Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΖΕΛΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...

 ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΗ, ΑΠΕΤΥΧΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΩ ΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022



Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός

«Τι του λείπει του ψωριάρη; Σκούφια με μαργαριτάρι!», με άλλα λόγια, «τι ‘‘λείπει’’ στη Γη σήμερα; Ένας Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος!», ο οποίος εκ των πραγμάτων μπορεί να μετατραπεί σε πυρηνικό. Τα λεπτομερή σενάριά του καθημερινά διακινούνται σε πλήθος ΜΜΕ παγκοσμίως με μοναδική λαγνεία στον όλεθρο. 

Πρόσφατο συμβάν η διαρροή δήθεν απόρρητης γερμανικής έκθεσης προετοιμασίας πολέμου με την Ρωσία. Λατρεύουν τον πόλεμο, μισούν την Ειρήνη. Πρόκειται για πρωτοφανή ομαδική σχιζοφρένεια στην παγκόσμια Ιστορία. Ζούμε πλέον σε Ανάποδο Κόσμο.

Η κορύφωση αυτής της σχιζοφρενικής ψύχωσης σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, 15 Νοεμβρίου 2022, όταν ο πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στον κόσμο. 

Έριξαν δύο ουκρανικούς πυραύλους S-300 στην Πολωνία, ώστε να φανεί σαν χτύπημα της Ρωσίας εναντίον χώρας του ΝΑΤΟ. (Εικόνα 1)

Το έκαναν σε μια ενσυνείδητη, διεθνώς εγκληματική προσπάθεια, ώστε να επέμβει η Συμμαχία υπέρ της Πολωνίας, βάσει του Άρθρου 5 (και ΟΧΙ του Άρθρου 4 που επικαλούνται καθημερινά κάποιοι) και έτσι να ξεκινήσει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, για χάρη της Ουκρανίας. 

Υψηλά ιστάμενοι αξιωματούχοι της Δύσης προώθησαν το εφιαλτικό σχέδιο κι όπως θα δούμε πιο κάτω δεν βρήκαν λόγια να ζητήσουν μια ξεκάθαρη συγνώμη. Ευτυχώς για τον πλανήτη απέτυχαν!

Η δεκαετία του 2020 αποδεικνύεται κρισιμότατη για την ύπαρξη της Γης, του ανθρώπινου είδους και όλων των έμβιων όντων της. Το 2020, όπως καταγγέλλουν και Αμερικανοί εισαγγελείς, καθηγητές πανεπιστημίων και επιστήμονες από πολλές χώρες συνέβη ένας ασύμμετρος παγκόσμιος «Βιολογικός Πόλεμος» ο οποίος κλιμακώθηκε με μέτρα απολυταρχίας, στέρησης ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Η Υποχρεωτικότητα για «ενέσιμα σκευάσματα» που οι επίσημες άδειες του αμερικανικού κράτους πιστοποιούν, ότι οι δοκιμές τους θα ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2023, οι καθημερινές αποκαλύψεις από διεθνή κυβερνητικά μέσα για ανθρώπινες απώλειες, δημιουργούν ένα κλίμα πρωτοφανούς ζόφου, τυραννίας και τρομοκρατίας που ποτέ άλλοτε δεν έχει υπάρξει στην Ανθρωπότητα.

Η πορεία προς τον Ανάποδο Κόσμο

Εξήντα χρόνια πριν, 14-28 Οκτώβριου 1962, συνέβει η 13ων ημερών παγκόσμια «Κρίση των Πυραύλων». Οι ΗΠΑ προσπάθησαν να εγκαταστήσουν πυραύλους τους στα εδάφη Μεγάλης Βρετανίας, Ιταλίας, Τουρκίας, θέλοντας να περικυκλώσουν με πυρηνικά την Ρωσία, την μόλις προ 17 ετών σύμμαχό τους στον Β΄ΠΠ κατά του ναζιστο-φασιστικού Άξονα, η οποία συνεισέφερε τον μεγαλύτερο φόρο αίματος παγκοσμίως, περί τα 30 εκατομμύρια νεκρούς στρατιώτες και πολίτες.

Στη συνέχεια η Σοβιετική Ένωση αντέδρασε αναπτύσσοντας βαλλιστικούς πυραύλους στην Κούβα, οι ΗΠΑ υποχώρησαν, απέσυραν τους πυραύλους τους από Ιταλία και Τουρκία και αντιστοίχως οι Ρώσοι από την Κούβα.

Ο πλανήτης αναθάρρησε, η γενιά του Μάη, του 1968, ζητούσε «Ειρήνη-Όχι Πυρηνικά» και «Κάνε έρωτα-Όχι πόλεμο». Δύο χρόνια μετά, στις 5 Μαρτίου 1970, τέθηκε σε ισχύ η «Συνθήκη μη διάδοσης πυρηνικών όπλων». Από το 1991-1997 δρομολογήθηκαν και οι συμφωνίες, «START-I» και «START-ΙΙ», ως «Συνθήκες Μείωσης των Στρατηγικών Όπλων» –την δεύτερη την επικύρωσε η Ρωσία τον Απρίλιο του 2000.

 Επακολούθησε η νεκρή πλέον START-III. Σημαντικότατη συμφωνία ήταν και η «Απαγόρευση των Πυρηνικών Όπλων» (TPNW), η πρώτη νομικά δεσμευτική διεθνής συμφωνία για πλήρη απαγόρευση των πυρηνικών όπλων, με στόχο την εξάλειψή τους. Εγκρίθηκε στον ΟΗΕ στις 7 Ιουλίου 2017.

Σημειώνω πως την START III την θυμήθηκε… η Αμερική στις 14/11/2022, όταν συναντήθηκαν για μυστικές συνομιλίες στην Άγκυρα οι αρχηγοί της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς και ο Σεργκέι Ναρίσκιν, επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικής Κατασκοπείας (SVR) της Ρωσίας. 

Η απάντηση της Ρωσίας υπήρξε άμεση, καθώς την ίδια μέρα βομβάρδισε την Ουκρανία με 90 πυραύλους μακρού βεληνεκούς –το μαζικότερο χτύπημα σε εννέα μήνες πολέμου–, ενώ στη Δύση οργίαζε η προπαγάνδα ότι, «από μήνες τέλειωσαν... τα όπλα της Ρωσίας.»

Στην πράξη καμία από αυτές τις συμφωνίες δεν τηρήθηκε. Οι πυρηνικοί εξοπλισμοί κορυφώθηκαν, δημιουργήθηκαν νέες πυρηνικές δυνάμεις όπως: Ινδία, Ισραήλ, Πακιστάν, Β. Κορέα, ενώ είναι γνωστές οι φιλοδοξίες των: Ιράν, Τουρκίας, Ιαπωνίας, Ν. Κορέας.

Έτσι ο κόσμος του 1968 ήρθε ανάποδα το 2022, ως προς την μεγιστοποίηση της πυρηνικής απειλής, αλλά και λόγω περιορισμού Ελευθεριών του Ατόμου και συρρίκνωσης της Δημοκρατίας.

Η εκ των έσω… έκρηξη

Το γνωστό για τα ακραία αντιρωσικά του αισθήματα γερμανικό περιοδικό Spiegel, στις 17/11/22, αντέδρασε έντονα στην λατρεία του Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου με ένα χαρακτηριστικό άρθρο της Sabine Rennefanz. Κάποιοι στη Γερμανία κατάλαβαν σε ποιον όλεθρο θέλει να παρασύρει τον πλανήτη ο Ζελένσκι και οι όμοιοί του. Μεταφέρω τμήματα του άρθρου σε ελεύθερη μετάφραση και τα σχόλιά μου εντός παρενθέσεων. Ο τονισμός με μαύρα γράμματα δικός μου. Γράφει η Rennefanz:

«Για τον αρχισυντάκτη, Johannes Boie, της γερμανικής εφημερίδας με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία, Bild, ήταν αρκετές οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες ουκρανικές φήμες ώστε να δημοσιεύσει ένα πολεμικό κείμενο στο οποίο υποστήριζε πως: «Ο Πούτιν παίζει με τον παγκόσμιο Πόλεμο» […] 

«Ο ρωσικός στρατός βομβάρδισε την Πολωνία», αναφέροντας, ότι είχε πληροφορίες από κάποιον ανώνυμο αξιωματούχο των Μυστικών Υπηρεσιών Πληροφοριών των ΗΠΑ. Και συνέχισε απολύτως βέβαιος: «Τυχαία ή όχι, πρόκειται για ένοπλη επίθεση στην επικράτεια του ΝΑΤΟ.» O αρχισυντάκτης της «Bild» έγραφε σαν να βρισκόταν από την CIA σε διατεταγμένη υπηρεσία-εκστρατεία προς την Ανατολή», (Σ.σ. μήπως βρισκόταν;)

»γρήγορα στην Γερμανία εμφανίστηκε ένας πόλεμος πλειοδοσίας μεταξύ των Γερμανών ειδικών για να δουν ποιος θα είναι πιο γρήγορος να αναλάβει θέσεις στην ουκρανική κυβέρνηση.»

»Εν τω μεταξύ, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ κατέστησε σαφές ότι το περιστατικό πιθανότατα προκλήθηκε από ουκρανικό αντιπυραυλικό.[…] Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι οι Ρώσοι ετοιμάζουν επίθεση σε έδαφος ΝΑΤΟ.»

«Πολλά ΜΜΕ, αλλά και ειδικοί της πολιτικής και της έρευνας, είχαν αποφασίσει εξίσου γρήγορα με το αφεντικό της «Bild». Η πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας, (Σ.σ. της Γερμανίας) Marie-Agnes Strack-Zimmermann (FDP), έγραψε στο Twitter της το βράδυ της Τρίτης: «Όχι μόνο οι ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν προφανώς την Πολωνία και επομένως το έδαφος του ΝΑΤΟ, αλλά επέφεραν επίσης και θανάτους. Αυτή είναι η Ρωσία με την οποία κάποιοι εδώ, κατάφωρα και παράλογα, θέλουν ακόμα να ‘‘διαπραγματευτούν’’. Το Κρεμλίνο και οι τρόφιμοί του πρέπει να εξηγηθούν.» Αργότερα διέγραψε το tweet.»

Ειλικρινά δεν ξέρω πόσα θαυμαστικά πρέπει να βάλω στο Tweet αυτής της απογόνου του πιο ακραίου γερμανικού μιλιταρισμού, η οποία με τόση μανία προωθεί τον παγκόσμιο όλεθρο. Αφήνω ασχολίαστα: την αυτο-εξευτελιστική διαγραφή αυτού του διεθνούς αίσχους στο Twitter της, όπως και ότι δεν παραιτήθηκε αμέσως μετά το εγκληματικό της ατόπημα.

Η Rennefanz, συνεχίζει με τα εξής: «ο συνάδελφός της (της Zimmermann) στο κόμμα, Alexander Graf Lambsdorff, διέγραψε επίσης ένα tweet του με την αιτιολογία ότι η επικεφαλίδα μιας αναφοράς του χρειαζόταν περισσότερη σαφήνεια από όσα στην πραγματικότητα (συνέβησαν). 

Η επικεφαλίδα; Θα περίμενε κάποιος περισσότερες δεξιότητες στα μέσα ενημέρωσης (ακόμη και) από έναν μαθητή Γυμνασίου. Ο Lambsdorff συνέχισε με ένα «συγνώμη», (του τύπου:) «Συγνώμη, που κήρυξα τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.»

Διευκρινίζεται, ότι ο Lambsdorff, είναι στη Γερμανία ο κομματικά επικεφαλής της Εξωτερικής πολιτικής και διαχρονικός υπέρμαχος της συζήτησης υπέρ των πυρηνικών στη χώρα του –δηλαδή αυτό που θέλουν οι ΗΠΑ.

Αν τέτοια πολιτικά αχαρακτήριστα άτομα λαμβάνουν αποφάσεις που επηρεάζουν την τύχη ολόκληρης της Δύσης, τελικά, και μάλιστα από τις θέσεις της Προέδρου της Επιτροπής Άμυνας και του επικεφαλής Εξωτερικής Πολιτικής, της Γερμανίας, τότε πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Ακόμη και έναν πυρηνικό Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Rennefanz αναφέρει πως: «Ο Ζελένσκι είχε ήδη αυτοδεσμευτεί το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για ρωσική επίθεση στην Πολωνία. Πόσες φορές έχουν πει οι Ουκρανοί, ότι το τρομοκρατικό κράτος (η Ρωσία) δεν περιορίζεται (μόνο) στη χώρα τους; ‘‘Το ΝΑΤΟ πρέπει να αντιδράσει σε αυτή τη στοχευμένη επίθεση της Ρωσίας στην Πολωνία με πολύ οδυνηρές συνέπειες’’, δήλωσε ο Άντριι Μέλνικ, πρώην πρεσβευτής στη Γερμανία και νέος υφυπουργός Εξωτερικών (Σ.σ. του Ζελένσκι).»[…]

»προσπάθησαν να σύρουν δυτικούς συμμάχους στον πόλεμο με βάση φήμες και παραπληροφόρηση. Κάποιος πρέπει να είναι ευγνώμων στον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν ο οποίος αντέκρουσε τη θέση της ρωσικής επίθεσης και ανέλαβε τη διαχείριση κρίσεως από το Μπαλί.»

»Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας της αμερικανικής κυβέρνησης, Τζακ Σάλιβαν, βρέθηκε πρόσφατα στο Κίεβο για να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο Ζελένσκι για ρεαλιστικές απαιτήσεις στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Μέσω του αρχηγού πληροφοριών, του Γουίλιαμ Μπερνς, ο Μπάιντεν διερευνά πιθανές ευκαιρίες για ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Μόσχα.»

Σημειώνω πως οι Αμερικανοί απαγόρευσαν στους Ουκρανούς εμπειρογνώμονες να επισκεφθούν το σημείο πτώσης του πυραύλου, στην Πολωνία. Υπάρχει ιστορικό… με εκθέσεις (!) του Πενταγώνου σχετικά με το πώς διαχειρίζονται οι Ουκρανοί τις κρίσεις, τον πακτωλό των αμερικανικών όπλων, το πώς κρύβουν τις απώλειές τους, όπως και για άλλα πολύ ευαίσθητα θέματα.

Η Rennefanz σαρκάζει γράφοντας πως: «όποιος περιμένει, ζυγίζει, αμφιβάλλει είναι δειλός, δεν έχει ιδέα ή, ακόμα καλύτερα, είναι αχυράνθρωπος του Πούτιν.»

Στο άρθρο της δημοσιεύεται και ένα μοναδικής αξίας ντοκουμέντο, μια φωτογραφία (Εικόνα 2) από το σημείο της πρόσκρουσης του ουκρανικού πυραύλου στην πολωνική


πόλη Przewodowo, κοντά στα ουκρανικά σύνορα, την οποία δημοσίευσε η πολωνική Αστυνομία, στις 16 Νοεμβρίου 2022. Με αυτήν καταρρίπτονται και τα ψεύδη όσων μιλούσαν για «θραύσματα από ουκρανικό πύραυλο, ο οποίο δήθεν χτυπήθηκε από ρωσικό στην Πολωνία». Και τούτο διότι φαίνεται ξεκάθαρα ο τεράστιος κρατήρας του ουκρανικού πυραύλου που σκότωσε δύο αθώους Πολωνούς αγρότες. 

Ως γνωστόν… τα θραύσματα αναχαίτησης ΔΕΝ προκαλούν κρατήρα βάθους δυόμιση μέτρων και διαμέτρου όσο το μήκος μιας πολύ μεγάλης καρότσας που μετέφερε σιτάρι, όπως αποδεικνύει η φωτογραφία. Δεν περιμένω φιλότιμο από τους ψυχικά άρρωστους που επιδιώκουν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 Δεν περιμένω υποβολή παραιτήσεων… πόσο μάλλον να αυτοκτονήσουν, όπως έκαναν οι Αρχαίοι Έλληνες πέφτοντας επάνω στο ξίφος τους. Αφενός γιατί τα δολάρια δεν είναι αιχμηρά… και αφετέρου επειδή έχουν επιλέξει να πεθάνουν ως αχρείοι. Μισούν την Ειρήνη!

Γιώργος Ρωμανός
Συγγραφέας Αναλυτής, ιστορικός ερευνητής


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δυτικοί μαρασμένοι εγκέφαλοι ξέχασαν μια βασική παροιμία:''δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι''.

Ανώνυμος είπε...

Στο άρθρο της αυτό η Γερμανίδα δημοσιογράφος γράφει κάπου και το εξής: "Μήπως όλοι αυτοί που σπεύδουν να κηρύξουν έναν τρίτο παγκόσμιο και πυρηνικό πόλεμο είναι ακριβώς εκείνοι που υποστηρίζουν πως βρίσκονται άλλη μια φορά στη σωστή πλευρά τής ιστορίας; Κάτι το οποίο έχει άλλωστε ήδη αποδείξει στον 20ον αιώνα η πατρίδα μας η Γερμανία..."!

Ανώνυμος είπε...

Kai oi Rosoi kai oi Amerikanoi kai oi Germanoi kai oi Aggloi kai oi Galloi anikoun ston kosmo tis Eyropaikis Dysis. Oloi kata kairous edo kai 400 xronia exoun symaxisei me olous kai oloi exoun polemisei me olous. Kapote ta purinika opla tha xrisimopoiithoun kai ayta opos ola ta proigoumena opla. Den yparxoun athoa krati oute athooi laoi. Oi igesies einai kathreftis ton laon. AM Ysterografo Oi eyropaikoi laoi Roson kai Amerikanon syberilamvanomenon einai oi pio epityximenoi serial killers kai metaxy tous kai os pros tous allous. To peirama egine polles fores.

BM είπε...

Οι πιό ύπουλοι εχθροί βρίσκονται μέσα στήν οικογένεια, ανάμεσα στ' αδέλφια. Ο Κύριος προσπάθησε πολύ στήν Π.Δ.νά συμφιλιώσει τά αδέλφια ώστε νά έχει κάποια ουσία ο Λόγος αγάπα τόν πλησίον σάν αδελφό σου. Ο φθόνος είναι δεμένος μέ τήν ψυχή μας λόγω τού εωσφορικού παρα-πτώματος.