Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

“Τι πραγματικά συνέβη στη Wuhan”> Δείτε το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ της Sharri Markson για το πως ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού


- Το σενάριο της «εργαστηριακής διαρροής» είναι αληθινό «πέρα από κάθε αμφιβολία» [VIDEO]

Η Κίνα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση της για την προέλευση της Covid-19 και να δώσει σαφείς απαντήσεις για τα αμφιλεγόμενα πειράματά της σε ιούς, τα οποία μπορεί να πυροδοτήσουν νέα πανδημία, προειδοποίησε σε συνέντευξη της η Αυστραλή δημοσιογράφος Sharri Markson, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο της «What really happened in Wuhan» και στο οποίο παραθέτονται στοιχεία της 18μηνης έρευνας της για τον κορωνοϊό.Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Sun, το σενάριο της «εργαστηριακής διαρροής» είναι αληθινό «πέρα από κάθε αμφιβολία», ότι δηλαδή ο ιός ξεχύθηκε από μια βιοϊατρική εγκατάσταση. Η Markson ζήτησε ακόμη να σταματήσουν άμεσα τα αμφιλεγόμενα πειράματα «Gain Of Function» ή να τεθούν υπό έλεγχο περισσότερο τα κινεζικά εργαστήρια για να αποφευχθούν μελλοντικές πανδημίες.Τα συγκεκριμένα επικίνδυνα πειράματα περιλαμβάνουν την τροποποίηση ιών προκειμένου να γίνουν πιο μολυσματικοί ή θανατηφόροι, με την ελπίδα να αναπτυχθούν θεραπείες και εμβόλια προκειμένου στο μέλλον και εφόσον βρεθούν στην πραγματική ζωή να μπορούν να καταπολεμηθούν.

Sharri Markson

Το βιβλίο της Markson περιλαμβάνει μαρτυρίες ανώτερων αξιωματούχων ασφαλείας και υψηλόβαθμων διπλωματών, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην αρχηγού της MI6 και πρώην επικεφαλής των εθνικών υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ. Τα στοιχεία που παρουσιάζονται δείχνουν ότι η εξάπλωση της Covid ξεκίνησε από το εργαστήριο ιολογίας της Wuhan, καθώς ο παθογόνος παράγοντας φαίνεται ότι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός ιού που έχει «δημιουργηθεί».

Εδώ και ένα χρόνο, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο παίρνουν όλο και πιο σοβαρά υπόψη τη θεωρία της «διαρροής εργαστηρίου» αφού αρχικά απορρίφθηκε ως συνωμοσιολογία, στα πρώτα στάδια της πανδημίας. Πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τον τύπο της έρευνας που συνέβη στη Wuhan και την προσπάθεια της Κίνας να λογοκρίνει ζωτικής σημασίας πληροφορίες για την προέλευση του ιού έχουν προκαλέσει υποψίες.

H Markson, προωθώντας το βιβλίο της, είπε στο Sun Online χθες το βράδυ ότι «Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μάθουμε την αλήθεια καθώς όχι μόνο έχουν χαθεί 4,7 εκατομμύρια ζωές, αλλά έχει αλλάξει η ζωή μας όπως τη γνωρίζαμε. Οι άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, οι επιχειρήσεις έχουν κλείσει, τα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο, όλη μας η ζωή έχει ανατραπεί. Για να αποτρέψουμε μια άλλη πανδημία, πρέπει απολύτως να γνωρίζουμε πώς ξεκίνησε όλο αυτό. Και το γεγονός είναι ότι έχει πραγματοποιηθεί επικίνδυνη βιολογική έρευνα σε εργαστήρια της Κίνας που δεν πληρούν τα ίδια πρότυπα με τα αυστραλιανά, βρετανικά και αμερικανικά εργαστήρια και όπου δεν υπάρχει επίβλεψη» συμπλήρωσε.

Η Markson έχει επίσης γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα, όπου μιλάει με υψηλόβαθμους αξιωματούχους. Κατά τη διάρκεια του, ο David Asher, πρώην ερευνητής της Covid για το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, δήλωσε ότι φοβάται πως ο ιός προήλθε από πειράματα βιολογικών όπλων. «Η ανησυχία μου είναι ότι οι Κινέζοι έκαναν έρευνες και όπως μάθαμε αργότερα, υπό αρκετά ανεξέλεγκτες συνθήκες, αυτό είχε σχεδόν σίγουρα σχέση με φιλοδοξίες βιολογικού πολέμου στο μέλλον. Και αν πράγματι συνέβη ένα ατύχημα για το οποίο δεν ήθελαν ποτέ να μάθει κανείς επειδή ήταν ένα όπλο που απελευθερώθηκε λανθασμένα;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ “ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ WUHAN”



Σε ένα άλλο απόσπασμα του βίντεο, ο Mile Pompeo, πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ υπό τον Πρόεδρο Trump, ανέφερε ότι οι πληροφορίες σχετικά με την προέλευση της Covid έδειξαν ότι το εργαστήριο της Wuhan είναι το «σημείο μηδέν». Μιλώντας στην Markson, ο Pompeo ανέφερε ότι «υπάρχουν τεράστιες -αν και έμμεσες- αποδείξεις ότι το εργαστήριο της Wuhan ήταν το κεντρικό σημείο της πανδημίας. Θυμηθείτε επίσης ότι υπήρχαν 14 Αμερικανοί διπλωμάτες στη Wuhan εκείνη τη στιγμή [τέλη του 2019], παρακολουθώντας και παρατηρώντας τι συνέβαινε στο έδαφος. Ελπίζω μια μέρα να μπορέσουμε να βγάλουμε αυτές τις πληροφορίες ευρύτερα, αλλά τα στοιχεία δείχνουν την Wuhan».

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump είπε στην Markson ότι είναι «95%» σίγουρος ότι η Covid εμφανίστηκε στην κινεζική πόλη και πως πιστεύει ότι πρόκειται για «μεγάλη ανικανότητα» παρά ότι ήταν σκόπιμη ενέργεια.

Επίσης, ο Sir Richard Dearlove, πρώην επικεφαλής της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών, ανέφερε στο ντοκιμαντέρ για τις έρευνές του για την προέλευση της πανδημίας. Είπε, ότι η Covid είχε όλα τα σημάδια «να πάρω έναν φυσικό ιό και να τον αλλάξω».

Από τότε που η Κίνα ειδοποίησε τον κόσμο για έναν μυστηριώδη ιό που κυκλοφορούσε στη Wuhan τον Δεκέμβριο του 2019, έχει ξεκινήσει η παγκόσμια συζήτηση για την πραγματική πηγή της πανδημίας. Η Κίνα έχει επανειλημμένα επιμείνει ότι ο ιός μόλυνε με φυσικό τρόπο τους ανθρώπους μέσω νυχτερίδων, με ορισμένους επιστήμονες να συμφωνούν ότι η Covid πιθανότατα είχε φυσική προέλευση. Αλλά ο John Ratcliffe, πρώην διευθυντής της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών μεταξύ 2020 και 2021, ανέφερε στο ντοκιμαντέρ ότι «αν δεν υπήρχε πραγματικά καμία ευθύνη, αν αυτός ήταν πραγματικά κάποιος φυσικός ιός επειδή κάποιος έτρωγε μία νυχτερίδα την οποία είχε αγοράσει από μία αγορά, τότε η Κίνα δεν θα είχε έκανε αυτό που έπραξε. Το κινεζικό κομουνιστικό κόμμα δεν θα έκλεινε τη Wuhan, δεν θα είχε σιωπήσει δημοσιογράφους και γιατρούς, εξαφανίζοντας κάποιους από αυτούς».

Το βιβλίο και το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνουν επίσης ισχυρισμούς από έναν Κινέζο αποστάτη ότι προσπάθησε να προειδοποιήσει κορυφαίους Αμερικανούς αξιωματούχους για έναν θανατηφόρο νέο ιό στη Wuhan τον Νοέμβριο του 2019, πέντε μήνες πριν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κηρύξει την Covid ως πανδημία. Ο Wei Jingsheng αποκάλυψε ότι εξέφρασε ανησυχίες για την εξέλιξη της κατάστασης σε ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης Trump, αλλά πως στη συνέχεια αγνοήθηκε.

Ο για χρόνια ακτιβιστής, ο οποίος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για «αντεπαναστατικές δραστηριότητες», ανέφερε ότι έκανε αυτή την προσέγγιση τον Νοέμβριο του 2019, καθώς οι ψίθυροι ενός «νέου ιού SARS» άρχισαν να κυκλοφορούν στο WeChat και σε άλλες κινεζικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. «Ένιωσα ότι δεν ανησυχούσαν όσο εγώ, γι’ αυτό προσπάθησα να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες», είπε στο ντοκιμαντέρ του Sky News Australia. «Ίσως να μην πιστεύουν ότι μια κυβέρνηση μιας χώρας θα έκανε κάτι τέτοιο (συγκάλυψη ενός ιού), έτσι συνέχισα να επαναλαμβάνομαι σε μια προσπάθεια να τους πείσω».

Το καθεστώς του Xi Jinping προσπάθησε να λογοκρίνει τη συζήτηση για τον ιό στα πρώτα στάδια της επιδημίας της Wuhan, ακόμη και όταν ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων άρχισε να πλημμυρίζει τα νοσοκομεία της πόλης. Επιτόπια ρεπορτάζ ανέφεραν ότι κάθε αναφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με νέο ιό SARS ή «ξέσπασμα» λογοκρίθηκε και ιατρικό προσωπικό που προσπάθησε να μιλήσει και να προειδοποιήσει τον κόσμο συνελήφθη και αναγκάστηκε να υπογράψει ψευδείς ομολογίες ότι προσπάθησαν να προκαλέσουν πανικό.

Ο Jingsheng, ο οποίος ήταν εξόριστος στις ΗΠΑ, είπε ότι γνώριζε τι συνέβαινε μέσω πληροφοριοδοτών στο Κομουνιστικό Κόμμα που συμμερίζονταν τους φόβους για την κατάσταση και περιέγραψε την συγκάλυψη της κεντρικής κινεζικής κυβέρνησης. Αλλά παρά την επικείμενη κρίση υγείας που επρόκειτο να καταστρέψει τον κόσμο, το μήνυμά του δεν αντιμετωπίστηκε σοβαρά, υποστηρίζει.

                        

"Τι πραγματικά συνέβη στη Wuhan"> Δείτε το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ της Sharri Markson για το πως ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού - Κουρδιστό Πορτοκάλι (kourdistoportocali.com)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα μπορούσαμε να αποδώσουμε κάποια μεταφυσικά αρχέτυπα στο είδος των τροφών που καταναλώνουν και εμπορεύονται κάποιοι λαοί; Εαν ναι, τότε και η μετάδοση ασθενειών από αυτές τις τροφές προσλαμβάνει μια άλλη διάσταση...

amethystos είπε...

Ενδιαφέρουσα πρόταση.Σάν νά απουσιάζουν τά ουράνια αρχέτυπα.

Ανώνυμος είπε...

https://www.newsbeast.gr/health/arthro/7851964/i-slovenia-anastellei-proliptika-ti-chrisi-emvoliou-kata-tou-koronoiou-meta-ton-thanato-20chronis

Εαν εδώ συνέβαινε κάτι παρόμοιο, θα έκανε η κυβερνηση αυτό που έκανε η Σλοβενία; Πόση πίκρα μας γεμίζει η απάντηση που φανταζόμαστε: όχι δεν θα το έκανε . Άσχημοι ανθρωποι μας εξουσιάζουν.