Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Φοβούμαστε για τη ζωή του Επισκόπου μας ΑΡΤΕΜΙΟΥ

πηγή  : ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ
Οι Μοναχοί από το μοναστήρι Ljuljaci δεν το κρύβουν ότι φοβούνται πολύ για τη ζωή του Επισκόπου Ράσκας και Πριζρένης Αρτεμίου, και ανησυχούν για την ασφάλειά του.

Πρίν απο λίγες μέρες και ενώ οδηγούσε ο γραμματέας μοναχός το Φίατ που χρησιμοποιεί ο επίσκοπος ακούστηκε ενα δυνατός θόρυβος στο όχημα.

Αμέσως το πήγε στο μηχανικό και στην εξέτασί του φάνηκε ότι ήταν ξεβιδωμένες οι βίδες και μάλιστα, κατά την γνώμη του μηχανικού, πρέπει να ξεβιδώθηκαν με το χέρι.

Αυτό έγινε αφορμή για να σκεφθούμε σοβαρά την ασφάλεια του Επισκόπου μας, είπε ο μοναχός Ναούμ, με τον δικαιολογημένο φόβο του ότι κάποιοι θέλουν και επιθυμούν διακαώς να τον βγάλουν από τη μέση και να εξοντωθή ο Επίσκοπος Αρτέμιος.

Και όχι μόνον ηθικά, όπως προσπαθεί να το κάνη η ΤΡΟΪΚΑ των ΤΡΙΩΝ, αλλα ακόμα και βιολογικά αφού από την παρουσία του ενοχλούνται εκτός των άλλων και καποιες παγκόσμιες δυνάμεις.

Εν τω μεταξύ, άγνωστο για ποιούς λόγους, η δαιμονική μαφιόζικη ομάς των τριών της ΤΡΟΪΚΑΣ κινείται σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα και σκέφτεται και μεθοδεύει τίνι τρόπω θα εξοντώση τον επίσκοπο Αρτέμιο.

Ηδη κατάφερε να υπάρχουν ειδικές δυνάμεις ασφαλείας που να τον παρακολουθούν ανελλιπώς και επί 24ώρου βάσεως.

Οι λόγοι βέβαια που γίνεται αυτό είναι άγνωστοι.

Ο επισκοπικός φθόνος και η επισκοπική μανία, όπως διδάσκει η ιστορία, είναι πάθη ΑΠΥΘΜΕΝΑ.

Ο ίδιος ο Διάβολος μαθητεύει στα πάθη αυτά, από τα πρόσωπα των ΚΑΚΩΝ και ΦΘΟΝΕΡΩΝ επισκόπων.

Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: