Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Διαβολισμοί εντός Ιερού Ναού στην Κρήτη!

 

σ.σ. Ο πρ. Ανδρέας Καλιοντζάκης, είναι μέλος του προεδρείου της Ένωσης συνδέσμων κληρικών Κρήτης. Η «πρωτοβουλία» αυτή να γίνουν εμβολιασμοί σε Ναό, σε συνεργασία με τον Δήμο και άλλους, δεν μπορεί να έγινε μόνο από τον εφημέριο της Ενορίας. Είναι προφανές ότι από πίσω υπάρχουν και άλλα πρόσωπα στον χώρο της Εκκλησίας που ελπίζουν να γίνει εδώ μία αρχή για να τραυματιστεί περαιτέρω η Ιερότητα των Ναών και να μετατραπούν και άλλοι Ναοί σε κολαστήρια θανάτου.

Ο πρ. Ανδρέας ισχυρίστηκε ότι αυτό το κάνει επειδή στο δικό του «Ευαγγέλιο» λέει ότι πρέπει να προφυλάσσουμε την υγεία μας. Όμως ο Θεός θεράπευε το σώμα επειδή ήθελε να θεραπεύσει την ψυχή. Ο πρ. Ανδρέας διαστρεβλώνοντας τον λόγο του Ευαγγελίου κολάζει την ψυχή για να «θεραπεύσει», υποτίθεται, το σώμα. Να το πούμε και αυτό, ενώ ο Χριστός το θεράπευε το σώμα, εδώ έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία στο φως τα οποία μας λένε ότι το σώμα όχι μόνο δεν θεραπεύεται αλλά κινδυνεύει να νοσήσει βαριά, ακόμη και να πεθάνει. Και πως να μην γίνει αυτό όταν το ποτίζουν με κύτταρα εκτρωμένων εμβρύων και με μία πονηρή και αλαζονική τεχνολογία που παίζει επικίνδυνα παιχνίδια και θέλει να μεταλλάξει (προς το καλύτερο!!) στο επίπεδο του γονιδιώματος το δημιούργημα του Θεού;

Με τούτα και με τ’ άλλα ο πρ. Ανδρέας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι αυτό το κάνει για να «να πειστούν όσοι έχουν μπερδέψει τη θεολογία με την επιστήμη», καλό θα είναι να ξεμπερδευτεί ο ίδιος και να βγάλει τα ράσα.

Ο σκανδαλοποιός πρ. Ανδρέας είναι ένας δήμιος ψυχών και σωμάτων, ο χάρος ντυμένος με ράσα. 

Ποιός του είπε ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο Ναό; 

Δικός του είναι ο Ναός; 

 Ας αναλάβουν οι Κρητικοί να υπερασπίσουν τα ιερά και τα όσιά τους.


***

ΔΕΝ έχει τέλος η κατηφόρα τών οικουμενιστων…Μετατρέπουν τούς Ιερούς Ναούς σέ τόπο πού μυρίζει θάνατο…Τί άλλο νά πείς… Τά λόγια είναι πολύ φτωχά… Εμπαίζουν τον Τριαδικό Θεό. Οπότε η απάντηση Του και άμεση καί αμείλικτη…

Αυτά συμβαίνουν στην ηρωική Κρήτη. Καλείται ο πιστός λαός της νά αποδοκιμάσει καί νά γυρίσει την πλάτη του στούς κληρικούς που πρόδωσαν τόν Ιησού, συντασσόμενοι με τόν άθεο Καίσαρα.

Ι.Π.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ: Διαβολισμοί εντός Ιερού Ναού στην Κρήτη! (trelogiannis.blogspot.com)

ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΟΣΑΜΕ  ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΟ  ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΕΥΛΟΓΙΕΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: