Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Το σκοτεινό παρελθόν των σημερινών πρωταγωνιστών στο θέμα της επιβολής των λεγόμενων εμβολίων. Μέρος Α.

Απόσπασμα από την εκπομπή «Πριν λαλήσει το μαύρο πρόβατο!» (16.8.2021), με παρουσιαστή τον κ. Αλέξανδρο Τσίγγο. Συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Πουλάς – αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, η Μαριάννα Ευαγγέλου – βιοχημικός, και ο Ζώης Μπέχλης – Πλοίαρχος ε.α και Στρατιωτικός Ιατρός, Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ιατρών και του Κινήματος 2021..

ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ: Το 2009, αυτό το οποίο βλέπουμε τώρα να εξελίσσεται στα μάτια μας, έγινε απόπειρα να το κάνουνε ανεπιτυχώς. Ανεπιτυχώς, διότι στις ένοπλες δυνάμεις και ειδικά στο πολεμικό ναυτικό, αντέδρασα όσον αφορά τον εμβολιασμό των τότε ψευδοεμβολίων, πίσω από τα οποία σύμβουλος ήταν ο κύριος Τσιόδρας και ο κύριος Κοντοζαμάνης. Θέλανε να τα βάλουνε με το ζόρι στις Ένοπλες Δυνάμεις. Πρώτα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και έπειτα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Για την τότε υποτιθέμενη πανδημία έγινε σάλος βέβαια. Δεν επελήφθη κανένας εισαγγελέας. Ζητώ από τον εισαγγελέα να παρέμβει για το τι συνέβη τότε και είμαι σίγουρος ότι θα το συνδέσει με το τι συμβαίνει τώρα. Θα είμαι μάρτυρας. Θα είναι μάρτυρες μαζί μου οι στρατιωτικοί γιατροί, οι οποίοι ήταν παρόντες στο συμβούλιο που έγινε προκειμένου να εμβολιαστούνε οι άντρες και οι γυναίκες του Ναυτικού στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού στη διεύθυνση υγειονομικού. Έχω τα ονόματα, ήτανε παρόντες. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την συζήτηση που έγινε.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την προτροπή που έγινε να τρομοκρατηθεί ο κόσμος «διότι θα πεθαίνουμε στους δρόμους και δεν θα υπάρχουνε θέσεις στις μονάδες εντατικής θεραπείας»!

Και βέβαια μπορεί να φαίνομαι λίγο θυμωμένος αλλά στην πραγματικότητα δεν είμαι θυμωμένος απλά, είμαι οργισμένος διότι ήρθανε οι ίδιοι άνθρωποι 10 χρόνια μετά να κάνουνε το ίδιο πράγμα, και μάλιστα ο κ. Τσιόδρας ισχυρίστηκε στην κάμερα ότι παραποιούσε τα στοιχεία. Γιατί αυτό είναι το να προσθέτεις θανάτους που δεν είναι από κορωνοϊό, σε θανάτους που είναι από κορωνοϊό. …

ΜΑΡΡΙΑΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Θυμόσαστε το 2010 γίνανε δύο κοινοβουλευτικές συνελεύσεις στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που είχανε πάει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ότι τελικά λάθος έκανε και έκανε την πανδημία τότε.

ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ: Ναι από λάθος γίνονται όλα.

ΜΑΡΡΙΑΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Ναι. Και μάλιστα το παραδέχτηκαν και στη δεύτερη συνεδρίαση είχανε βρεθεί κάποια 7 άτομα μέσα από τον ΠΟΥ, οι οποίοι είχανε δηλώσει πανδημία και είχαν βρεθεί ότι είχαν πάρει και χρήματα. Είχαν πληρωθεί για να δηλώσουν την πανδημία.

ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ: Μάλιστα! Θέλω να δηλώσω εδώ, μου επιτρέπετε, θέλω να δηλώσω ότι είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Τσιόδρας, ο κύριος Κοντοζαμάνης, ο κύριος Βασιλακόπουλος και οι λοιποί αξιότιμοι καθηγητές δεν έχουνε πάρει χρήματα!! Το δηλώνω εδώ!! Τώρα αν το πιστέψει κάποιος ας το πιστέψει!! Καταλαβαίνετε τί εννοώ!!

ΜΑΡΡΙΑΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: …Ξεχάσαμε ότι ο Φέργκουσον από την Αγγλία, ο Φάουτσι από την Αμερική και ο Ντρόστεν στην Γερμανία μαζί με τον φίλο του τον Λαν που έφτιαξαν το pcr τεστ, ήταν και αυτοί εμπλεκόμενοι τότε. Ακριβώς τα ίδια άτομα. …

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥΛΑΣ: …Τα προηγούμενα χρόνια από το 2020, δηλαδή ’19, ’18, ’17, υπήρχαν χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση κονσόρτσια με κονδύλια κάποιων δεκάδων εκατομμυρίων, τα οποία συνεργάζονταν με Κινέζικο εργαστήριο σε μία πόλη που λέγεται Γουχάν και μελετούσαν κορωνοϊούς.

Είχε ξεχαστεί η υπόθεση του 2009 την οποία προαναφέρανε οι συνομιλητές. Αυτοί λοιπόν μελετούσανε κορωνοϊούς και για να τους μελετήσουν είχαν φτιάξει ομάδες εργαστηρίων, στις οποίες ομάδες εργαστηρίων υπήρχε και Ελληνική συμμετοχή. Και υπήρχε και συμμετοχή μάλιστα κάποιων από τα ονόματα που ακούστηκαν πριν -και εταιρειών, και κλινικών ή επιστημόνων.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΓΓΟΣ: Υπάρχουν διαθέσιμα ονόματα;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥΛΑΣ: Η κλινική του κυρίου Τσιόδρα και κάποιες ιδιωτικές εταιρείες συμμετείχαν σε αυτά τα προγράμματα.

Κάποια στιγμή στις αρχές του 2020 βγήκε μία έκκληση paper στο Lancet που καλούσε τους επιστήμονες να επιβεβαιώσουν με την υπογραφή τους, να διαβεβαιώσουν, ότι ο ιός είναι φυσικής εξέλιξης (μιλάμε για τον κορωνοϊό τον 2, τον SARS COV 2,) και δεν είναι τεχνητά φτιαγμένος. Και στις αναφορές σε αυτό το ωραίο paper στο Lancet φιγουράρει μία δημοσίευση από τους κυρίους Τσιόδρα, Παρασκευή, Παναγιωτακόπουλο και κάποιους άλλους Έλληνες, οι οποίοι είχαν κάνει την αλληλούχιση τμήματος του κορωνοϊού, στην διαδικασία προετοιμασίας αυτών των προγραμμάτων για τα οποία όπως είπαμε χρηματοδοτήθηκαν.

Και η διάψευση έρχεται τους τελευταίους μήνες, παρά τον χλευασμό που υπέστησαν οι επιστήμονες που λέγανε ότι ο κορωνοϊός είναι φτιαχτός. Σας θυμίζω ότι ο Μοντανιέ ήταν από τους πρώτους που το διατύπωσε αυτό. Το τελευταίο εξάμηνο και η τελευταία αμφιβολία για το κατά πόσο είναι φυσικής εξέλιξης ή τεχνητό κατασκεύασμα, νομίζω ότι έχουν φύγει από τη σκέψη μας και είμαστε πλέον βέβαιοι ότι αυτό είναι δημιούργημα των εργαστηρίων.

Και να θυμίσω για την ιστορία ότι ο Μοντανιέ με τον Φάουστσι, έχουν ξανα-συνϋπάρξει ιστορικά πριν από πολλά χρόνια με αφορμή τον HIV ιό όπου ο ένας πήρε το Νόμπελ ο άλλος δεν τα κατάφερε και από τότε είναι οι μεγαλύτεροι φίλοι και εχθροί ταυτόχρονα.

Άρα το παζλ ολοκληρώνεται. Έχει επιχειρηθεί η δημιουργία «πανδημιών» κατά το παρελθόν με οικονομικά οφέλη. Κάποτε δεν πέτυχε, τώρα πέτυχε. Και ο ρόλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας είναι πολύ σκοτεινός. Να έλθουμε και στο σήμερα [16/8] που έβγαλε μία κατάπτυστη ανακοίνωση ο ΠΟΥ, λέγοντας ότι τα εμβόλια πετυχαίνουν ανοσία μεγαλύτερη από τη φυσική νόσηση, το οποίο δεν βασίζεται ούτε σε βιβλίο Δευτέρας Γυμνασίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/mike.harris.100483/videos/558069125245353