Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Γιατί ο ΟΗΕ προάγει τη θρησκεία των μαγισσών και τον παγανισμό

ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΑΝΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

 Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Στην προηγούμενη ανάρτησή μας περιγράψαμε πως ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μωρίς Στρονγκ, επινόησε το τέχνασμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη από το διοξείδιο του άνθρακα, για να αλλάξει τη συμπεριφορά των μαζών με τρόπο ώστε να μην αντιδρούν στην επιβολή ενός παγκόσμιου τεχνοκρατικού ολοκληρωτισμού.

Ο Στρονγκ όμως μέσα σε όλες τις άλλες ηγετικές θέσεις που είχε, υπήρξε και πρόεδρος της αποκρυφιστικής οργάνωσης «Ναός της Κατανόησης» που συνδέεται με τη λατρεία των μαγισσών Γουίκα και τον τεκτονικό ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου της Νέας Υόρκης, αποδεδειγμένο άντρο παγανιστικών τελετών.

Δυστυχώς, ο περισσότερος κόσμος αγνοεί την πραγματική λειτουργία του ΟΗΕ και ποιοι κρύβονται πίσω του, όπως αγνοεί και την πραγματική ιστορία και προϊστορία.

Η βαρβαρότητα στην οποία έχει περιπέσει η Δύση, θα σταματήσει μόνο όταν οι περισσότεροι άνθρωποι μάθουν ότι μη εκλεγμένα άτομα και σκοτεινοί οργανισμοί αποφασίζουν για τις τύχες μας εξαιτίας της άγνοιάς μας και ότι η προϊστορία και η ιστορία δεν ήταν ποτέ αυτή που νομίζουμε.

Η θρησκεία Γουίκα

Η θρησκεία Γουίκα (Wicca) προήλθε από ένα νεοπαγανιστικό κίνημα του πρώτου μισού του 20ού αιώνα, που δεν ήρθε στην επιφάνεια παρά μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου νομιμοποιήθηκε ως θρησκεία η οποία προωθεί τη μαγεία.

Η Γουίκα είναι ένα συνονθύλευμα παγανιστικών πρακτικών δανεισμένων από τις προ-χριστιανικές θρησκείες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της δυτικής Ασίας, της Ινδίας και της βόρειας Αφρικής, και σήμερα είναι πλέον η κορυφαία διεθνής ένωση μαγισσών στον κόσμο.

Τον γουικανισμό (wiccanism) εμπνεύστηκε ο Βρετανός συγγραφέας, θεοσοφιστής, ροδόσταυρος και τέκτονας, Τζέραλντ Γκάρντερ (Gerald Gardner, 1884-1964), που ισχυρίστηκε ότι συνέλαβε την ιδέα την αναβίωσης της μεσαιωνικής μαγείας, αφού μυήθηκε σ’ αυτόν από μία ομάδα μαγισσών.

Ο ιδρυτής της Γουίκα, Τζέραλντ Γκάρντερ.

Οι Γουικανοί (Wiccans) σήμερα μοιράζουν τη λατρεία τους σε τουλάχιστον άλλες τρεις παραλλαγές και ισχυρίζονται ότι είναι οικολόγοι, φυσιολάτρες, περιβαλλοντιστές και ακροαριστεροί, ενώ παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ποσοστό ΛΟΑΤΚΙ πιστών από κάθε άλλη θρησκεία στον κόσμο, και γι’ αυτό έχουν γίνει τα αγαπημένα παιδιά του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Αρχικά, οι Γουικανοί λάτρευαν δύο θεούς: έναν κερασφόρο θεό, και τη Μεγάλη Μητέρα, η ύπαρξη των οποίων ανάγεται στην παλαιολιθική εποχή.

Ο μεν αρσενικός θεός αντιστοιχίζεται με τον Σατανά των χριστιανών, τον Μολώχ – Βάαλ – Πάνα και Κερνούνο αντίστοιχα των Βαβυλώνιων – Καρχηδόνιων/Φοινίκων – Ελλήνων και Γαλατών, και η Μεγάλη Μητέρα με τη σκοτεινή θεά της Σελήνης Κυβέλη – Αστάρτη – Εκάτη – Λίλιθ. Ωστόσο, σήμερα στη Γουίκα στην πραγματικότητα έχει κυριαρχήσει ο μονισμός και η λατρεία μίας και μόνο ερμαφρόδιτης θεότητας.

Η θρησκεία Γουίκα χρησιμοποιεί τα δικά της τελετουργικά και ως ιερό βιβλίο έχει το «Βιβλίο των Σκιών», που η συγγραφή του αποδίδεται στον διάσημο βρετανό μαύρο μάγο, τέκτονα και πράκτορα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, Άλιστερ Κρόουλυ (Aleister Crowley, 1875-1947), στοιχείο πολύ σημαντικό, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.

Αγγλικανοί και Γουίκα

Στις HΠΑ, όσο και αν φαίνεται σε πολλούς αδιανόητο, ο μεγάλος χορηγός της Γουίκα είναι η Αγγλικανική επισκοπή της Νέας Υόρκης, που επί σχεδόν μία εικοσαετία είχε επίσκοπο στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου (Saint John the Divine) που βρίσκεται στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης, έναν περιβόητο ιερέα: τον Πωλ Μουρ (Paul Moore).

Ο Μουρ, απόφοιτος του νεοταξίτικου πανεπιστημίου Γέηλ, υπήρξε μανιακός του σεξ, βιαστής νεαρών ιερέων και παγανο-σατανιστής, που με την ανοχή της ιεραρχίας του χειροτονούσε συστηματικά λεσβίες ως ιερείς, χρησιμοποιώντας το ναό ως φωλέα των ομοφυλοφιλικών σεξουαλικών του συνευρέσεων και πανθρησκειακό κρυσφύγετο.

Αυτός ο δήθεν θεοσεβούμενος ιερέας −που καταγγέλθηκε από την ίδια του την τρανσέξουαλ κόρη για αιμομειξία− επισκεπτόταν επίσης για χρόνια την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου της Πάτμου μαζί με έναν από τους εραστές του.

Επίσημα, ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, προώθησε τη διάδοση της γουικανικής μαγείας μέσω της Ένωσης Lindisfarne (Lindisfarne Association) των Ροκφέλερ που χρησιμοποίησε το ναό ως έδρα της επί πολλά χρόνια, και η οποία από το 1972 μέχρι το 2012 λειτούργησε υποτίθεται ως «δεξαμενή σκέψης της αντικουλτούρας για έναν νέο, πλανητικό πολιτισμό».

Ως μέρος της ιδεολογίας της Ένωσης Lindisfarne αναφέρεται ένας μακρύς κατάλογος πνευματικών και εσωτερικών παραδόσεων, όπως η γιόγκα, ο θιβετιανός βουδισμός, η κινεζική παραδοσιακή ιατρική, ο ερμητισμός, ο κελτικός ανιμισμός, ο γνωστικισμός, η καμπάλα, η γεωμαντεία, η γεωθεσία με βάση τις γραμμές Λέι (Lay Lines), ο πυθαγορισμός και οι προϊστορικές λατρείες.

Ο Γρέγκορι Μπέιτσον (Gregory Bateson), πατέρας της επιστήμης της κυβερνητικής, και πρώην σύζυγος της διάσημης κοινωνικής ανθρωπολόγου Μάργκαρετ Μιντ (Margaret Mead), μέσω της Ένωσης Lindisfarne διεξήγαγε μια τρομακτική επιχείρηση κυβερνητικής κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 στην οποία έχουμε αναφερθεί αναλυτικά.

Επίσης, μέχρι τη δεκαετία του 1970 –και ίσως ακόμα και σήμερα– η κρύπτη του ναού του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου του Μανχάταν, ήταν η έδρα των επίσημων τελετών του Βρετανικού Τάγματος της Μάλτας στο οποίο ανήκε η Μιντ.

Η λεσβία Μιντ και άλλα διάσημα πρόσωπα, υποστήριζαν διακαώς την ανατροπή του χριστιανισμού και των παραδοσιακών κοινωνιών, και προωθούσαν την Eποχή του Υδροχόου (Αge of Aquarius).

Η εποχή του Υδροχόου

Τι είναι όμως στην πραγματικότητα η Εποχή του Υδροχόου, πέραν της αστρολογικής της σημασίας; Η «Εποχή του Υδροχόου» ή αλλιώς «Νέα Εποχή», είναι μια γενική ονομασία που υιοθετήθηκε από το σύγχρονο γουικανικό κίνημα που αυτοπροβάλλεται ως εωσφορικό, δηλαδή που υποτίθεται ότι φέρνει το φως της γνώσης, προκειμένου να παραπλανήσει τους αδαείς.

Θεμελιωτές του κινήματος της Εποχής του Υδροχόου θεωρούνται ο Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, ο Φρειδερίκος Νίτσε, και βεβαίως ο Άλιστερ Κρόουλυ. Σύμφωνα άλλωστε με τους ίδιους τους Υδροχοϊστές, οι απαρχές του σύγχρονου σατανισμού ξεκίνησαν από τον (ψυχοπαθή και άρρωστο) Νίτσε και τον (ψυχοπαθή και ναρκομανή) Κρόουλυ.

Ο υπερανθρωπιστής και αντίχριστος Νίτσε είχε δηλώσει ότι ο 20ός αιώνας θα έβλεπε επιτέλους το τέλος της Εποχής των Ιχθύων, την οποία οι Υδροχοϊστές συνδέουν με τις μορφές του Σωκράτη και του Χριστού, και θεωρούν ότι η επίδρασή τους πρέπει πλέον να εκλείψει. Συγκεκριμένα δε, ο Νίτσε προφήτεψε ότι η Εποχή του Υδροχόου θα ταυτιζόταν με τη φιγούρα του Διονύσου, που κατ’ αυτόν, θα αρχίσει ξανά να λατρεύεται.

Στις αρχές του 20ού αιώνα, ο Κρόουλυ, αναμορφωτής της αποκρυφιστικής οργάνωσης OTO (Ordo Templi Orientis), ήταν θιασώτης της λατρείας της «Νέας Εποχής» του Νίτσε, και μάλιστα την είχε υποδείξει ως την προτιμώμενη επιλογή του ονόματος του Σατανά.

Ο ημίτρελος και ναρκομανής «μάγος», Άλιστερ Κρόουλυ ως Όσιρις. Στην κηδεία του ως επικήδιος αναγνώστηκε το έργο του «Ύμνος στον Πάνα», που περιγράφηκε από τις εφημερίδες της εποχής ως «μαύρη» λειτουργία.

Σύμφωνα με τους σκληροπυρηνικούς μυημένους, η Νέα Εποχή διαμορφώνει το δόγμα της πάνω στην αρχαία λατρεία του ζωροαστρικού θεού του φωτός Μίθρα, και τη σεξουαλική μαγεία ως πηγή υπέρτατης δύναμης.

Επισημαίνουμε ότι ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Χέρμαν Γκέρινγκ ήταν μεταξύ των αξιοσημείωτων φυσιογνωμιών που ασπάζονταν τον μιθραϊσμό.

Επίσης, ο πασίγνωστος συγγραφέας του Πολέμου των Κόσμων και άλλων διάσημων μυθιστορημάτων, Χέρμπερτ Τζορτζ Γουέλς (H. G. Wells), μέλος της σοσιαλιστικής Φαβιανής Εταιρείας και στέλεχος της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, υπήρξε βασικό πρόσωπο της Υδροχοϊκής συνωμοσίας για την έλευση του Αντίχριστου, γεγονός που οι αναγνώστες του το αγνοούν.

Άλλοι βασικοί συνωμότες της Υδροχοϊκής συνομωσίας ήταν ο υποστηρικτής του Γουέλς, Μπέρτραντ Ράσελ (Bertrand Russel), και ο φίλος του Ράσελ, Ρόμπερτ Χάτσινς (Robert Hutchins), πρύτανης του Πανεπιστημίου του Σικάγου, πρόεδρος του Ιδρύματος Φορντ και συνιδρυτής του Ινστιτούτου Άσπεν). Τόσο η Μάργκαρετ Μιντ, όσο και ο σύζυγός της Γκρέγκορι Μπέιτσον, ήταν στενοί συνεργάτες του Ράσελ και του Χάτσινς τουλάχιστον από το 1938.

Όλοι, μια συμμορία, μια παρέα…

Τα δε αδέλφια Άλντους και Τζούλιαν Χάξλεϊ γόνοι μιας από τις πλέον ισχυρές βρετανικές οικογένειες, ήταν συνεργάτες του Γουέλς, ενώ το 1930 ο Άλντους είχε στρατολογηθεί στο Βερολίνο στη σατανιστική λατρεία του Κρόουλυ όπου μυήθηκε στη χρήση παραισθησιογόνων ναρκωτικών.

Ο Τζούλιαν Χάξλεϊ, ήταν εξελικτικός βιολόγος, και επινοητής του όρου transhumanism (υπερανθρωπισμός), πρώτος διευθυντής της UNESCO, ιδρυτικό μέλος του Παγκόσμιου Ταμείου για την Άγρια Ζωή (WWF) και εξέχον μέλος της Βρετανικής Ευγονικής Εταιρείας, ενώ ο Άλντους Χάξλεϊ, μυστικιστής συγγραφέας του μελλοντολογικού βιβλίου «Θαυμαστός καινούργιος κόσμος» και θαυμαστής του Κρόουλυ.

Η λατρεία της Κυβέλης

Ας πάμε τώρα στην αρχαία Ανατολία, από όπου ο σατανισμός μεταδόθηκε στη Ρώμη και από εκεί στη δυτική Ευρώπη.

Επισημαίνουμε όμως ότι με την έννοια «σατανισμός» αναφερόμαστε σε οποιοδήποτε δόγμα απαιτεί ανθρωποθυσίες, τελετουργικά σεξουαλικά όργια περιλαμβανομένων της παιδεραστείας και της κτηνοβασίας, και γενικότερα βασανιστήρια ανθρώπων ή και ζώων, και ο,τιδήποτε στρέφεται εναντίον της αξιοπρέπειας και της σωματικής ακεραιότητας του ανθρώπου.

Η φρυγική Κυβέλη, η Μητέρα του Όρους ή αλλιώς Ορεία Μήτηρ (Matar Cubileya) ήταν ερμαφρόδιτη και ονομάστηκε έτσι διότι πίστευαν πως ήταν γεννημένη από έναν «ιερό» βράχο, (που δεν ήταν παρά μετεωρόλιθος), ο οποίος ονομαζόταν Άγδος, στο όρος Δίδυμο της Φρυγίας.

Σύμφωνα με τη μυθολογία, όταν κάποτε ο Δίας αποκοιμήθηκε πάνω σε εκείνο τον βράχο, έπαθε ονείρωξη και έτσι γεννήθηκε ο/η Άγδιστις, ένα ερμαφρόδιτο πλάσμα που είχε και ανδρικά και γυναικεία γεννητικά όργανα. Αυτό το «δαιμονικό» πλάσμα, από τους Έλληνες λατρευόταν πότε ως Ρέα και πότε ως Δήμητρα, ενώ από τους Ρωμαίους αφομοιώθηκε ως Κυβέλη.

Η προώθηση των σημερινών τρανσέξουαλ στις δυτικές κοινωνίες είναι αναβίωση της φιγούρας της ερμαφρόδιτης Κυβέλης – Άγδιστης, χάρη στη μεγάλη εξάπλωση των σκοτεινών ανατολικών λατρειών.

Όταν οι άλλοι θεοί είδαν το φοβερό αυτό πλάσμα, τρόμαξαν, και αποφάσισαν να του κόψουν το ανδρικό του μόριο προκαλώντας του ένα ατύχημα. Από το κομμένο μόριο φύτρωσε μία αμυγδαλιά και όταν η κόρη του βασιλιά Σαγγάριου έβαλε ένα αμύγδαλο στον κόρφο της, έμεινε έγκυος. Το μωρό που γέννησε, όταν μεγάλωσε έγινε ένας πανέμορφος νέος, ο Άττης.

Ο Άττης ερωτεύτηκε μια πριγκιποπούλα και θα την παντρευόταν. Ωστόσο, η ευνουχισμένη πλέον Κυβέλη, που είχε ερωτευτεί τον Άττη (που τρόπον τινά, ήταν γιος της) και τον ήθελε δικό της, παρουσιάστηκε στο γάμο και προκάλεσε μανία στον Άττη και στους συνοδούς του. Έτσι, ο δύστυχος Άττης και οι φίλοι του αυτοευνουχίστηκαν και πέθαναν. Γι’ αυτό το λόγο αργότερα, οι ιερείς της Κυβέλης, που ονομάζονταν Γάλλοι (Galli) ήταν ευνούχοι.

Επισημαίνουμε ότι η κυρίαρχη φιγούρα των μεγαλύτερων προϊστορικών λατρειών του κόσμου ήταν θηλυκή, και η δευτερεύουσα, ανδρική. Δεν πρέπει, ωστόσο, να γίνεται σύγχυση: στις λεγόμενες σατανιστικές λατρείες η κυρίαρχη δύναμη (θεότητα) δεν είναι θηλυκή και αγαθή, αλλά μισάνθρωπη, μοχθηρή, κακή και ερμαφρόδιτη. Στον σατανισμό, δεν κυριαρχεί μία «καλή» Μεγάλη Μητέρα του Κόσμου και των Θεών, αλλά η μητέρα του Σατανά, που είναι η ερμαφρόδιτη «Πόρνη της Βαβυλώνας», δηλαδή ανάλογα με το πως αφομοιώθηκε από τον κάθε λαό, είναι η Ίσις των Αιγυπτίων, η Ιστάρ των Χαλδαίων, η Αστάρτη των Φοινίκων, η Κυβέλη – Άγδιστη των Φρυγών.

Σήμερα, η λατρεία αυτής της ερμαφρόδιτης δύναμης με τα πολλά ονόματα, έχει επανακάμψει δριμύτερη. Γι’ αυτό επιχειρείται η λυσσώδης προώθηση του ευνουχισμού των μικρών αγοριών και των ενηλίκων ανδρών και η αρρενοποίηση των μικρών κοριτσιών και των ενηλίκων γυναικών, που η Νέα Τάξη Πραγμάτων πιέζει αφόρητα να αλλάξουν φύλο χειρουργικά και ορμονικά, και μάλιστα να πληρώνουν γι’ αυτό, ει δυνατόν, οι «straight» φορολογούμενοι πολίτες, τερατώδης επέμβαση που είναι μη αναστρέψιμη και συχνά θανατηφόρα για τα παρασυρμένα θύματα.

Θηλυκοποίηση άνδρα.

Αρρενοποίηση γυναίκας.

Συνεχίζεται:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες....
https://www-ilprimatonazionale-it.translate.goog/cronaca/gender-fogna-studenti-maschi-costretti-vestirsi-ballerine-250392/?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp

Ανώνυμος είπε...

Που το βρηκε οτι ο Ντοστογιεφσκυ κατα κοινη ομολογια πιστος Χριστιανος Ορθοδοξος ειχε την οποιαδηποτε σχεση με το υδροχοικο θρησκευτικο συστημα και τον βαζει με τον Νιτσε και τον Κροουλι . ΑΜ

BM είπε...

Υπήρξε μαθητής τού Σολόβιεφ, μεγάλου οπαδού τού πνευματισμού εκτός τών άλλων καί στούς Αδελφούς Καραμαζώφ εγκαταλείπει τόν Πνευματικό του επιστρέφοντας στόν κόσμο λόγω τής κλειστότητος τής εκκλησίας στόν κόσμο της, όπως ακριβώς κατηγορεί τήν ορθοδοξία ο Βαρθολομαίος προκειμένου νά ενωθεί μέ τόν Πάπα βάσει τού σχεδίου τών ρώσων τής διασποράς, μαθητών τού Σολόβιεφ, καί τής αιρέσεως τής οικονομίας τού Αγίου Πνεύματος τού Ντά Φιόρε.