Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Αγοράστε το …Ελληνικό νησί των ονείρων σας!

Telegraph: Αγοράστε το …Ελληνικό νησί των ονείρων σας!«Καταβρεχτείτε σε ένα ελληνικό νησί» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδα Telegraph η οποία προτρέπει τους αναγνώστες της να αγοράσουν ελληνικά νησιά.
«Με την ελληνική οικονομία να είναι δεινή θέση, τώρα θα μπορούσε να είναι η στιγμή να αγοράσετε το νησί των ονείρων σας» αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει ότι «όταν ο Λόρδος Βύρων έγραψε το ιστορικό ποίημα «Τα νησιά της Ελλάδας, τα νησιά της Ελλάδας» λιώνοντας για την ιστορία του αρχιπελάγους, η Ελλάδα ήταν μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Σήμερα πρόκειται για μια ανεξάρτητη χώρα, αλλά με την οικονομία της να πλήττεται σοβαρά από το χρέος είναι ευκαιρία να εξετάσουμε τα πάνω από 6.000 νησιά προς πώληση».
Διευκρινίζει ωστόσο πως η Κρήτη και η Κέρκυρα δεν πωλούνται και σημειώνει ότι τα περισσότερα μικρά νησιά που βρίσκονται προς πώληση κρύβουν κάποια περίεργη ιστορία και έχουν μία μυστηριώδη ομορφιά.
Τέλος αναφέρει ότι όποιος θελήσει να αγοράσει ένα μικρό ελληνικό νησί θα πρέπει να γνωρίζει ότι στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία και φόρος ακινήτου και ότι θα πρέπει να το δει σαν μία επένδυση του μέλλοντος.
topontiki

Πηγή : olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: