Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Τι είχε υποσχεθεί ο Γ.Παπανδρέου στην μουσουλμανική μειονότητα;

πηγή defencenet

ImageΣε περίεργες δηλώσεις περί "μη τήρησης των υποσχέσεων του Γ.παπανδρέου προς την μειονότητα, προχώρησε" ο μουσουλμάνος, αυτοαποκαλούμενος "τουρκικής καταγωγής", βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζι, χθες, προαναγγέλλοντας μάλιστα και την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ.

'Ετσι, ο Μάντατζι μιλώντας σε δημοσιογράφους του μειονοτικού Τύπου είπε πως “ο Παπανδρέου δεν κράτησε τις υποσχέσεις που έδωσε (σ.σ.: δηλαδή τις τους είχε υποσχεθεί; Ανεξάρτητη Θράκη; Γιατί όλα τα άλλα τους τα έδωσε!), δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εθνικιστικό κομμάτι του κόμματος και έτσι απέτυχε”.

Ο προστατευόμενος των Ξυνίδη και Πεταλωτή (κάθε φορά που μιλούσε ο Μάταντζι για «τουρκική μειονότητα» έκαναν πως δεν άκουγαν) ανακοίνωσε, ότι “η μειονότητα πλέον πρέπει να αφήσει τα παλιά πίσω, και να σκεφτεί να πάει μπροστά με νέους πολιτικούς σχηματισμούς”.

Ο Μάντατζι είπε πως είναι ανάγκη να αρχίσουν συζητήσεις για την χάραξη ενός νέου πολιτικού οδικού χάρτη για την μειονότητα, και πως ο ουσιαστικός σκοπός της αποψινής συγκέντρωσης ήταν η έναρξη αυτής της διαδικασίας.

Και κατέληξε με την συνήθη πρόκληση: “Η Ελλάδα πρέπει να κάνει βήματα για την διευθέτηση των μειονοτικών θεμάτων”, είπε εκφράζοντας ταυτόχρονα τον θαυμασμό του "για την πρόοδο που έκανε η Τουρκία απέναντι στις μη μουσουλμανικές μειονότητες" (προφανώς δεν εννοεί τις γενοκτονίες Ποντίων, Αρμενίων, τον ξεριζωμό των Ελλήνων, των Κυπρίων κλπ)...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Βέβαια δεν ξεκαθαρίζει αν θα ιδρύσει μειονοτικό κόμμα ή θα ενταχθεί σε κάποιον νέο πολιτικό φορέα από αυτούς που κυοφορούνται στο εσωτερικό του Κινήματος.

***********

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : «Αυτός θέλει να δώσει την Θράκη! Έχει μοιράσει όλη την Ελλάδα...»

πηγή ΗΓΓΙΚΕΝ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwcZFtSin6XZ41VrokAMMeQpFVeUoFpoyr2vPMbker6rd6RxAzj0Qj1RPUQqbXkohpxRgFbdSmj4HEUovkgxG-7JZz56aFfKfIPjYM5WB2MiItI1S-upCGMJAAgnS6sWFoHmU3sk6eg5SM/s1600/-_1_%257E1.JPG
Η είδηση :
Τι είχε υποσχεθεί ο Γ.Παπανδρέου στην μουσουλμανική μειονότητα;

Άγιος χαρισματούχος γέροντας, από αυτούς που βλέπουν πίσω από την επιφάνεια των ανθρώπων, και ο οποίος γνωρίζει προσωπικά τον Παπανδρέου - δεν θέλω να αποκαλύψω περισσότερα για να μην τον εκθέσω - είχε αποκαλύψει σε φίλο μου, στην αρχή της διακυβέρνησης Παπανδρέου, μετά την τελευταία του συνάντηση μαζί του ότι «αυτός θέλει να δώσει την Θράκη! Έχει μοιράσει όλη την Ελλάδα και έχει συμφωνήσει για τα πάντα και για το τι θα πάρει και ποιος...»
Ως τώρα δεν θέλησα να το αναφέρω αλλά πλέον δεν υπάρχει λόγος...
Και συμπλήρωσε τελειώνοντας :
«τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: