Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Σ’ αυτή τη «λαοθάλασσα» μίλησε ο Βενιζέλος στο Ηράκλειο

Τίποτα πια δεν μπορεί να κρυφτεί στην εποχή τουinternet. Πάνε οι παλιές σκηνοθεσίες μέσα από τα κρατικά ΜΜΕ και κυρίως εξαφανίστηκαν και οι πολίτες με τις πλαστικές σημαίες που αποθέωναν τους ηγέτες των δανεικών.
Από την ιστοσελίδα olympia.gr αλιεύσαμε αυτή την εκπληκτική φωτογραφία, η οποία εμφανίζει τον κ. Βενιζέλο να μιλάει στο Ηράκλειο μέσα σε κλειστό γυμναστήριο, ενώπιον άδειων καθισμάτων, παρά τη «λαοθάλασσα» που προσπάθησε να περάσει η καθεστωτική προπαγάνδα μέσα από τα ΜΜΕ.
Δεν το συζητάμε ότι δεν μπορούν να εμφανιστούν οι μνημονιακοί πολιτικοί σε ανοικτό χώρο (για τον φόβο των Ιουδαίων), αλλά ούτε καν σε ποδοσφαιρικά γήπεδα, λόγω έλλειψης οπαδών. Σε μικρά μόνο γυμναστήρια και σε αυτά μαζεύονται κάποιοι κομματικοί κλακαδόροι μπροστά από τον ομιλητή, κάτω στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να μοιάζει πλήθος στις κάμερες και πάνω ψηλά άδεια καθίσματα, που δεν τα δείχνουν φυσικά οι κάμερες.
Στις επόμενες εκλογές, όταν ο λαός υποστεί την αναμενόμενη εξαθλίωση, οι πολιτικοί θα εμφανίζονται μόνο μέσα από αποστειρωμένα τηλεοπτικά στούντιος, ακριβοπληρωμένα από τους φόρους των πολιτών.    πηγή
πηγή : αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια: