρώτα τη νεαρή γυναίκα με άσεμνα λεκτικά σχόλια πριν την επιτεθούν. Όταν φώναξε για βοήθεια, επιβάτες από άλλα μέρη του τρένου έσπευσαν να τον βοηθήσουν ».επιβάτες από άλλα μέρη του τρένου έσπευσαν να τον βοηθήσουν ».επιβάτες από άλλα μέρη του τρένου έσπευσαν να τον βοηθήσουν ».

«… Άγριες και απροετοίμαστες επιθέσεις σε τυχαία κορίτσια και γυναίκες, που διαπράχθηκαν συχνά από συμμορίες ή πακέτα νεαρών ανδρών. Στην αρχή, τα περιστατικά ελαχιστοποιήθηκαν ή αποσιωπήθηκαν: κανείς δεν ήθελε να δώσει πρόσχημα στη δεξιά πτέρυγα και η ελπίδα ήταν ότι ήταν μεμονωμένες περιπτώσεις που προκλήθηκαν από μια μικρή ομάδα προβλημάτων. Καθώς τα περιστατικά αυξάνονταν και επειδή πολλά από αυτά έγιναν δημόσια ή επειδή το κοινό συμμετείχε στη διακοπή της επίθεσης ή στη βοήθεια του θύματος αργότερα, και επειδή τα δικαστήρια άρχισαν να εκδίδουν ποινές ενώ οι υποθέσεις εκδικάζονταν, η ερώτηση δεν μπορούσε πλέον να κρυφτεί κάτω από το χαλί του πολιτικά ορθού. Και με την επίσημη αναγνώριση και δημόσια αναφορά, προέκυψε μια περίεργη και ανησυχητική νότα.Οι περισσότερες επιθέσεις διαπράχθηκαν από πρόσφυγες συγκεκριμένης εθνικότητας: τους Αφγανούς ».

Αυτά είναι μερικά από τα επεισόδια που ανέφερε η Cheryl Benard  στο μεγάλο άρθρο   « Έχω συνεργαστεί με πρόσφυγες για δεκαετίες. Το κύμα των αφγανικών εγκλημάτων στην Ευρώπη είναι εκπληκτικό »,εμφανίστηκε στο The National Interest. «Δεν ήταν εύκολο για μένα να το γράψω», λέει: «Έχω εργαστεί σε θέματα προσφύγων για το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής μου ζωής, από πακιστανικά στρατόπεδα κατά τη διάρκεια της σοβιετικής κατοχής του Αφγανιστάν έως την Υεμένη, το Σουδάν, την Ταϊλάνδη, την Αιθιοπία, το Τζιμπουτί, τον Λίβανο , Τη Βοσνία, τη Νικαράγουα και το Ιράκ, και συμπονώ βαθιά τη δύσκολη μοίρα τους. Αλλά πουθενά δεν είχα συναντήσει ένα τέτοιο φαινόμενο. Είχα δει πρόσφυγες παγιδευμένους σε συνθήκες που τους καθιστούσαν ευάλωτους σε βιασμό, από φύλακες του στρατοπέδου ή στρατιώτες. Γιατί όμως οι πρόσφυγες έγιναν δράστες αυτού του εγκλήματος στον τόπο που τους είχε δώσει άσυλο; Somethingταν κάτι καινούργιο ».

Γιατί συμβαίνει αυτό? - ρωτάει ο συγγραφέας - Και γιατί οι Αφγανοί; Ε

Αυτοί οι νεαροί άνδρες, σύμφωνα με μια θεωρία, προέρχονται από μια χώρα όπου οι γυναίκες είναι απλές σκοτεινές σιλουέτες εντελώς κρυμμένες κάτω από πλισέ μπούρκα. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με κορίτσια με μπλουζάκια και σορτς, χάνουν τον έλεγχο της λογικής και οι ορμόνες τους τρέχουν μαζί τους. Αυτή η θεωρία δεν αντέχει. Και πάλι, την ίδια αντίδραση θα πρέπει επίσης να δείξουν και άλλοι νέοι από άκαμπτες ισλαμικές κοινωνίες όπου ο διαχωρισμός των φύλων είναι ο κανόνας. γιατί πρέπει μόνο οι Αφγανοί να αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο; Και πώς εξηγείτε περιπτώσεις όπως αυτή της εβδομήντα δύο ετών συνταξιούχου, που περπατούσε με τον σκύλο της όταν δέχτηκε επίθεση, ξυλοδαρμό και βιασμό από έναν νεαρό Αφγανό; Or ο μαθητής, που απήχθη και ομαδικά βιάστηκε στη Σουηδία από μια ομάδα Αφγανών;

«Μια άλλη θεωρία, πιο πειστική και μάλλον ενοχλητική, αυτή που πρότεινε ο Αφγανός φίλος μου, ο μεταφραστής στα δικαστήρια. Με βάση τις εκατοντάδες αλληλεπιδράσεις του με αυτούς τους νέους στην επαγγελματική του δουλειά τα τελευταία χρόνια, πιστεύει ότι έχει ανακαλύψει ότι έχουν ως κίνητρο μια βαθιά και συνεχή περιφρόνηση του δυτικού πολιτισμού. Για αυτούς, οι Ευρωπαίοι είναι ο εχθρός και οι γυναίκες τους είναι νόμιμη λεία, όπως όλα τα άλλα πράγματα που μπορούν να τους αφαιρεθούν: στέγαση, χρήματα, διαβατήρια. Οι νόμοι τους δεν έχουν σημασία, ο πολιτισμός τους δεν έχει ενδιαφέρον και τελικά ο πολιτισμός τους πρόκειται να πεθάνει κάτω από την ορδή.εκ των οποίων αποτελούν την πρωτοπορία. Δεν χρειάζεται να αφομοιωθείτε, να ενσωματωθείτε ή να εργαστείτε σκληρά ή να προσπαθήσετε να χτίσετε μια αξιοπρεπή ζωή εδώ: αυτοί οι Ευρωπαίοι είναι πολύ μαλακοί για να σας τιμωρήσουν σοβαρά για μια παράβαση.

Και δεν είναι μόνο τα σεξουαλικά εγκλήματα, σημειώνει ο δικαστικός σύμβουλος. Αυτά μπορεί να πυροδοτήσουν περισσότερο το κοινό αίσθημα, αλλά η σκόπιμη κατάχρηση και ανέντιμη εκμετάλλευση του συστήματος πρόνοιας προκαλείται επίσης από τέτοια περιφρόνηση. Οι Αφγανοί πρόσφυγες, λέει, έχουν μια ιδιαίτερη τάση να παίξουν το σύστημα: ψέματα για την ηλικία τους, ψέματα για τις συνθήκες τους, προσποίηση ότι είναι νεότεροι, ανάπηροι, που ανήκουν σε μια εθνική μειονότητα, ακόμη και όταν το κουρασμένο μάτι ενός αυστριακού δικαστή ξέρει πώς να το κάνει διακρίνουν τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά ενός Χαζάρα από αυτά ενός Παστούν.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μου - συνεχίζει ο Benard - συνάντησα τα τριάντα τους με οικογένειες στην Αυστρία που πέθαναν ως« ασυνόδευτοι ανήλικοι ». Έχω συναντήσει ανθρώπους που παρουσίασαν τα σημάδια ενός παλιού τροχαίου ατυχήματος ως απόδειξη ότι βασανίστηκαν. Γνωρίζω μια αφγανική οικογένεια που μετανάστευσε στην Ουγγαρία πριν από είκοσι χρόνια. τα παιδιά γεννήθηκαν εκεί και παρακολούθησαν ουγγρικά σχολεία. Όταν ξέσπασε η προσφυγική κρίση, δελεασμένη από τα νέα για όλα τα σχετικά οφέλη, αυτή η οικογένεια αποφάσισε να αποκτήσει μια νέα ταυτότητα και να κατευθυνθεί στη Σουηδία υπό το πρόσχημα της ολοκαίνουργιας προσφυγιάς. Υποστηρίζοντας ότι έχασαν τα έγγραφά τους κατά τη διάρκεια της «πτήσης» τους, εγγράφηκαν με νέα ψευδή ονόματα και μείωσαν την ηλικία των παιδιών τους. η μητέρα δήλωσε χήρα. Τώρα εγκατασταθείτε σε ένα άνετο δωρεάν κατάλυμα. Με τον σύζυγό της,πέθανε ως "θείος".

Τα δυτικά νομικά συστήματα είναι διαδικαστικά, λειτουργούν βάσει κανόνων και δικαιωμάτων και μορφών και εγγράφων και θεωρούν ότι είστε αθώοι μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή σας. Δεν άργησαν οι πρόσφυγες να καταλάβουν πώς να το χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους. «Στέκονται εκεί, φαλακροί, γκρίζοι στους ναούς και επιμένουν ότι είναι δεκαοκτώ», μου είπε ένας έξαλλος αυστριακός εισαγγελέας. Έχοντας «χάσει» τα έγγραφά τους, ο μόνος τρόπος για να διαψεύσει ακόμη και τον πιο κραυγαλέα παράλογο ισχυρισμό είναι μέσω ακριβών εργαστηριακών εξετάσεων. Μόλις πατήσετε το πόδι σας στην Ευρώπη, θα είναι σχεδόν αδύνατο να σας ξεφορτωθεί. Στην πραγματικότητα, μπορείτε κυριολεκτικά να διαπράξετε φόνο. Εάν ένα δικαστήριο σε κρίνει ένοχο για βιασμό, πρέπει απλώς να υποστηρίξεις ότι αν σε στείλουν σπίτι,η συντηρητική σας κοινωνία θα σας σκοτώσει για την άτιμη πράξη - τότε δεν μπορείτε να αποσταλείτε, επειδή το δίκαιο της ΕΕ απαγορεύει την έκδοση, εάν αυτό θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του ατόμου. Και οι δολοφόνοι δεν μπορούν να σταλούν πίσω σε χώρες που έχουν θανατική ποινή ή δικαστικό σύστημα που είναι γνωστό ότι είναι σκληρό.

Το άρθρο της Cheryl συνεχίζει με μια πρόσκληση προς την «αριστερά πρέπει να σκεφτεί λίγο, για να είναι λιγότερο ζεστή, μπερδεμένη και συναισθηματική» μπροστά στο πρόβλημα των Αφγανών προσφύγων. «Κάθε άφιλος πρόσφυγας και αιτών άσυλο πρέπει να υποβληθεί σε αυστηρό έλεγχο ιστορικού, συμπεριλαμβανομένης της επικύρωσης της δηλωμένης ηλικίας με εργαστηριακές εξετάσεις σε περίπτωση αμφιβολίας. Ναι, είναι ενοχλητικό και ακριβό, αλλά όχι τόσο ενοχλητικό και ακριβό όσο το να βάζεις λάθος ανθρώπους να εγκαταστήσουν μόνιμα εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς με την επιδότηση που δεν δικαιούνται. Και οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να μοιράζονται τα δεδομένα που προκύπτουν μεταξύ τους και οι ταυτότητες πρέπει να συνδέονται με δακτυλικά αποτυπώματα, όχι έγγραφα αμφιβόλου αυθεντικότητας ή ακόμη και καθόλου έγγραφα ».

Το πολύ μεγάλο άρθρο της Cheryl Benard μπορεί να διαβαστεί ολόκληρο εδώ:

https://nationalinterest.org/feature/ive-worked-refugees-decades-europes-afghan-crime-wave-mind-21506?page=0%2C2

Μια ανάγνωση που θα θέλαμε να προτείνουμε στους πολιτικούς: εδώ είμαστε αντιμέτωποι με έναν τύπο πρόσφυγα, θα έλεγα έναν ανθρώπινο τύπο, με ακόμη πιο σκληρό, άγριο και εξωγήινο δέρμα από τις «αξίες μας» των Μαγκρέμπι ή των Αφρικανών. Χωρίς κανένα ενδιαφέρον να αφήσει τον εαυτό του να "ενσωματωθεί". Αυτή η «ειδικότητα» των νεαρών Αφγανών ως μαζικών βιαστών εξηγεί δύο πράγματα:

Ένα, το οποίο φώναξε πρώτος ο αυστριακός πρωθυπουργός Σεμπάστιαν Κουρτς

ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΓΑΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! 

Είμαι απόλυτα αντίθετος! «Η Αυστρία συνέβαλε δυσανάλογα». Πράγματι, η Αυστρία φιλοξενεί « 44.000 Αφγανούς από την έναρξη της μεταναστευτικής κρίσης, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε μία από τις μεγαλύτερες αφγανικές κοινότητες κατά κεφαλή στον κόσμο μετά το Ιράν και το Πακιστάν»  , πρόσθεσε .

Αλλά αυτό εξηγεί τον βαθύ λόγο της μπούρκας, γιατί στο Αφγανιστάν, και μόνο εκεί ανάμεσα στις ισλαμικές χώρες, ακόμη και αυστηρές, το κάλυμμα του προσώπου και το τρίψιμο που δεν αφήνει τα μάτια να έχουν επιβληθεί στη γυναίκα. Υπάρχει κάτι πιο σκληρό, πρωταρχικά βίαιο, στον χαρακτήρα των αφγανικών εθνοτικών ομάδων, που απαιτεί τέτοια «προστασία» της γυναικείας σεξουαλικότητας;

https://www.maurizioblondet.it/gli-afgani-commettono-piu-stupri-di-tutti-gli-altri-profughi/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε που καταντήσαμε , στη Βιέννη να έχεις για γείτονες φυλές από τις στέπες της Ασίας...Τέτοιο μίσος για την ύπαρξή μας ως ευρωπαίοι λευκοί άνθρωποι είναι ακατανόητο.